Vandaag airco geïnstalleerd door Ramon .
| Bedrijfsnaam |
samangroep heeft na dat wij in 2017 zonnepanelen door saman hebben laten plaatsen nu een hybride warmtepomp met twee aircounits geplaatst,dit tot onze volle tevredenheid alles is volgens afspraak gegaan en de monteurs hebben heel netjes en bekwaam hun werk afgeleverd. tijdens de werkzaamheden hebben zij het zelfs netter afgewerkt als in de offerte was opgenomen,al met al zijn wij wederom heel tevreden over saman.
Goed geregeld door dhr. Boonman
| Bedrijfsnaam |
service heel matig duurt weken voor dat je word geholpen je moet steeds bellen stuur je email krijg je geen antwoord
Beste Edwin, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze planning en communicatie. Mijn collega van de afdeling zonnepanelen zal deze week contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Saman Groep
zeer tevreden zeker ook over de momteurs
| Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf van de Linde |
Beste Peter, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over onze monteurs. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Eind november is bij ons een airco geplaatst. Betreft installatie hiervan ben ik zeer tevreden. Echter heb ik naar aanleiding van deze installatie meteen een onderhoudscontract afgesloten voor zowel het cv onderhoud als onderhoud van de airco. Nu kan ik heel moeizaam een datum prikken voor het onderhoud van de cv. Daarnaast ontving ik vorige week alleen een bevestiging / factuur voor onderhoud cv, terwijl dit voor zowel onderhoud cv als airconditioning. Vorige week woensdag 22 januari daarover gebeld, geen gehoor voicemail ingesproken. Ik zou worden terug gebeld, maar helaas vrijdag nogmaals gebeld. Collega zal hier bij mij op terug komen en op een vrijdagmiddag een afspraak maken voor onderhoud cv. Tot op heden helaas wederom geen reactie. Kunnen jullie mij aub bellen op 06-20540692? Ik hoop dan eea met jullie op te kunnen lossen en duidelijkheid te scheppen.
| Bedrijfsnaam |
Tijdens het plaatsen van de panelen zijn er verschillende dakpannen vast geschroefd. Deze werden door de jonge medewerker losgerukt waardoor de dakpannen stuk gingen. In totaal, 4 dakpannen moeten vervangen. De zonnepanelen die gelegd zijn zijn er verschillende heel erg vuil. Nu na 5 weken dat ze geïnstalleerd, zijn er 8 panelen die veel minder opleveren dan de rest?? Had men deze niet eerst schoon kunnen maken. Dit vindt ik een slechte service van Saman.
Beste P. Martens, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat dit zo bij u gebeurd is. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We gaan ons best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We komen graag persoonlijk met u in contact via de telefoon om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Wij nemen uiterlijk vrijdag 7 februari contact met u op. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Vanaf het begin staan aan Gegeven dat er iets niet goed was met de platen op het dak maar vijf jaar later eindelijk iemand op het dak met een beetje verstand en vond inderdaad het lek in de kabels. Dus waarom moet dat vijf jaar duren en vervolgens krijg je een rekening dat is het meest erge wat mij tegenstaat . Vervolgens om creditnota Gevraagd en duurt ook weer twee maanden voordat het binnen is. Al met al duurt het eeuwen voor het wordt opgelost. Het lijkt wel alsof de kleine bedrijfjes of particulieren niet meer mee tellen in het grote verhaal
| Bedrijfsnaam |
Na veel gedoe, niet nagekomen afspraken en slecht uitgevoerd werk, heeft Saman zich van zijn goede kant laten zien. De zonnepanelen liggen op het dak en doen goed hun werk.
Beste Annet, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat het uiteindelijk toch goed is gekomen, dat de zonnepanelen geplaatst zijn en goed hun werk doen. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Het uitbesteden van de BTW- aangifte via Visser & Visser is een verstandige keuze.
Beste heer/mevrouw de Bree Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Sanchez en Ozan hebben de panelen gelegd. Zeer bescheiden maar prettige mensen. Snel gewerkt. Patrick was de monteur. Harde werkers Ik zou trots zijn op deze werknemers Groetjes Cees en Rosanne de Jonge Rockanje
Beste Cees, Bedankt voor uw compliment aan onze collega's. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkom Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Er is een verkeerd laadstation geleverd, 1 waar ik totaal niet om heb gevraagd. Nu dit opgelost moet worden, kan ik zelf overal achteraan en moet ik degene die de fout heeft gemaakt activeren om stappen te ondernemen om te zorgen dat het in orde komt. Men heeft meerdere malen geprobeerd om mijn ouders een laadpas aan te laten schaffen, waar maandelijkse kosten aan vast zitten. Hier hadden we duidelijk niet om gevraagd. Er is altijd gevraagd naar een drukknop, omdat deze in eigen garage is geplaatst. Nu ondanks alles hebben nog steeds geen laadpaal, maar de elektrische auto is alwel gearriveerd. Dit gaat te lang duren. Ik werd de dag na het invullen van deze review gebeld. Er werd geluisterd naar mijn probleem. Samen zijn we tot een goede oplossing gekomen. Fijn dat er snel gereageerd werd en het probleem wordt spoedig opgelost.
| Bedrijfsnaam |
Zie mijn feedback-mail van 4 januari 2020, waar overigens wel snel en goed op is gereageerd.
Beste heer Maas, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze planning en communicatie. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van ons advies en deskundigheid. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Prima vakmensen en vriendelijk
| Bedrijfsnaam | VVE Smalle Lande |
Beste Peter, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over onze dienstverlening. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Denken mee en als er iets misgaat lossen ze het snel op
| Bedrijfsnaam |
Panelen liggen netjes en functioneren prima.
Beste Chris, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Uitgezonderd de levertijd alleen maar goede ervaringen
Beste Stefan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te horen dat u zo positief bent over onze dienstverlening. We zijn volop bezig om onze levertijd te verbeteren. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
De verhalen laat ik maar voor wat ze zijn:Afdeling verkoop deze zijn mondfiat genoeg. Technische voorberijding was EEN grote teleurstelling.Planning daar hadden ze nog nooit van gehoord,een puinhoop. Monteurs wat waren dat deskundige mensen. Financiele afwikkeling zeer ondeskundig. Prijs/kwaliteit voor 10 panelen heb ik 600 euro te veel betaald maar dat is mijn fout zeker gezien bovenstaande.
| Bedrijfsnaam | VvE Burg Voetenstr |
Beste Jos, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Vervelend om uw ervaring te horen. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We komen graag persoonlijk met u in contact via de telefoon hierover. Wij nemen binnen twee dagen telefonisch contact met u op met uw ervaring onze dienstverlening te verbeteren. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Doordat er bij het plaatsen van nieuwe zonnepanelen indertijd is er geen rekening gehouden met het kunnen vervangen van een dakraam waardoor 5 van onze panelen moesten worden gedemonteerd om deze later weer terug te monteren. Tussen het demonteren en terugzetten zat zeer veel tijd (ruim 2 maanden). Uitstel door harde wind en doordat er zonder melding niemand kwam opdagen op de afgesproken tijd. Het lijkt erop dat indien er nieuwe geplaatst moeten worden het sneller gaat dan wanneer er een vorm van nazorg moet plaatsvinden. Ik hoop dat Saman hiermee de organisatie kan verbeteren, wij vonden dit geen visitekaartje.
Beste heer Hoosemans, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten Wat vervelend om dit te horen. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Martine van den Ouden heeft hierover contact met u gehad. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Heb vorig jaar zonnepanelen gekocht bij saman, ik moet zeggen netjes en professioneel geïnstalleerd door vakbekwame monteurs. Ben er achteraf wel achter gekomen dat ik veel te veel betaald heb.
Beste Andre, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Onze prijzen zijn marktconform en vaak lager dan onze concurrent. Jammer dat u dit niet zo heeft ervaren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Duurt allemaal heel erg lang, eerste telefoontje in juni en uiteindelijk in januari geleverd. Adviseur was deskundig, vriendelijk en dacht mee. Monteurs waren zeer deskundig, behulpzaam en dachten mee. Echter het kantoor had de kraan op de verkeerde datum geboekt, dan was er te weinig frame materiaal in de bus geladen en moesten de monteurs dus terugkomen. De volgende dag moest ik daar zelf achteraan, medewerker op kantoor was onvriendelijk en ongeïnteresseerd, kwam over als "wat kan het mij schelen". Pas nadat ik heel erg boos (woedend) was geworden en dat ondubbelzinnig op niet mis te verstane wijze duidelijk heb gemaakt kwam er medewerking en is het allemaal goed gekomen. Installatie is zeer netjes gedaan en werkt prima, daarom totaal toch een voldoende.
Beste Arjan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Wat vervelend om dit te horen. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Onze excuses hiervoor. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Fijn om te horen dat uw tevreden bent over de zonnepanelen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
het aanmelden op de computer kan waarschijnlijk wat begrijpelijker uitgelegd worden.
Beste heer Kooijman, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te horen dat u zo positief bent over onze dienstverlening. Uw ervaring over het aanmelden zal ik doorgeven aan mijn collega's. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
prettige ervaring , tot de volgende keer!
| Bedrijfsnaam |
Aftersales is gewoon slecht bij Saman , ze beloven terug te bellen maar doen dat niet, het is gewon een verkoop kantoor, mijn beloofde opwekking zonne panelen van 5200 wp met rendement factor 80% zou uit moeten komen op 4100 kwh per jaar, haal hopelijk 2900 kwh per jaar, heb daar een vraag over gesteld geen antwoord, ik mag blij zijn als ik 55% rendement haal, heel wat anders dan in de offerte belooft.
Beste heer Meeldijk. Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat het rendement van de zonnepanelen niet is zoals afgesproken. We gaan dit voor u uitzoeken en nemen hierover deze week contact met u op. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Nvt
Beste heer Tilroe, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We komen graag deze week persoonlijk met u in contact via de telefoon om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee