Aardige monteurs die prima werk leveren

Panelen liggen netjes en functioneren prima.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Alles prima maar tijd tussen order en installatie iets te lang

Uitgezonderd de levertijd alleen maar goede ervaringen

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Vreselijk maar uiteindelijk redelijk tevreden

De verhalen laat ik maar voor wat ze zijn:Afdeling verkoop deze zijn mondfiat genoeg. Technische voorberijding was EEN grote teleurstelling.Planning daar hadden ze nog nooit van gehoord,een puinhoop. Monteurs wat waren dat deskundige mensen. Financiele afwikkeling zeer ondeskundig. Prijs/kwaliteit voor 10 panelen heb ik 600 euro te veel betaald maar dat is mijn fout zeker gezien bovenstaande.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Tussen een gemaakte afspraak en het uitvoeren van het werk zit te veel tijd.

Doordat er bij het plaatsen van nieuwe zonnepanelen indertijd is er geen rekening gehouden met het kunnen vervangen van een dakraam waardoor 5 van onze panelen moesten worden gedemonteerd om deze later weer terug te monteren. Tussen het demonteren en terugzetten zat zeer veel tijd (ruim 2 maanden). Uitstel door harde wind en doordat er zonder melding niemand kwam opdagen op de afgesproken tijd. Het lijkt erop dat indien er nieuwe geplaatst moeten worden het sneller gaat dan wanneer er een vorm van nazorg moet plaatsvinden. Ik hoop dat Saman hiermee de organisatie kan verbeteren, wij vonden dit geen visitekaartje.

• Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?* N.v.t.

Goed maar te duur

Heb vorig jaar zonnepanelen gekocht bij saman, ik moet zeggen netjes en professioneel geïnstalleerd door vakbekwame monteurs. Ben er achteraf wel achter gekomen dat ik veel te veel betaald heb.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Uiteindelijk goed gekomen maar kost stress

Duurt allemaal heel erg lang, eerste telefoontje in juni en uiteindelijk in januari geleverd. Adviseur was deskundig, vriendelijk en dacht mee. Monteurs waren zeer deskundig, behulpzaam en dachten mee. Echter het kantoor had de kraan op de verkeerde datum geboekt, dan was er te weinig frame materiaal in de bus geladen en moesten de monteurs dus terugkomen. De volgende dag moest ik daar zelf achteraan, medewerker op kantoor was onvriendelijk en ongeïnteresseerd, kwam over als "wat kan het mij schelen". Pas nadat ik heel erg boos (woedend) was geworden en dat ondubbelzinnig op niet mis te verstane wijze duidelijk heb gemaakt kwam er medewerking en is het allemaal goed gekomen. Installatie is zeer netjes gedaan en werkt prima, daarom totaal toch een voldoende.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

prima gewerkt en oplossingen uitgevoerd

het aanmelden op de computer kan waarschijnlijk wat begrijpelijker uitgelegd worden.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

prettige ervaring , tot de volgende keer!

Matig

Aftersales is gewoon slecht bij Saman , ze beloven terug te bellen maar doen dat niet, het is gewon een verkoop kantoor, mijn beloofde opwekking zonne panelen van 5200 wp met rendement factor 80% zou uit moeten komen op 4100 kwh per jaar, haal hopelijk 2900 kwh per jaar, heb daar een vraag over gesteld geen antwoord, ik mag blij zijn als ik 55% rendement haal, heel wat anders dan in de offerte belooft.

Nvt

Nvt

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

zonnepanelen zijn zeer profesioneel geplaatst

Alleen positieve ervaring

Er werd door drie personen snel en vakkundig gewerkt.

Vriendelijke, beleefde deskundige werknemers, die beslist een kopje koffie verdienden.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Keurig geholpen, net werk.

Afspraken worden keurig nagekomen, er wordt net wetk geleverd en bij vragen netjes overlegd. Goed te merken dat ze het druk hebben zat enige tussen 1e en 2e afspraak. Bij ons zijn de panelen in 3 etappes gelegd en aangesloten, dit mede door weersomstandigheden.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Snel geplaatst, het werk niet netjes afgewerkt

Alles moest snel, snel. Zwarte kit van het dak zit aan de witte binnenmuren in de bijkeuken. Snoeren niet netjes weggewerkt. Kortom het werk "afgeraffeld" .

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Monteurs geweldig, kantoor heel slecht

Ik heb twee keer een adviesgesprek gehad met een andere uitkomst, maar daar werd goed over gecommuniceerd. Dat het een tijdje zou duren voordat de panelen geplaatst konden worden werd ook goed gecommuniceerd. De monteurs waren geweldig. Bijzonder klantgericht en probleemoplossend. Helaas was de afhandeling op kantoor bijzonder slecht. Ik moest een vervolgafspraak maken. Na de voicemail te hebben ingesproken omdat men niet bereikbaar was, werd ik niet terug gebeld, zelf gebeld en een afspraak gemaakt, die ik per mail heb laten bevestigen. Vrije middag genomen, maar geen monteur. Daarover een klacht ingediend via de mail, ook daar weer geen reactie op. Na een ruime week werd ik gebeld voor een afspraak, maar geen excuses. Monteur wederom vakkundig en heel erg klantgericht.

Helaas ontevreden

Tot op heden ontevreden helaas. Bij montage bleek er 1 paneel minder te passen dan bij de schouw aangegeven was. En vanaf 2 dagen na aflevering is de omvormer niet meer uit te lezen via de portal. Dit duurt nu al een maand. Montage en aflevering wel deskundig en goed uitgevoerd door de monteurs.

Communicatie ontbreekt

Geen prettige ervaring, panelen geplaatst, een week later Pas aangesloten, 2 dagen vrij moeten nemen. Blijkt met leggen dat er geen goede berekening door adviseur was gemaakt, kunnen 7 panelen ipv 8. Maak ik 2x en bel afspraak om dit te bespreken. Word ik nooit terug gebeld?!!! Het ontbreekt bij jullie aan communicatie!

Prima bedrijf

goede spullen, vriendelijk en deskundig personeel

Slecht

Ik had bij afdeling administratie de samenwerking met Saman opgezegd (per e-mail) Twee weken later kreeg ik bericht dat ze voor het onderhoudsabonnement langs zouden komen. Weer gemaild dat ik geen relatie meer was. Een dag later kreeg ik de factuur voor het onderhoudsabonnement. Gelijk weer gemaild dat ik geen relatie meer was en vroeg per omgaand om een creditnota. Tot op heden heb ik die ook nog niet ontvangen. Sorry, maar jullie vragen om een beoordeling anders had ik mijn ervaring niet gemeld.

Ik ben absoluut niet blij met de monteur.

Ik heb er geen vertrouwen in, probleem is niet verholpen.

Volgens mij wortden jullie te groot en werken jullie langs elkaar heen !

Als ik wordt opgebeld voor een afspraak in te plannen weet degene die de afspraak wil maken niet over welk werkadres het gaat ?? Offerte wordt opdracht , staan er in de opdracht andere panelen dan in de offerte ??

Gezien wat er gedaan is en wat wij ervoor moeten betalen.Slechte prijs kwaliteit verhouding.

Eerst was het al problematisch om duidelijk te krijgen wat er aan de hand was . Lange wachttijd ,(wachten op onderdelen ?) Vervolgens komt er een monteur die 15 min.bezig is geweest met resetten en vervolgens zijn tijd gaat uitzitten wachten omdat het nog geen tijd was. Dit geeft niets echter later blijkt dat wij dit dan moeten betalen . Ook onduidelijk dat wij deze kosten moesten betalen wij dachten dat deze resetten in de Garantie zat. Gelukkig positieve vriendelijke receptioniste die behulpzaam was en bemiddeld heeft .

vriendelijke en vlotte afhandeling

Duidelijke informatie op voorhand. Correcte aflevering en plaatsing

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

vakundige mensen en vriendelijk in de omgang

Ze waren op de aan gegeven dag op tijd aanwezig ze hebben alles afgewerkt volgens afspraak, behalve een ding, ze zouden een bypass plaatsen i.v.m. thermostaat kranen maar die heb ik niet gezien?

goede ervaringen

Na aarzelende start een goede opvolging op technisch en financieel gebied

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee