Goede service.Wel een punt van aandacht is de afhandeling offerte. Ook heeft men een inschattings fout gemaakt t.a.v. reparatie cv ketel.(is mog niet aan vervanging toe,onderxelen vervangen.Andere monteur zegt dat ketel ovwrleden is.

Zéér positief en door de monteurs heel keurig gewerkt.

Mijn ervaring voor advies en plaatsing is zéér positief. Maar met een andere service heb ik wel grote moeite. Ik ben aangemeld bij het SolarEdge Monitor Platform en als ik daar inlog moet ik mijn e-mailadres invullen en ook nog eens een wachtwoord. Dan begint de grote ellende. Dan komt er een plaatje met "ik ben geen robot" en moet je verschillende foto's aankruisen. Soms is het zo onduidelijk dat ik wel 6 maal opnieuw kan beginnen voordat ik verder ben. Ik vind dit echt BELACHELIJK en ZEER KLANTONVRIENDELIJK. Als je met je wachtwoord aanmeld moet dit toch voldoende moeten zijn.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.

Betrouwbaar

Saman voert het werk uit zoals gesteld in de offerte

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

over naar groen ? , zeker doen.

correct, duidelijk en goede ondersteuning bij overstap naar groene energie

Naar verwachting

De verkoper heeft bij ons thuis alles goed bekeken en een goede offerte gemaakt. Na akkoord van de offerte zijn ze het systeem komen installeren . Ook de installatie is netjes uitgevoerd. Wij zijn hierover tevreden.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Goede service, vakkundige levering, offerte was een verhaal apart

Voordat de deal rond was is de zon vele malen op gekomen en onder gegaan. Uiteindelijk is alles goed gekomen en kundige monteurs hebben hun werk goed gedaan.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Slechte informatie, moeilijk tot geen feedback ,Lange levertijd. En schade.

Na de koopovereenkomst heeft het een half jaar geduurd voor de panelen op het dak konden worden geplaatst. Na een half jaar wachten, leken de panelen niet op het dak te kunnen volgens plan, dus. Besproken met monteurs en een ander plan gemaakt. Opzich geen probleem, monteurs hebben goed werk geleverd tot aan de eerste regenbui toen bleek dat er lekkage was door een kapotte pan, en een pan die niet terug lag op zijn plek. Na 2 dagen bellen eindelijk iemand te pakken gekregen die is komen kijken en wat heeft aangepast. Helaas nog steeds lekkage. Aannemer gebeld om de schade op te lossen. Daarna de btw aangifte voor de zonnepanelen teruggaaf willen aanmelden.. Let op! Indien je zzp’er bent!! Zet het op naam van je vrouw! Anders kan je dat btw voordeeltje wel vergeten. Dat had wat beter verteld mogen worden bij de aanschaf. Kortom: moeilijke communicatie, schade, een geen btw teruggaaf. Daarnaast moet ik wel er eerlijk bijvertellen dat de monteurs verder buitenom de schade netjes werk hebben geleverd. En mee denken met fatsoenlijke Oplossingen.

prima geregeld

Netjes uitgevoerd.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Mannen werkten onder heel moeilijke omstandigheden goed.

De buiten temperatuur was heel hoog en de mannen werkten in de brande de zon op een dak mdt zwarte dakpannen. Er zouden regels moeten gelden om de werkgever te verplichten het werschema aan te passen o der deze omsta digheden.

Vakkundig

Goede service en tips

Snelle en goede service. Prima info over de geiser.

Elke keer als ik een klein stukje laat maken komt dat perfect voor elkaar. Tekeningetje inleveren.... klaar!

Keurige uitleg, levering en plaatsing.

Diverse offertes aangevraagd voor hybride warmtepomp systeem. Saman komt hierin zeer kundig over en zeker qua prijs voor ons als consument goed uit de bus.

Zeer deskundige advies en vakwerk.

Allereerst geweldig dat de adviseur langs komt voor een klant specifiek advies. Andere bedrijven doen dit op afstand d.m.v. foto's en dat kan verassingen met zich meenemen tijdens de montage. Op de dag van de montage kwamen twee keurige monteurs bij me binnen. Nette jongens en ongelofelijk deskundige vakmannen. Ook de uitleg over de installatie en bijbehorende software was correct en compleet.

Nogal wat problemen

De panelen waren niet op tijd terwijl het voorwerk wel werd gedaan, maar de panelen zelf werden pas twee weken later gezet,toen bleek er ook nog een verkeerd paneel tussen te zitten. Na over en weer telefoongesprekken werd uiteindelijk de juiste geplaatst. Wij vonden dat allemaal toch niet zoals wij van jullie hadden verwacht. Uiteindelijk zijn we verder prima tevreden De installateurs waren prima en erg behulpzaam .

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Alleen de communicatie bij aanvang was niet goed volgens opgaaf zou men beginnen om 7:30 uur en het werd 10:30 uur Dus ik was onnodig vroeg uit bed. Maar eenmaal begonnen liep alles perfect.

Prima werk geleverd.

Goed en netjes voor het werk dat ze geleverd hebben.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Prima werk, netjes en vriendelijk!

Prima werk geleverd.

Prima diy pakket. Kundige monteur.

Prima doe-het-zelf pakket. Timing voor de afname was lastig. Prima monteur maar wel 3 uur later dan afgesproken.

Fantastische panelen uiteindelijk

Planning werd niet gehaald en met moeite nagekomen. De werknemers die het moeten installeren maken de fouten in de planning meer dan goed. Die lossen het op

Top.

Uitstekend.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Niets uitgevoerd volgens offerte...

Zoals vooraf besproken en vastgelegd in de offerte is uiteindelijk niets op die manier uitgevoerd... Van andere en minder panelen (minder frames) tot het helemaal niet nodig zijn van het trekken en wegwerken van leidingen (enige vorm van coulance: NIETS) en van tot 3 maal toe aangeven geen zonzekerplan af te willen sluiten en het nu toch te hebben, tot herhaaldelijk vragen of we met een gsm/tablet bij de omvormer willen gaan staan om te kijken of de WiFi ontvangst wel goed is..... terwijl we keer op keer antwoorden dat de omvormer via een kabel met internet verbonden is. Aaaaaaaahhh

Keurig werk afgeleverd

Keurig werk afgeleverd, geen spraakzame types maar dat is niet belangrijk. Wel duurde het veel langer eer het echt tot een afpraak kwam, ruim 9 weken later ipv de 5 weken die het zou duren.

Planning is okee

Alles is goed verlopen. Alleen na de plaatsing ( waar ik zelf niet bij was) hebben we geconstateerd dat de pomp op een zeer onhandige plaats staat. Zowel voor het onderhoud aan de woning en voor het geluid van de pomp. Hierover contact gezocht met de adviseur en met de servicedeskmedewerker (ivm vakanties) maar tot zover nog geen reactie mogen ontvangen!

Tevreden over alles.

Tevreden en medewerkers klantvriendelijk. Alles zoals afgesproken!

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee