deskundig personeel, vriendelijk, alles goed uitgevoerd.
Offerte gesprek volgde goed en het plaatsen panelen ging vlot en de monteurs werken heel netjes en vakkundig
De gemaakte afspraken zijn correct en vakbekwaam uit gevoerd.
De monteurs waren stip op tijd aanwezig, werkten snel en waren in korte tijd klaar met de klus.
De (3) mannen hebben zich gemeld, zijn begonnen met de klus en zijn zonder onderbrekingen doorgegaan totdat alles klaar was. Prima ingewerkt team met vlotte werkers.
| Bedrijfsnaam | Kooiker |
goed werk gelverd
Op e-mails wordt niet of pas na 5 dagen gereageey
De monteurs van Saman waren beleefd, werkten nauwkeurig en gaven deskundig advies
Afwikkeling factuur was dramatisch
| Bedrijfsnaam | van der Heijden |
snel en goed werk geleverd. aardige lui
| Bedrijfsnaam | korsuize |
goed gewerkt
Het installeren was perfect. Maar aan de telefonische contacten was nog wel wat mis ,,,!,,,,,
| Bedrijfsnaam | Van Oers |
Saman heeft een goed advies geleverd en het vervolgens in goede afstemming aangelegd
De jongens zijn netjes te werk gegaan, hebben het goed geïnstalleerd en de gemaakte troep netjes opgeruimd. Kunnen de monteurs van de airco's nog iets van leren!
| Bedrijfsnaam |
Duidelijk en fijn vanaf het eerste contact. Transparant is de kosten en tijdsduur erg fijn om het ook eens zo te ervaren is vaak wel anders. Ook de installatie was netjes en correct.
| Bedrijfsnaam |
Zonnepanelen liggen er netjes op, en we hadden een wifi probleem, zelf veroorzaakt, maar hebben ze in no time opgelost. Ik raar saman zeker aan.
Prima service.
Perfect werk
| Bedrijfsnaam |
Er zijn bij mij twee systemen geplaatst. Een zonnepanelen systeem en een zonneboiler. Beide hadden problemen na installatie. De plaatsing op zich ging goed en de monteurs waren kundig. Echter er deden zich wat problemen op die hersteld moesten worden. Iedere keer werd mij beloofd dat Saman spoedig zou bellen voor een reparatie afspraak. Iedere keer ben ik maar na een week zelf gaan bellen. De reparaties op zich zijn wel weer kundig uitgevoerd.
| Bedrijfsnaam |
Na een aangename voorlichting en motivatie van Jeroen Titalepta, was de drempel weg en stond de deur open voor warmtepomp en zonnepaneel. De afspraken werden serieus genomen, professionele ondersteuning gegeven en vlot en vaardig werden de materialen aangebracht. Beter kan niet, nou maar hopen naar het daadwerkelijk effect!
| Bedrijfsnaam | E.Hiemstra |
Ik had dit vermoede al, omdat de monteur geen lek kon vinden en er toch R32 weg was. Dus de eerste hittegolf had ik wel profijt van de koeling, alleen deze helaas niet. Ik stel voor dat U nog een keer een monteur langs stuur en dan e.v.t. Daikin vraag om dit op te lossen. In de weken tussen de 2 hittegolven heb ik de airco niet gebruik, dus ik weet ook niet wanneer hij precies te weinig gas had, om te werken. Ik heb geprobeerd telefonisch een afspraak te maken ,maar dat lukt niet wegens mijn gehoor. Bertus Jordens
| Bedrijfsnaam |
De input van de verkopers lijkt niet altijd goed te gaan. Er was bij de monteurs niet bekend welk dakmateriaal mijn huis had.
Goed en snel geholpen. Deskundige adviezen en vakwerk plaatsing. Zou alleen telefoonnummer wat sneller willen tegenkomen.
| Bedrijfsnaam | Hoedelmans |
Vriendelijk, correct personeel. Goede efficiënte onderlinge werkverdeling van aanwezig personeel. Prima housekeeping.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee