Op basis van een prima offerte hebben wij een weloverwogen besluit kunnen nemen en zijn met vol vertrouwen het traject met Saman ingegaan. Over de gang van zaken rond de plaatsing en aansluiting van de panelen zijn wij minder tevreden geweest. Meerdere keren werden afspraken gemaakt en vervolgens weer gewijzigd; Wij hebben in het kader van de plaatsing vijf maal een of meerdere medewerkers op bezoek gehad, waarbij het contact wisselend van kwaliteit was. Ook werd aan ons negatief commentaar geleverd over het werk van collega’s die eerder hier een deel hadden verricht. Dit sterkte ons niet in het vertrouwen in het team… Toen uiteindelijk de laatste panelen werkend waren aangelegd, bleek dat onze installatie niet was “aangemeld” voor het monitoren van opbrengsten, c.q. storingen. Voor het oplossen hiervan werden beloftes gedaan, die niet zijn nagekomen. Uiteindelijk hebben wij tot driemaal toe hierover telefonisch contact moeten zoeken voordat uiteindelijk de noodzakelijke gegevens beschikbaar kwamen.
| Bedrijfsnaam | van Erp |
Beste Lou, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent met de offerte. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het team en installatie. Dat is niet de manier waarop wij willen werken. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Saman Groep
In samenwerking met een toeleverancier zijn een Remeha Mercuria Lucht Warmtepomp en een Auer Edel Warmwater Warmtepomp in korte tijd geplaatst. Met als doel: "Ik wil van het gas af". Dat is prima gelukt! Alles volgens afspraak en ruim binnen de gestelde tijd. Fijne mannen om mee samen te werken. Op een vraag kwam meteen een antwoord. Binnenkort wordt de installatie compleet gemaakt met 30 zonnepanelen en dan zijn we zelfvoorzienend. De laatste stap is het realiseren van energieopslag. Dat nog wel even duren, maar daar zal de firma Saman dan ook best een oplossing voor hebben.
Komen afspraken na Vriendelijk en vakkundig personeel Werken netjes
Goedemorgen Fam. Paardekoper, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de afspraken en het personeel. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De panelen zijn netjes geplaatst.
| Bedrijfsnaam | Fitou Eten en Drinken |
Beste Linda, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van de zonnepanelen. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Matig de verkoper was amper in staat vragen te beantwoorden over de zonnecellen met name wanneer dit buiten zijn scope lag. Er zijn vragen gesteld met betrekking tot elektrisch verwarmen van de woonkamer. Hij had geen idee waar wij het over hadden. Dat was niet zo erg indien hij had gezegd "ik zal een collega sturen die wel verstand heeft van elektrisch verwarmen"
Beste E.J.O.M. Blomjous, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het advies. Dat is niet de manier waarop wij willen werken. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Het geheel is perfect geinstalleerd met een hele duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt.
| Bedrijfsnaam |
Mannen die kwamen monteren spraken alleen Pools ! Erg lastig dus. Wisten ook niet overal van. Lieten de stoppen eruit knallen. Gelukkig is mijn man handig en kon helpen met apparatuur die zij zelf niet-bij zich hadden ... Na telefonisch overleg en bezoek van andere monteur is alles uiteindelijk wel goed gekomen.
Goedemorgen Carol, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om uw ervaring te lezen. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Fijn om te horen dat na telefonisch overleg en het bezoek van een andere monteur het uiteindelijk wel goed is gekomen. Met vriendelijke groet, Saman Groep
de montage medewerkers zijn erg vriendelijk en vakkundig. Er moet nog veel afgewerkt worden dus kunnen we het resultaat verder nog maar moeilijk beoordelen . Wel vinden we dat er soms voorbarig wordt gehandeld in het toesturen van facturen.
Zie boven
| Bedrijfsnaam |
Klantvriendelijk, deskundig, netjes gewerkt naar wens.
Goedemorgen J.D. de Koning, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Ten eerste natuurlijk perfect opgemeten door de adviseur Frank Biesters. De panelen zijn op een professionele manier geplaatst. Wijnand heeft de technische aanpassingen in de meterkast voor zijn rekening genomen terwijl Robin(met 2 B’s) en Danny de panelen geplaatst hebben. Het ligt er strak op. Alles netjes opgeruimd. Ik ben er blij mee. De plaatsing is te zien op : http://youtube.com/watch?v=_cq7qABt2Zc
Goedemorgen Desiree, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Fijn dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk! Bedankt voor het compliment aan onze collega's en het mooie filmpje. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Eind februari lieten wij onze airco plaatsen. Jeffrey en Martin waren stipt op tijd. Zij begonnen onverstoorbaar aan de werkzaamheden en bleven maar doorgaan. Het leek wel of deze werknemers Snelle Jelle aten, wat een harde werkers zijn het bij Saman! Het viel best tegen om een opening te maken in een muur met enkele lagen gewapend beton. Wij denken dat beide heren dit niet snel zullen vergeten, wat een hels karwei. Alles werd netjes geplaatst, afgewerkt en opgeruimd. Tot onze verbazing merkten wij de volgende dag dat de binnenunits niet klopten. Inplaats van de door ons bestelde Daikin Perfera, waren er Comfora units geïnstalleerd. Dus hebben wij contact opgenomen met Saman, waar uiteindelijk bleek dat er een verkeerde bestelling doorgegeven was. Dit is heel snel opgelost, er werden Perfera binnendelen besteld en slechts 1 week later werd alles netjes omgewisseld en aangesloten door Jeffrey en Largo(was de naam denken wij) Tja het moet gezegd, ook nu gingen de heren weer als een speer qua werkzaamheden!!! In een mum van tijd was alles aangepast en geïnstalleerd. Wat verdienen al deze werknemers een groot compliment voor hun goede zorgen! Hartelijk dank aan deze heren van Saman, wat een top service!
Goedemorgen Albert en Lutgard, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dank u wel voor het compliment aan onze collega's. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
| Bedrijfsnaam |
Goed samenwerkend team. Al het verpakkingsmateriaal opgeruimd en weer meegenomen. Vieze schoenzolen. Nette afwerking van de leidingen. Wifi: niet meer gecontroleerd of alles weer goed werkte. Meterkast plankjes met leggers niet allemaal weer teruggeplaatst.
Goedemorgen M, Dank u wel voor uw reactie. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over het team. Vervelend om uw ervaring te lezen wat minder positief was. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Prima uitgevoerde werkzaamheden, aan nieuwe cv-installatie inclusief aansluiting op bestaande situatie en nieuwe dakdoorvoer. Alles in prima overleg en binnen de beschikbare tijd. Keurig werk!
| Bedrijfsnaam |
De installatie van een warmtepomp en een airco is uiteindelijk wel goed verlopen. Maar de uitvoering heeft toch wel wat haken en ogen gehad voornamelijk op kennis en communicatie. De projectleiding is heel moeilijk te bereiken. Maar als er contact is wel heel klantvriendelijk en oplossing gericht.
| Bedrijfsnaam |
Een keurig en op correcte wijze uitgevoerd werk. Complimenten daarvoor
Goedemorgen H. Assink, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Fijn dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Nieuwe cv-ketel laten plaatsen. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, monteur had plezier in z'n werk afgaande op de zeer nette uitvoering! Gaf goede uitleg over het installeren van de slimme thermostaat-app. Advies en offerte via de mail zonder ter plaatse eerst te kijken vind ik minder professioneel.
Alles volgens wens
Goedemorgen Marlies, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Na eerst informatie en offerte traject te hebben gestart met een online leverancier besloten om een regionale installateur te benaderen. Het bezoek van de adviseur was verhelderend en kwam een goed en deskundig advies uit voor onze situatie. Plaatsing zonnepanelen is snel en netjes verlopen!
Goedemorgen heer Helder, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over het advies en over het plaatsen van de zonnepanelen. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Zie boven
| Bedrijfsnaam |
Het eerste gesprek met Wesley was, dat hij alles goed en deskundig heeft uitgelegd. Geen opdringerig gevoel bij gehad, daarom hebben wij voor Saman gekozen. Op 6 april kwamen de monteurs Wijnand Robin en Danny. Bij aankomst gaf dit al gelijk een goed gevoel!! Ze zijn zeer deskundig, netjes in doen en laten, en natuurlijk ook heel belangrijk, het was super gezellig, zonder dat dit ten koste ging van het werk! Alles keurig netjes aangesloten, op dak ook alles keurig netjes verzorgd. En alles netjes opgeruimd!! (zelfs de kopjes voor de koffie en de glazen werden netjes binnen gebracht.) Complimenten heren!! en natuurlijk ontzettend bedankt voor jullie werkzaamheden en de gezelligheid!! Toppie
Beste Jack, We zijn blij om te horen dat we u zo goed van dienst konden zijn. Dank u wel voor het compliment aan onze collega's. Fijn dat u tevreden bent over het adviesgesprek en de installatie! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Alles volgens afspraak gedaan
| Bedrijfsnaam |
Fijne mensen die de zonnepanelen gelegd hebben en in overleg en alles netjes op geruimd hebben Prima
| Bedrijfsnaam | Korteweg |
Goedemorgen Ben, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de zonnepanelen. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goed advies gekregen met duidelijke prijs - montage goed en netjes monteurs denken goed mee en service goed
Beste Anton, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze montage, monteurs en service. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee