Vakkundig geplaatste zonnepanelen en aansluitingen op tijd geleverd. Goede monteurs die hun vak verstaan. Top!
Beste Lineke, Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over de tijdige en vakkundige plaatsing van de zonnepanelen door onze monteurs. We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Precies op tijd kwam de monteur. Netjes is de ketel geïnstalleerd. Keurig alles ontlucht. Oude spullen afgevoerd.
| Bedrijfsnaam |
Het probleem is nog niet opgelost. Ik probeer eerst wat meer gegevens te verzamelen voordat ik jullie hulp weer inroep.
| Bedrijfsnaam |
Het duurt ongeloofgelijk lang tussen de melding wanneer de omvormer kapot is het moment dat er een nieuwe wordt geplaatst. Melding gemaakt omvormer kapot 21-08-2019. Datum plaatsing nieuwe omvormer 10-10-2019. Het meeste slechte van Saman is dat je constant moet bellen voor dat er een offerte wordt geleverd. Dat heeft in ons geval geduurd van opname schade door monteur 26-08-2019 aanbieding offerte 19-09-2019. Met een hoop ergenis van je belt naar Saman en ze zeggen je wordt gebeld en je hoort weer 1 week niets.
| Bedrijfsnaam |
Fijn dat er samen met de klant kan worden nagedacht over oplossingen. Innovatief bedrijf met kennis van zaken. Pijs - kwaliteit verhouding zeer goed!
| Bedrijfsnaam |
Redelijk goede ervaring met de monteurs. Vervolgplanning is zeer slecht. Altijd zelf moeten bellen voor een vervolgafspraak!! Zowel voor de installatie van de zonnepanelen als de WTW. Zonnepanelen die afgelopen zomer zijn geïnstalleerd ging ook niet vanzelf, discussie tussen monteurs en werkvoorbereiders en uiteindelijk na installatie alles weer moeten verleggen. Veel dakpannen gesneuveld.....bij navraag over evt. tegemoetkoming van de kosten hiervan is er niet gereageerd door de Saman Groep. Zelfde ervaring ondervonden met het installeren van onze WTW installatie. Loopt nog steeds.... Zeer slechte voorbereiding, discussies tussen werkvoorbereiders en monteurs, alles wel geïnstalleerd maar niet afgeregeld, na meerdere keren zelf te moeten bellen is er nog steeds geen vervolg!!! Beide Installaties kosten genoeg dus mag ook service verwachten zoals in contract staat vermeld. Helaas is dit tot op heden niet het geval. Zal Saman Groep zeer zeker niet aanbevelen aan anderen.
Pico bello werk afgeleverd
| Bedrijfsnaam |
Van begin tot einde proces moet je als klant overal achteraan. Adviseur is ondeskundig en weet niet waar hij over praat. Afspraken qua levering worden niet nagekomen. Tussen afdelingen onderling is weinig communicatie. Weten van elkaar niet wat afgesproken is. Orderbevestiging niet kloppend. Saman-groep adviseur blijft zeggen dat kloppend is. Installatie-groep komen op dag zelf met oude tekening en 13 omvormers ontbreken van de 14. Voeren legplan niet uit wat nadelig is voor resultaten. En vergeten stuk plastic van omvormer te verwijderen waardoor 's avonds brandgeur. Als de factuur is betaald is service zero en blijf je achter hun aanlopen. Online krijg je ook geen antwoorden.
Er wordt meegedacht.
| Bedrijfsnaam |
Omdat ik een wat gecompliceerde waterontharder heb aangeschaft is de levering niet zo goed verlopen. verkeerde pomp geleverd. de drukverhogingspomp moet nog vervangen worden omdat de geleverde niet te regelen is en constant mijn installatie op 7 bar zet. verder is het goed verlopen omdat Ard-jan er regelmatig achteraan zat.
| Bedrijfsnaam |
Wordt gelijk naar een oplossing gezocht
| Bedrijfsnaam |
Zeer prettig en vakkundig.
| Bedrijfsnaam |
Na deskundig advies werden de werkzaamheden ook deskundig en klantvriendelijk uitgevoerd.
| Bedrijfsnaam |
De afdeling warmtepompen heeft op de afgesproken datum en tijd de werkzaamheden verricht. Zowel de buitenunit als de binnenuit zijn netjes geplaatst. De benedenverdieping is heerlijk warm! Tip: niet met werkschoenen met modder van beneden naar boven over de nieuwe trap en de vloerbedekking lopen. Het is wel weer schoon te maken, maar zorgt ervoor dat je geen 5 sterren van mij krijgt.
| Bedrijfsnaam |
Hier kan ik kort over zijn. Ik had blijkbaar een wens, die niet tot de mogelijkheden gehoorde. Toch werd er naar gekeken en coulant opgelost. Er werd niets in rekening gebracht.
Staal voor mijn trap gekocht, had de prijs een stuk hoger ingeschat als wat de samangroep vroeg
!
| Bedrijfsnaam |
Ik had een probleem met onze 7 jarige zonnepanelen! telefonisch eerst gesproken over het probleem dat telkens bij vochtig weel de aardlek uitsloeg. Zelf gevraagd of het op ons adres mogelijk was zonder tussenkomst van een aardlekaansluiting. Gevraagd of ze een deskundige konden sturen om dit te realiseren. Monteur is direct de volgende werkdag gekomen om het probleem te verhelpen en nu functioneert alles naar behoren.
| Bedrijfsnaam |
Het werd goed verzorgd de installatie van de zonnepanelen. Een latere vraag werd moeizaam beantwoord.
Het aanschaffen en installaren ging perfect. Echter na een storing in het Omnic scherm en vele errors werd na vele malen bellen nu al 4 x een nieuw schermpje geplaatst. Nu weer nov 2019 Hoe vaak moet je een scherm laten vervangen. Wij zijn van mening dat de omvormer Omnic het probleem is. Maandag weer gebeld weer niet teruggebeld en vanmorgen weer boos gebeld vele excuses dat wel maar .... we worden teruggebeld beloven ze. De hoge scoren bovenaan verbaasd ons zeer
| Bedrijfsnaam | a van Dam |
In eerste instantie was er wel wat onduidelijkheid tussen onze beleving van het adviesgesprek en hetgeen op papier was gezet bij de offerte. Dat is na telefonisch overleg met Saman weer goed gekomen. Voor de rest niets dan lof over de communicatie over en de planning van de activiteiten. Bijzonder tevreden over de vakkundige, snelle en klantvriendelijke uitvoering van de werkzaamheden.
Goede no-nonse medewerkers. Verbiding werk mensen kantoor kan volgens mij beter ondanks geen goede werk voorbereiding toch met eigen idee werk tot een goed einde gebracht.
Een betere service kan ik niet bedenken. Alles was top verzorgd en de monteurs waren zeer vriendelijk en net.
| Bedrijfsnaam |
De verkoper was erg aardig en had een duidelijk verhaal. De offerte was keurig. De planning deed zijn best en de panelen werden volgens afspraak keurig netjes gelegd door aardige en deskundige monteurs. We zijn hartstikke blij met de zonnepanelen en hoe het is gegaan. Ondanks de drukte in de zonnepanelenbranche heeft Saman het voor ons uitstekend gedaan. Bedankt!
Met de verkoper had ik een positief gesprek, het leek alsof hij overal verstand van had. Toen de monteurs kwamen viel dat dus flink tegen. Ten eerste omdat hij verkeerd had gemeten qua aantal zonnepanelen en daarnaast landscape advies, terwijl andersom ook kon. En daarna dan nog de elektriciteitskabel die naar de meterkast zou moeten. Die kabel zou uit het zicht geplaatst kunnen worden. Dat was dus niet het geval. Dat komen ze nog bekijken of dat netter/beter kan, maar dat is de vraag.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee