Mijn ervaring is dat elke afdeling zijn eigen koninkrijkje heeft. Dit feit is de oorzaak van onderlinge communicatie problemen. Advies laat van een afdeling een medewerker eens meelopen op een andere afdeling zodat ze elkaars specifieke problemen leren te begrijpen.
| Bedrijfsnaam | de weerdt |
Goedemorgen Jan, We zijn blij om te horen dat we u goed van dienst konden zijn. We zullen uw ervaring en tip delen met onze collega's. We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Het gehele traject van bestellen tot plaatsen heeft 7 maanden in beslag genomen. De verkoopadviseur en de monteurs hebben hun werkzaamheden perfect gedaan. De planning liet veel te wensen over. Er was vaak te veel wind en dan moet je zeker niet het dak opgaan maar dan melden dat ze een maand later het afkomen maken, dat kan echt niet. Ze zijn in totaal zes keer geweest en de 6de keer hebben ze het geheel afgemaakt.
Beste Ton, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze planning. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Saman Groep
meer als een jaar bezig om de installatie naar mijn zin op het dak te krijgen
| Bedrijfsnaam | Restaurant Storm |
Beste S. van den Berg, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Vervelend om uw ervaring te horen. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Mijn collega van de afdeling zonnepanelen heeft contact met u opgenomen om onze excuses aan te bieden. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Saman was laatste uit 6 aanbieders. Voelde direct goed, en contract was snel getekend. Werken werden prima, en zoals afgesproken doorgevoerd. Geen negatieve punten. Werd door een buurman gevraagd, en toen direct Saman aanbevolen. Inmiddels begrepen dat hij ook met Sman in zee gaat.
| Bedrijfsnaam | CS Klitsie |
Goedemorgen Cornelis, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en dat u ons aanbeveelt aan buren. We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Beetje onhandig van degene die de panelen moest aansluiten om niet de stekkers aan te sluiten aan de ontvanger. Gelukkig kwamen we daar zelf snel achter.
Goedemorgen M., Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de service. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Een service monteur met kennis van zaken is langs geweest
| Bedrijfsnaam |
Zie dossier
| Bedrijfsnaam | Geen |
Beste Arie, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Vervelend om uw ervaring te lezen. Mijn collega van de afdeling zonnepanelen heeft vandaag contact met u gehad om onze excuses aan te bieden. Inmiddels zijn er wat zaken verhelderd en opgelost. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Alles volgens afspraak en planning gedaan. Uiterst deskundige en prettige montage en uitleg met bijzondere dank aan heer Wijnand Vijfvinkel! Wel planning van 3 maanden maar dan klopt ook alles.
Goedemorgen meneer Corbeij, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Fijn dat u tevreden bent over de gemaakte afspraken, planning en deskundige montage! Dank u wel voor het compliment aan onze collega. We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
In augustus een uitgebreid adviesgesprek gehad. Uw medewerker heeft uitvoerig de voors en tegens van de diverse systemen toegelicht. Ook ter plekke op het dak geweest om de meest ideale opstelling te bekijken. Wat tegen viel was de lange levertijd. De panelen zouden pas in de tweede helft van januari geplaatst kunnen worden. Op de afgesproken datum heeft uw team op vakkundige wijze de panelen geplaatst. Het team oogde als een geoliede machine. Ondanks dat het laat in de middag was (de ochtendplaatsing had vertraging opgelopen) nam de teamleider alle tijd om alles uit te leggen en SolarEdge te installeren.
Goedemorgen Kees, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat het adviesgesprek uitgebreid en duidelijk was en dat de plaatsing voorspoedig is verlopen. Fijn dat u tevreden bent! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Na één telefoontje direct een afspraak voor bezoek aan huis, duidelijke uitleg en adviezen en een voorstel/offerte die aansloot op de gemaakte afspraken. Installatie door een ingehuurd professioneel bedrijf, welke ook instond voor de veiligheid van zijn mensen op het dak. als veiligheidskundige weet ik hoe dat moet! Afhandeling en factuur conform afspraken. Zo moet dat! NB vooraf bij 7 andere bedrijven offerte opgevraagd, opvallende prijsverschillen en (on-) mogelijkheden. Achteraf bleek veel niet mogelijk, hetgeen mijn keuze voor Saman alleen maar ondersteunde. DOEN wat je BELOOFD.
| Bedrijfsnaam | Trodz |
Goedemorgen Peter, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
mijn ervaring is dat deze personen deskundig waren en ook beleefd waren richting ons als klant
Goedemorgen Frans, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Fijn dat u tevreden bent over het plaatsen van zonnepanelen en over onze collega's! We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Het geheel ziet er prima uit alleen had monteur geen tijd voor uitleg en verbinding maken omvormer pc/telefoon. Misschien kan Dhr Meyer nog eens iemand langs sturen om dit in orde maken {ik ben niet zo n computerman sorry laat maar horen t-06 30957345} groet Arnold
Goedemorgen Arnold, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat het geheel er prima uitziet. Uw vraag heb ik doorgezet aan mijn collega. Hij heeft contact met u gehad. Er zal een afspraak met u gemaakt worden voor het langskomen van een collega. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Na uitgebreide en duidelijke offerte gekozen voor dit bedrijf. Communicatie en plaatsing verliep vlot en volgens afspraak. Systeem draait nu 2 maanden en ben verrast door het goede rendement. Leuk om het te volgen op app.
Beste Laurens, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat de offerte duidelijk was en dat de communicatie en plaatsing goed verliep. Fijn dat u tevreden bent! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Zie boven
| Bedrijfsnaam | de Jonge |
Beste Cees, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Fijn dat u tevreden bent over de werkzaamheden! We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goed gewerkt, uiteindelijk telt het resultaat
Goedemorgen Arie, Dank u wel voor uw positieve reactie. Fijn dat u tevreden bent! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Afspraken worden nagekomen. Kwaliteit van het werk is goed. Na de werkzaamheden wordt de werkplek opgeruimd.
Goedemorgen Jannie, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Fijn dat u tevreden bent over de gemaakte afspraken en werkzaamheden! We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Voor zover ik het kan beoordelen goed gewerkt
| Bedrijfsnaam | Dekker |
Goedemorgen A.C., Dank u wel voor uw positieve reactie. Mooi om te lezen dat u tevreden. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Alles volgens afspraak. Vakkundig geïnstalleerd, vriendelijke installateurs. Zeer tevreden
Goedemorgen Wouter, Dank u wel voor uw positieve reactie en uw compliment aan onze installateurs. We zijn blij om te horen dat de werkzaamheden vakkundig zijn uitgevoerd. Fijn dat u zo tevreden bent! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De aflevering werd keurig verpakt op het afgesproken tijdstip afgeleverd.
| Bedrijfsnaam | Bekenkamp |
Goedemorgen meneer Bekenkamp, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat alles netjes verpakt was en op tijd afgeleverd is. Fijn dat u tevreden bent! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De medewerkers van de groep warmtepompen heb ik als zeer vriendelijk en klantvriendelijk ervaren
| Bedrijfsnaam |
Goede vakmensen waarmee het prettig werken is en uitstekend resultaat
Beste José Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over het uitvoeren van de werkzaamheden en het resultaat. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Het team van wouter yamie en edem, heeft erg netjes gewerkt en alles mooi afgewerkt, ze hebben netjes de rotzooi opgeruimd uit de tuin en in het huis. Wij zijn zeer tevreden!
Beste H. de Kerk, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Dank u wel voor het compliment aan onze monteurs. Fijn dat u tevreden bent over de werkzaamheden! We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Yamie, Wouter en ehdem hebben naar mijn mening goed gewerkt het ziet er keurig uit, zeer sociale en beleefde gasten ! Een aanrader
Goedemorgen J.A.W., Dank u wel voor uw positieve reactie en uw compliment aan onze collega's. We zijn blij om te horen dat de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Fijn dat u tevreden bent! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De montageploeg was zeer vakkundig en hulpvaardig. Daarnnaast waren het fijne mensen om over de vloer te hebben, in een woord TOP.
Beste Engel, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze collega's. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
goede ervaring met saman personeel
Beste C.A. Kooijman, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee