Goed en schoon afgeleverd vriendelijk personeel.
| Bedrijfsnaam | van wanrooij |
Snel: in anderhalf dagdeel 14 panelen geplaatst, omvormer op een lastige plek toch kunnen plaatsen. Correct: uitleg gekregen op alle nodige punten Vriendelijk: dat dus... Vakbekwaam: o.a. kabels heel mooi en professioneel weggewerkt
Er wordt net werk geleverd. Netjes gewerkt, men gaat aan het einde van dag weg, alles is opgeruimd en de zonnepanelen zijn werkend. Iets wat voor ons geen bezwaar was, is dat de tijd tussen offerte en plaatsing van de zonnepanelen een vrij lange tijd zat.
Vakwerk! Alles netjes afgewerkt!
| Bedrijfsnaam | 1963 |
Hoewel er af en toe best wel slordig werd gewerkt, in eerste aanleg een verkeerd soort kabel getrokken, beugels op het dak niet allemaal in lijn, een leiding gemonteerd voor een stopcontact, ben ik overall niet ontevreden over het geleverde werk van Saman. Maar goed ik ben maar een leek wat betreft technische installaties. Een elektricien die ik vorige week in huis had, vond met name het leidingwerk in de ruimte waar de omvormer is geplaatst, uitgesproken slecht. Hij moest de CV ketel even van de stroom af hebben en kon bijvoorbeeld niet bij het stopcontact komen.
| Bedrijfsnaam | OMG |
Er moesten nog een 2-tal gaten in de schuur en het huis worden. Was geen probleem. Goede vaklui.
Tevreden over offerte, advies en installatie
Aardige monteurs, vakbekwaam en werken netjes. Ook kantoorpersoneel goed, duidelijk en open voor eigen input.
erg netjes aangelegd, zowel binnen en buitenwerk.
| Bedrijfsnaam | nvt |
Intake van Marcel Stroo was prettig, helder en doeltreffend. De uitvoering ook.
Keurig gewerkt, afwerking prima. Goede uitleg van de monteur. Zeer tevreden.
| Bedrijfsnaam | Caravanpark 't Torentje |
Zoals boven vermeld, monteurs waren supersnel klaar en alles was zo goed afgewerkt. Wij hebben alles vanuit buitenland moeten regelen en toen we terug waren van vakantie was alles geregeld en klaar. Bedankt!
Het team komt aan en verdeelt het werk en gaat direct aan de slag. Alles wordt netjes afgewerkt. Het team werk prima samen.
| Bedrijfsnaam | Privé, Risseeuw |
Goede samenwerking
| Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Van De Linde |
Keurige lieden. Professioneel in het oplossen van praktische problemen.
Eerste keer konden ze ivm de regen niet plaatsten. Tweede keer kwamen ze en hebben alles keurig gedaan. Jammer dat door de planning de tijd verkeerd ingeschat was en we vanaf 11 uur tot 17:00 uur hebben zitten wachten. De monteurs waren erg vrolijk en vriendelijk en een extra vraag werd net zo goed beantwoord als een eerste vraag. Hier was ik erg blij mee.
Keurig gewerkt, uitstekende communicatie en compleet vlot geïnstalleerd.
De monteur constateerde, door goede oplettendheid, bij het onderhoud van de zonnepaneel installatie dat er 1 paneel in de schaduw lag. Hij kwam terug om dit paneel te verplaatsen. Hij gaf aan dat dit onder garantie moest vallen, omdat het zo door Saman geplaatst was. Ik was dan ook zeer teleurgesteld, dat ik achteraf toch een rekening ontving.(communicatie werkvloer/administratie kan dus beter). Uiteindelijk na 2 mailtjes werd dit toch weer goed opgelost.
| Bedrijfsnaam |
er werd beloofd dat het binnen 4 dagen gemaakt werd maar het werd 4weken op de werkplaats gelegd
| Bedrijfsnaam |
Het werk wat gedaan moest is zeer snel en keurig geïnstalleerd
| Bedrijfsnaam |
alles werkt naar verwachting!
| Bedrijfsnaam |
De monteurs zijn zeer omzichtig te werk gegaan, hebben geen overlast gezorgd, en hebben alles opgeruimd achter gelaten
| Bedrijfsnaam |
Alles is heel correct verlopen. Wel jammer was de lange levertijd.
| Bedrijfsnaam | Apart hotel het veerse meer |
ze hebben het netjes gemonteerd niets van op te merken
| Bedrijfsnaam | wim |
Goede informatie vooraf. Het bedrijf komt afspraken na.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee