Zorgeloos

Na contact met saman werden wederom met als 8 jaar geleden voor ons 10 nieuwe panelen geplaatst. (Acht jaar geleden 158) Intake zowel als plaatsing verliep prima!!

Gaat allemaal stroef

Nadat de airco was geplaatst en de applicatie via de iPad werkte kwam ik na een paar dagen er achter dat er wat vreemde dingen gebeurde. Zag op de iPad het verbruik, vreemd hij staat af?? En dat op 1 van de units het monitor lampje soms even ging branden, maar als snel bemerkte ik dat dit vrij frequent gebeurde om de 3minuten. Hebt voor die 2 voorvallen een mail naar Saman gestuurd en kreeg 2 weken later een bericht terug dat het verbruik wat ik op de iPad zag van de carter verwarming was????? En van dat lampje moest ik het monitor lampje maar uitzetten!!!!!!! (als het lampje in de auto aangeef geen oliedruk, moet ik de zekering van de lampjes maar trekken!!) Reageerde terug dat zal toch een reden hebben dat die oplicht!! Verneem verders niets tot 8mei we komen een printplaat vervangen omdat ik opdracht gegeven heb????? 13mei komt de monteur langs voor het vervangen van die printplaat, test op de afstandsbediening de werking en gaat verder die dag met zijn werkzaamheden. Ik kom s'avonds thuis en wil via de iPad de airco aanzetten ??? Geen airco, ah misschien de wifi-controller opnieuw instellen, klep open controller naar voren, Uh geen ledje die branden, dus geen verbinding via de iPad. Eem replay mail naar de monteur die mij om 9:25 per mail zijn werkbon stuurde gemeld dat het via de iPad niet werkt daar de ledje niet branden. Ander halve dag later nog geen respons, dan nogmaals en een paar CC erbij van Saman. Ah een poosje later wordt er gebeld, vertel het verhaal, kan u het stekker er opnieuw indoen, Brave man er zit geen stekkertje op de wifi-controller, oh, dan sturen we wel een monteur langs. Prima, 19-juni want het is druk!! Wat denkt u dat ik bij Aanbevelen moet invullen!! En bij al de andere vragen???

Afspraak regelen, nakomen en reparatie en onderhoud ketel: PRIMA!

Zie hierboven, zegt alles.

Vriendelijke adviseur/verkoper met een duidelijk en eerlijk advies maar niet aandrong op verkoop, liet de beslissing echt aan mij over. Aanleg liet wel enkele maanden op zich wachten maar toen het zover was 2 vriendelijke/gezellige en naar mij inzicht deskundige monteurs over de vloer/aan het werk, die prima en netjes werk afgeleverd hebben. Ze namen ook nog de tijd om uit leggen over gebruik van de App, evt storingen, website, enz.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Alles stipt conform afspraak en offerte

Het is even schakelen met de meerdere disciplines binnen het bedrijf, maar uiteindelijk gaat het het precies zoals voorgespiegeld cq verwacht.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Mooi unit, good geplaatst, geen problemen

Zie boven

Vriendelijk en correct

goede reparatie op een prettige wijze.

monteur voerde op een rustige en prettige wijze de reparatie uit. snelheid/levertijd: score heeft betrekking op tijd tussen melding en uitvoering reparatie.

Prima bedrijf, luistert naar de klant

Na positieve ervaring bij advies en plaatsing heeft Saman ook laten zien open te staan voor klachten en kritiek. Na een minder positieve review werd contact opgenomen en de klacht besproken. Er is een oplossing uitgekomen niet alleen voor nu maar ook voor soortgelijke defecten in de toekomst. Goed gedaan!

Deskundig en vakkundig

Vriendelijke man en punktueel

wij zijn heel tevreden over de verrichte werkzaamheden.

De medewerker van Saman kwamiets later dan verwacht, maar legde meteen uit wat daar de reden van was. Voor ons was dat een goede reden om wat later bij ons aan te komen. De werkzaamheden werden vlot verricht, waarbij duidelijke uitleg werd gegeven als daarom gevraagd werd.

Goed geholpen

Goede hulp met de klacht. Nu hopen we op een goed vervolg. Dit eisen het feit dat er toch aardig wat dingen niet klopten en we eigenlijk veel kosten hebben die niet nodig geweest waren als er nog eens een check was gedaan. Veel verloren energie kosten nu

Klant is Koning!

Een vriendelijke, rustige, beleefde en vakkundige medewerker met een luisterend oor voor de klant! Iemand die je direct vertrouwen geeft. Op mijn verzoek heeft hij bij binnenkomst i.v.m. het corona virus eerst zijn handen gewassen. Deze vraag van mij vond hij niet vervelend. Met vriendelijke groet, Paul Kamerling

Super!

Heel blij met de zonnepanelen ! Keurige monteurs . Vakmensen. Hoge opbrengst van de panelen, goeie kwaliteit !!! Blij met SAMAN groep.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Top service vriendelijk en correct

Alles top. Enkel klein minpuntje afwerking zichtbare bedrading binnen. Voor de rest topservice. Zeer tevreden.

mooi product

Waanzinnig! Echt perfect!

Wat een geweldige gasten! Super service en echt super geregeld! Bedankt mannen!!

prima service

Professioneel deskundig vakmanschap

Saman heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de verschillende systemen werken en wat voor ons de beste keuze was. Het leveren duurde wel wat langer dan gepland , maar het eind resultaat is ons uitermate goed bevallen. Alles werkt zoals beloofd en ook de opbrengst is wat de panelen op een zonnige dag maximaal kunnen geven. Inmiddels hebben een aantal zakenrelaties en familie een offerte aangevraagd.

Aardige monteur

Monteur heeft de wifikaart vervangen. Hij kon de website van OMNIK niet bereiken dus het probleem is nog niet opgelost. De monteur zal later online het probleem oplossen. Hij zou een mail sturen . Heb ik nog niet ontvangen.

Correct en professioneel

Heeft paar maanden geduurd voordat de zonnepanelen geïnstalleerd werden. Maar toen ging het ook vlot. 4 van de 5 sterren omdat ze niet genoeg anti-vogel materiaal bij zich hadden en we later voor de nalevering een nota kregen. Maar na wat telefoontjes is dat laatste snel opgelost.

Alles perfekt

Guter kompetenter Service

Deskundig en vriendelijk personeel

Een eventuele storing is vakkundig afgehandeld en goed advies gekregen.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.

Kwaliteitsvolle installaties en service

Gisteren hebben jullie 2 monteurs de definitieve oplevering komen doen mbt electra zodat de airco-installatie het nu ook effectief doet. Eerst en vooral een dikke pluim aan de 2 mannen die hier gisteren alles netjes hebben afgewerkt. (en ook de fouten hebben gecorrigeerd die helaas een vroegere collega hier 2 jaar geleden heeft gemaakt in de meterkast.) Zij zijn echt wel het visitekaartje van jullie bedrijf zoals wij het tot hiertoe eigenlijk wel gewend waren (op uitzondering van de vorige miscommunicatie en misverstanden voor het plaatsen van de airco). Maar eind goed al goed, het heeft eventjes geduurd maar nu kunnen we er van gaan genieten (laat de zomer maar komen).

Goede service en adequaat personeel

De medewerkers van Saman zijn service gericht en leveren goed werk af, ook in deze tijden (Corona).

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee