Beste heer/mevrouw Elst, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Zoals aangegeven, prima geholpen.
Beste Ad, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te horen dat u zo positief bent over onze dienstverlening. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Professioneel bedrijf met plezierige, klantvriendelijke vakmensen
Beste Joop, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat we u zo tevreden bent over onze collega's. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Ik ben met Marcel Stroo bij meerdere monumenten in de binnenstad van Middelburg gaan kijken naar de mogelijkheden voor PV-panelen. De uitleg, beschouwing van de panden en uitgebrachte adviezen waren allemaal behoorlijk realistisch. Ook als een pand nauwelijks baat zou hebben bij PV-panelen werd dat dan ook afgeraden.
| Bedrijfsnaam | Black Box Operations |
Beste Bernard, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over onze collega Marcel. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Termin wurde eingehalten, perfekter Einbau. komptente Mitarbeiter. nur zu empfehlen!
| Bedrijfsnaam |
Prima, snel en goed geholpen
| Bedrijfsnaam |
Zonnepanelen en warmtepomp bij Saman Groep aangeschaft, de medewerkers regelen het prima, vanaf eerste telefoontje tot laatste schroefje. Heldere afspraken en betrouwbare uitvoering, inclusief toelichting hoe e.e.a. werkt.
| Bedrijfsnaam |
Er wordt te weinig gewezen op de manier van stoken met een hybride warmtepomp . Dit is geheel anders dan met een normale cv installatie.
| Bedrijfsnaam |
De warmtepomp is door de installateurs van Saman in overleg en conform de afspraken geïnstalleerd.
| Bedrijfsnaam |
Gewoon prutsers. Nu 3 maanden na installatie nog geen teruglevering mogen meemaken. Komen geen enkele belofte na. Kijk aub verder en geloof het review cijfer niet!
Vorig jaar juni compleet pakket zonnepanelen besteld. Na 7 maanden zijn ze na 4 keer moeten terugkomen om het werk af te maken klaar met de aanleg. Ik zou een monitor inlog krijgen. Die kreeg ik na een week. Toen ik eindelijk in kon loggen bleek dat er nog niets teruggeleverd was. Ik mag weer contact met ze opnemen, zucht. Ik zou afraden hier zonnepanelen te bestellen. Ze nemen nieuwe klanten aan, maar kunnen pas na 6 maanden installeren, wat ze vooraf niet kenbaar hadden gemaakt. De 1e keer kwamen ze alleen kabels afleveren. De 2e keer wilden ze beginnen, maar waren ze vergeten alles mee te nemen en lieten de panelen achter. De 3e keer waren ze om 14.30 begonnen, maar om 17.00 was het donker en moesten ze een vervolg afspraak maken. De 4e keer was het klaar, maar te donker om te kunnen testen. Overigens nooit een keer de zelfde monteur gezien. Tussen de data zat telkens circa 3 weken i.v.m. drukte
Gezien mijn eerdere ervaringen had ik meer aandacht / soepelheid en meedenken verwacht vanuit Saman. Belofte vanaf september tijd om aan onze wensen te voldoen is niet gelukt Werkzaamheden zijn uiteindelijk gedaan maar nog niet afgerond
| Bedrijfsnaam |
De geplande werkzaamheden zijn keurig netjes en binnen de aangegeven tijd uitgevoerd. De monteurs zijn zeer correct, werken snel en schoon en laten de werkplekken ook schoon achter. Het was een druilerige dag bij de montage en wanneer ze binnen moeten zijn werden de schoenen uitgetrokken om alles binnen schoon te houden. Geen spijt van de aanschaf gehad.
Beste Wim, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat we u zo tevreden bent over ons. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
servicemonteur is helaas nog niet geweest? ik wacht...
| Bedrijfsnaam |
Alles snel en vakkundig gemonteerd! Netjes alles opgeruimd. Duidelijke uitleg mbt de app. Zeer tevreden!
| Bedrijfsnaam | particulier |
Beste Piet, Fijn om te horen dat u zo positief bent over de installatie en de uitleg van de app. We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
voortraject duurde wat lang, ik was waarschijnlijk niet de enige die panelen wilde. heb zo'n 3 maanden moeten wachten tot de installatie. installatie netjes, aardige monteurs, vakbekwaam. hulp bij btw teruggaaf ook erg prettig.
Beste Edwin, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Heb zelf vooraf de nodige voorbereidingen getroffen door een ruimte te creëren voor de omvormer boven de meterkast en het leggen van leidingen van de meterkast, door het huis naar het dak. De installatie is 4-5 maanden na besluit gerealiseerd, zij het met enige vertraging door een wespenplaag op het dak. Heb respect voor de mensen die het werk hebben uitgevoerd! Tot op heden functioneert alles naar behoren en ben er zeer blij mee!
Beste heer/mevrouw van Boeijen, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteurs en de zonnepanelen. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Aanpassingen uitgevoerd met prima resultaat
| Bedrijfsnaam |
De monteur is langsgekomen om te kijken hoe of wat er moest De conclusie werd gemaakt ( kachel vervangen) Het was een oude kachel Devolgende dag werd hij al geplaatst en was het probleem opgelost
Goed ??
| Bedrijfsnaam |
deskundig advies en begeleiding bij de aanvraag teruggave BTW
Beste heer Groeneveld, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te horen dat u zo positief bent over ons advies en begeleiding bij de aankoop en installatie van de zonnepanelen. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goede monteurs goede service.
| Bedrijfsnaam | M.j Meulenberg |
Beste Maarten, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat we u zo tevreden bent over onze monteurs en service. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Zie boven
| Bedrijfsnaam |
De monteur heeft snel en goed de werkzaamheden uitgevoerd die noodzakelijk waren en het gevraagde advies gegeven, dus zeer tevreden over de monteur, De weg die er aan vooraf ging om de monteur te krijgen was traag en moeizaam en lukte pas na verschillende onbeantwoorde telefoontjes, wat voor een negatieve nasmaak zorgt
| Bedrijfsnaam |
Vakkundig geplaatste zonnepanelen en aansluitingen op tijd geleverd. Goede monteurs die hun vak verstaan. Top!
Beste Lineke, Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over de tijdige en vakkundige plaatsing van de zonnepanelen door onze monteurs. We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee