Ik heb sinds maandag 14 oktober de derde omvormer en moet nu afwachten of die het blijft doen . Het is nu 1-11 . Ik heb diverse rekeningen ontvangen maar weet niet wat ik nu wel of niet moet betalen , ik zou dat ook 1-11 horen etc etc. Het laatste bezoek was van monteur J.Koster ,dat is prima verlopen. Ik ga nu maar weer eens bellen.
| Bedrijfsnaam |
Beschaafde monteurs, nette montage, goede service.
| Bedrijfsnaam |
Afspraken goed nagekomen en plaatsing verliep goed. Helaas naderhand lekkage. De vraag blijft of het voorkomen had kunnen worden. Saman kwam wel de volgende dag om de schade te herstellen. Hopelijk geen verdere problemen.
| Bedrijfsnaam | ECJ van de Repe |
nette aflevering
| Bedrijfsnaam | xxx |
De aanbieding van de watergestuurde CV regeling was niet direct geheel transparant maar werd op verzoek aangevuld. De prijs was voor deze lokale uitvoerder voor ons aanvaardbaar. De uitvoering samen met een beurt van de installatie verliep vlot en correct. Het zou nog beter zijn als de meest eenvoudige handleiding na uitvoering ter beschikking wordt gesteld.
| Bedrijfsnaam |
Mijn opdracht is op tijd uitgevoerd! Tijdens de werkzaamheden werd ik continue betrokken bij onder inden problemen en de oplossingen. Top!
Vond de uitvoering van het plaatsen zeer professioneel en ben prima tevreden over het hele project.
De monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam
| Bedrijfsnaam | prive |
Vakkundig en vriendelijk
| Bedrijfsnaam | Fam Özgan (Özgan Teken Ontwerp Buro) |
Zeer correcte behandeling. De groep installateurs wisten perfect waarmee ze bezig waren en alle werkzaamheden werden in rust en goede samenwerking uitgevoerd. De installatie werd conform de afspraken uitgevoerd, waarbij goed rekening werd gehouden met onze wensen. Het geheel van eerste contact tot en met uitvoering geeft een goed gevoel. NU MOET DE ZON DE REST DOEN!
| Bedrijfsnaam | Ostermeijer |
goede service en prima monteurs
Jammer dat het legplan zoals voorgesteld, in de praktijk niet uitgevoerd kon worden, met de oplossing toch tevreden. Na oplevering bleek een kleine lekkage deze is zover nu zichtbaar hersteld. Over de opbrengst van de zonnepanelen meer dan tevreden en met de duidelijke app een goed overzicht.
Montage en installatie keurig uitgevoerd.
| Bedrijfsnaam | Boet |
Plaatsing panelen zorgvuldig en snel gedaan. Monteurs vriendelijk en voorkomend.
Zoals afgesproken geleverd, jammer dat tussen offerte en levering een lange tijd zat door de drukte, verder alles is netjes gemonteerd door vriendelijke monteurs
Nette monteur. Werkt hard door. Amper tijd voor koffie
| Bedrijfsnaam |
Prima werk alleen iets te lang moeten wachten vanaf akkoord offerte tot aan montage op dak! (mei tot oktober)
| Bedrijfsnaam | Nagelkerke |
mooie panelen netjes gelegd en creatieve oplossing gezocht en gevonden voor kabeltraject door dak naar meterkast. In meterkast alles netjes en strak aangelegd. Enige jammere was de vier maanden doorlooptijd van contract tot plaatsing nl juni tot oktober: dat scheelde een hele zomer aan opbrengst.
Na de storingsmelding een snelle controle. Prima monteur. Zeer voorkomend. Helaas is de rekening wel wat hoog voor een dergelijke controle. € 159,72
| Bedrijfsnaam |
Ik ben goed geholpen door een deskundig persoon.
Kundige en nette monteur
| Bedrijfsnaam |
De omslag van een gewone CV naar een hybride warmtepomp systeem is een dure investering. Om dat te doen moet je vertrouwen hebben in het vakmanschap en de deskundigheid van de installateur. Dat werd gevonden in het deskundige advies en de inhoudelijke onderbouwing, inclusief de voorgestelde verbeteringen. De werkuitvoering was gewoon goed en deskundig uitgevoerd, netjes afgewerkt.
| Bedrijfsnaam |
Men werkte erg netjes en correct. Alleen iets aangesloten op een stopcontact dat niet in werking was. Van te voren misschien eerst vragen of testen..
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee