Na beslissing om zonnepanelen aan te schaffen duurt het bijna een half jaar voordat ze geplaatst zijn.
Had het idee met vakmensen te maken te hebben.
Netjes, professioneel, klantgerichte monteurs. Onderlinge communicatie kan beter in ons geval. De ene ploeg demonteert en de andere ploeg monteert zonder goede overdracht waardoor de montageploeg 2x moest terugkomen.
Zonnecellen zijn deskundig geplaatst, weliswaar na 1 maan uitstel vanwege het niet leveren van de cellen,
vertegenwoordigerdeel zeer, zeer matig, dit i.t.t. tot de vorige keer. montagedeel uitstekend, recente controle zeer goed.
Onderstaande vul ik niet in daar e.e.a. nog zo pril is en geen vergelijkingsmateriaal heb. Tot nu toe volledig tevreden. Wacht nog wel op antwoord van mail gisteren.
Alles liep goed. Maar ik zelf kwam er áchter dat ze maar een constructie op het dak legde voor 6 panelen dit aangegeven en na nader onderzoek in hun documenten aangepast voor 9. Elektricien kundig en goed had discussie over hoofdschakelaar niet of wel. Verkoper vond dat die er wel bij zat maar bij vond van niet en dat die er bij moest. Afwerking is trouwens TOP.
Kan beter!
De monteurs die de zonnepanelen installeerden op ons dak hebben het heel netjes gedaan en ook de monteur die de omvormer heeft opgehangen en de schakelaars in de meterkast heeft gedaan ze hebben heel netjes gewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd en ze waren echt klantvriendelijk,kan dat helaas niet zeggen van het kantoorpersoneel ze hadden een factuur gestuurd met verkeerde informatie erop dus ik ben gaan bellen en gevraagd of ze een goede factuur zouden sturen ben daar al paar dagen mee bezig en iedere keer krijg ik te horen we sturen het vandaag op maar helaas nog steeds geen nieuwe factuur dat vind ik niet klantvriendelijk heb het gevoel dat je niet serieus genomen wordt nu vraagt een klant zelf om een goede factuur om die zo spoedig mogelijk te betalen maar ze sturen het niet.
De dag begon verrassend: een leverancier van straatmateriaal belde aan voor de levering van trottoirbanden. "In opdracht van Saman". Een halfuur later kwam de ploeg van 3 en een kraanwagen. Verder is alles conform afspraken gegaan. Netjes gewerkt. Keurig opgeruimd, aangesloten, uitgelegd. Aanbeveling: geef even door wie er komen en met welke rol; maakt het contact persoonlijker.
het werk werd snel en goed gedaan, de monteurs werkten netjes en precies.
| Bedrijfsnaam | smallegange |
Ze kwamen op tijd, leverden goed werk, ruimen alles netjes op en waren zeer vriendelijk. Het werk duurde iets langer dan verwacht omdat er iemand ingewerkt werd, maar dat was geen probleem.
Goed en schoon afgeleverd vriendelijk personeel.
| Bedrijfsnaam | van wanrooij |
Snel: in anderhalf dagdeel 14 panelen geplaatst, omvormer op een lastige plek toch kunnen plaatsen. Correct: uitleg gekregen op alle nodige punten Vriendelijk: dat dus... Vakbekwaam: o.a. kabels heel mooi en professioneel weggewerkt
Er wordt net werk geleverd. Netjes gewerkt, men gaat aan het einde van dag weg, alles is opgeruimd en de zonnepanelen zijn werkend. Iets wat voor ons geen bezwaar was, is dat de tijd tussen offerte en plaatsing van de zonnepanelen een vrij lange tijd zat.
Vakwerk! Alles netjes afgewerkt!
| Bedrijfsnaam | 1963 |
Hoewel er af en toe best wel slordig werd gewerkt, in eerste aanleg een verkeerd soort kabel getrokken, beugels op het dak niet allemaal in lijn, een leiding gemonteerd voor een stopcontact, ben ik overall niet ontevreden over het geleverde werk van Saman. Maar goed ik ben maar een leek wat betreft technische installaties. Een elektricien die ik vorige week in huis had, vond met name het leidingwerk in de ruimte waar de omvormer is geplaatst, uitgesproken slecht. Hij moest de CV ketel even van de stroom af hebben en kon bijvoorbeeld niet bij het stopcontact komen.
| Bedrijfsnaam | OMG |
Er moesten nog een 2-tal gaten in de schuur en het huis worden. Was geen probleem. Goede vaklui.
Tevreden over offerte, advies en installatie
Aardige monteurs, vakbekwaam en werken netjes. Ook kantoorpersoneel goed, duidelijk en open voor eigen input.
erg netjes aangelegd, zowel binnen en buitenwerk.
| Bedrijfsnaam | nvt |
Intake van Marcel Stroo was prettig, helder en doeltreffend. De uitvoering ook.
Keurig gewerkt, afwerking prima. Goede uitleg van de monteur. Zeer tevreden.
| Bedrijfsnaam | Caravanpark 't Torentje |
Zoals boven vermeld, monteurs waren supersnel klaar en alles was zo goed afgewerkt. Wij hebben alles vanuit buitenland moeten regelen en toen we terug waren van vakantie was alles geregeld en klaar. Bedankt!
Het team komt aan en verdeelt het werk en gaat direct aan de slag. Alles wordt netjes afgewerkt. Het team werk prima samen.
| Bedrijfsnaam | Privé, Risseeuw |
Gouwepoort 1