zie onder

Werk is goed uit gevoerd maar de monteurs gebruikte hun telefoon nog weleens om op te spellen en waren niet vriendelijk

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Advies en installatie naar wens, maar nakomen leveringsafspraak slecht

Het adviesgesprek en de installatie waren goed. De leveringsafspraken werden op erg korte termijn tot 2-maal toe afgezegd. Dit vinden we een erg slechte zaak. Je hebt dan in je planning hiermee al rekening gehouden en dan gaat het niet door.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Kundig maar zeer slechte planning en communicatie

Het voortraject was prettig en gaf vertrouwen in een eerlijke en goede aanbieding/voorstel (hoewel later bleek dat het geadviseerde niet op het dak paste, waardoor ter plekke geïmproviseerd moest worden). Bij de uitvoering ging het echter mis. De monteurs gingen er halverwege de dag vandoor terwijl het werk bij lange na niet af was (waarschijnlijk omdat onterecht maar een halve dag voor het werk was voorzien, maar daar heb ik als klant weinig mee van doen). Vervolgens moet ik Saman stalken om een afspraak te krijgen voor het afmaken - geen enkel bericht van henzelf; ook terugbellen gebeurt tegen de belofte in niet, en die afspraak wordt ook nog eens meermaals verzet. Helaas, aan het eindresultaat zal het niet liggen, maar uitvoering en vooral communicatie zijn ver beneden de maat.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Uitstekend en professioneel vanaf het advies tot en met het plaatsen van de panelen.

Zeer goede ervaring met de Saman groep. Ook vragen achteraf professioneel beantwoord.

Prima voorlichting gehad

Alles is goed en soepel verlopen op de niet werkende link van btw teruggave na dan

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

De zonnepanelen zijn goed maar er zit kleur verschil in daar word aangemerkt.

Afwerking is goed gedaan en goed opgeleide mannen.

Goed geregeld

Alles is volgens afspraak goed geregeld en geleverd

Prima werk.

Goede ervaringen opgedaan bij een prima bedrijf.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Prima montage jongens, werkvoorbereiding magertjes

Geen goede communicatie met klant over planning en over ontbrekende onderdelen , omvormer niet aanwezig bij montage, waterleiding lekkage door boorwerkzaamheden netjes gerepareerd en opgelost, 2e montagedag 1 maand na 1e montagedag, 2 panelen niet goed aangesloten waardoor weer iemand langs moest komen, Facturatie en administratie verder prima.

Afwerking wordt verwacht?

De installatie verliep uitstekend. Alleen we wachten nog op een koker over de kabels.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

De monteur heeft zijn werk uitstekend gedaan!!

De CV monteur was heel sociaal en heeft duidelijk uitgelegd wat hij voor werkzaamheden verricht heeft!

Omvormer is snel en deskundig geplaatst

Omvormer kon niet geleverd worden bij het plaatsen van de zonnepanelen. Deze is drie weken later geplaatst.

geen omkijken naar.

de eerste serie van 36 panelen heeft sinds 2012 45000 kW opgebracht zonder enig onderhoud. de tweede serie van 24 functioneerd naar verwachting.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

De informatie na de montage , hoe en wat met digitaal bekijken . Matig.

de informatie bij de aankoop was goed. de montage en de monteurs was heel goed. de informatie na de montage was wat matig. over de mogelijkheid van inzicht in energie side , werd in jullie brieven niet gerept. moest ik van derden horen. de terug gave van de btw loopt goed, formulier is wel wat lastig.

Slecht georganiseerd

Door de geroyeerde order door de leverancier verliep de installatie van de zonnepanelen alles behalve soepel. Ik werd slecht geïnformeerd over de gang van zaken. Ik moest zelf overal achteraan bellen om überhaupt iets te weten te komen. Daarnaast worden de installateurs zeer onrealistisch ingepland en kunnen ze het werk niet afmaken, wat helaas meerdere keren is voorgekomen. Daarnaast vind er geen werkoverdracht plaats wat voor de nieuwe installateurs extra tijd kost. Kortom, de uit te voeren activiteiten zijn onrealistisch en slecht gepland.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Uiteindelijk kwam het goed, communicatie niet volgens afspraak

Er bleek een fout gemaakt te zijn op 9 juli. Dit is later hersteld. De tweede afspraak was niet van tevoren naar mij gecommuniceerd. Per telefoon afgesproken dat ik een uur voor komst gebeld zou worden. Dit is niet gebeurd, men stond onverwachts voor mij deur. Niet goed verlopen dus.

redelijk goed geleverd

de instalatie was niet kompleet eerst de panelen 3 weken later de omvormer beter plannen mischien

best wel goed

ik denk goede monteurs

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Alles was prima geregeld en aardige monteurs.

Zie boven.

Uitermate NIET tevreden

Slecht uitgevoerd door stelletje Cowboys. Ligt momenteel klacht bij Saman en Lino. Verwacht en is afgesproken dat eea opgelost gaat worden en schade welke is toegebracht vergoed

Goed bevallen

Snelle service, en medewerkers die panelen leggen hebben geen 8 tot 17 mentaliteit.

Erg slecht

Van begin tot het eind is alles misgegaan. Zo erg dat ik op den duur alles wilde annuleren. Als ik had geweten hoe veel stress en gezeik ik hier van zou hebben had ik nooit zonnepanelen genomen. Slechte communicatie. Onprofessioneel gedrag. Afschuifgedrag tussen medewerkers onderling. Schuld ligt altijd bij een ander of bij de leverancier. Als klant heb ik hier niets mee te maken. Neem gewoon je verantwoordelijkheid. De kloof tussen kantoor en de mannen op het dak is te groot. Twee maanden vertraging gehad. Hierdoor extra vrij moeten nemen, verschillende klussen uit moeten stellen, mensen af moeten zeggen. Wel enige vorm van compensatie gekregen, maar dit is eigenlijk alleen maar de huidige korting. Hoeft natuurlijk niet, maar voelt niet als compensatie. Ook is er schade gemaakt aan mijn woning. Moet ik allemaal zelf maar regelen. Al met al een zeer slechte ervaring.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Levertijd was langer dan verwacht. Levering kwam in 2 x . 1e pakket dag te vroeg van afgesproken leverdag.

• Deskundigheid/vakmanschap* N.v.t.
  • Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?* N.v.t.

Werknemers zijn vriendelijk en werkbereid

3 maanden geleden het huis aangemeld bij de netwerkbeheerder. Lees ik ergens dat ik op een app mijn stroom kan volgen. Ik 3 weken geleden saman gebeld. Vriendelijke en behulpzame telefonisten. Blijkt na bezoek van de monteurs dat de omvormer niet geplaatst is. De monteurs hebben alles klaargemaakt voor installatie. Heel fijn en een week later is de omvormer geplaatst . Bijna 3 maanden geen profijt gehad van de zonnepanelen. Ik ben in afwachting hoe saman hiermee omgaat. Maandag is de projectleider terug van vakantie

• Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Saman lost problemen goed op.

Vragen en problemen worden opgelost. Wel telefonisch vaak lang in de wacht

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee