Afspraken goed nagekomen, vriendelijk personeel.
Goedemorgen L.J. van de Velde, Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat u positief bent over onze service, afspraken en collega's. We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Snelle levering, factuur correct en netjes afgehandeld.
| Bedrijfsnaam |
Ondanks dat het probleem bij mijn warmtepomp niet duidelijk was, bleven de mensen van Saman proberen en energie erin steken om de oplossing te vinden. Dit terwijl de pomp niet door hen geïnstalleerd was en van een hen onbekend merk/systeem. De monteurs hebben alles gedaan om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen. Dit is uiteindelijk helaas niet gelukt, maar de mensen van Saman kwamen veel verder hierin dan van 3 andere installateurs die ik ook over de vloer gehad heb.
Prettig en vakkundig geholpen
| Bedrijfsnaam |
Onze ervaring met de Saman groep is heel positief. Goede voorlichting en advies. Vakkundig personeel en de montage is vlot verlopen en alles werkt naar tevredenheid!
Goedemorgen Peter, Bedankt voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons advies, collega's en montage. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Snel en goed geholpen
Beste Wilma, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De monteur was vriendelijk en was professioneel.
Hele goede service
Goedemorgen Luijcks, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te lezen dat u positief bent over onze service. We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
klantvriendelijke medewerkers, kennis van zaken, vooral Patrick de elektricien aan te bevelen, heeft keurig volgens de offerte gewerkt.
| Bedrijfsnaam | Pallada |
Goedemorgen Erik, Bedankt voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze collega's. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
ben reeds 35 jaar klant bij Saman, altijd correct bedrijf maar door de grote expansiedrift van het bedrijf komen belangrijke waarden in het gedrang, persoonlijke aandacht voor klanten en de daarbij behorende service worden dan ondergeschikt aan de massa. natuurlijk veranderen de tijden maar ook in deze tijd behoren aandacht voor klanten tot een van de pijlers voor een gezonde bedrijfsvoering en een uiteindelijk resultaat! Ik kom op dit verhaal door mijn laatste ervaring met de Firma Saman, Een pientere monteur merkte op dat mijn CV ketel aan vervanging toe was en zou een adviseur naar mij sturen, maar deze heb ik nooit gezien daar mijn ketel op zijn laatste benen liep heb ik nogmaals contact gezocht met de firma maar blijkbaar zijn gedegen adviseurs schaars en heb een tweede keer contact gezocht met de firma en jawel er kwam een adviseur langs ! netjes een voorstel gehad niets mis mee! toen mijn ketel eerder de geest gaf als ikzelf dacht kon ik versneld een nieuwe ketel bestellen die zeer snel geplaatst werd door een vakkundige monteur die erg net werk heeft geleverd!! al met al heeft Saman het nog net netjes opgelost jammer dat ik dit moest schrijven maar misschien kan het bedrijf hier iets van opsteken en behouden we dit prachtige bedrijf voor Schouwen Duiveland!
| Bedrijfsnaam |
Voor het maken van een afspraak en offerte een 5, voor het plaatsen een 10 +. Binnen de 3,5 uur 16 panelen, netjes afgeleverd, en gemonteerd. Afspraak maken met een giechelende telefoniste, en twee keer een nieuwe offerte ivm met de adressering, eerste adres in Zierikzee, 2e andere postcode,
Beste CP van de Velde, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de plaatsing. Vervelend dat het maken van een afspraak en offerte minder goed ging. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Vriendelijk en bekwaam
| Bedrijfsnaam |
Jullie monteur gedroeg zich netjes en zeer behulpzaam. Hij was tevens bereid mij met enkele adviezen voor een ander onderdeel van de verwarming te ondersteunen.
| Bedrijfsnaam |
Saman heeft in de afgelopen jaren bij mij zonnepanelen, een warmtepomp en recentelijk een laadstation geïnstalleerd. Over zowel installatie als onderhoudsservice was ik al zeer tevreden. Door bepaalde omstandigheden heb ik in de laatste maanden diverse keren een beroep moeten doen op de servicedienst waardoor Saman mij ten minste 6 x heeft moeten bezoeken. Uiteindelijk is alles naar volle tevredenheid en onder volledige service opgelost
| Bedrijfsnaam |
Op afspraak, mooi op tijd, goede uitleg en service, kortom precies wat je zou wensen... bedankt
| Bedrijfsnaam |
Fijn dat er in nederland nog bedrijven zijn die hun beloftes waar maken E goed werk leveren.
Goedemorgen Rien, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te lezen dat u positief bent over ons bedrijf. We hopen u graag in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Uitstekend !!!
Beste Marinus, Bedankt voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Prima, volgens afspraak, in een paar uur gemonteerd, uitgelegd en gecontroleerd. Alles werkt naar wens. Ook afhandeling betreffende btw-teruggave prima geregeld.
| Bedrijfsnaam | Cornelisse |
Beste HAJ, Dank u wel voor uw positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De monteurs die mijn cv ketel hebben geïnstalleerd hebben dit prima gedaan. Tot op heden ondanks verschillende malen bellen nog steeds geen officiële factuur ontvangen, alleen een herinnering dat er nog een factuur open staat. Zonder officiële factuur zal deze factuur open blijven staan.
| Bedrijfsnaam |
De zonnepanelen zijn in de periode van storm gelegd, waardoor de planning anders liep dan gehoopt. Dat is geen probleem wanneer je je serieus genomen voelt als klant. Helaas heb ik dat zo niet ervaren, communicatie vanuit de planning/ kantoor was klant- onvriendelijk! Het klaren van de klus, het leggen van de zonnepanelen is goed gegaan.
Beste Heleen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Fijn om te horen dat u positief bent over onze monteurs en over de plaatsing van de zonnepanelen. Wat vervelend om te lezen dat u zich niet serieus genomen voelt en dat u niet tevreden bent over de communicatie. Uw ervaring wordt gedeeld met onze collega's om onze dienstverlening te verbeteren. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
De installatie is goed en vlot verlopen. Helaas is de aansluiting op internet met wifi geworden, terwijl in de offertefase , zelfs na telefonisch contact, benadrukt dat de aansluiting met een vaste ethernet verbinding moest gebeuren. Wij hebben zelf , ook met overleg, de aansluiting van elektra en de internetaansluiting tot bij de omvormer vooraf in orde gemaakt. Jammer. gouden draad is dat er heel slecht communicatie te krijgen is met Saman. In de offerte fase, krijg ik de contactpersoon niet te pakken. niet via mail, niet via telefoon. Ook na belofte dat ik terug gebeld zal worden moet ik iedere keer zelf weer bellen. Ik heb diverse kennissen hierover gesproken en zij hebben dezelfde ervaring. Ik denk dat jullie hier heel hard aan moeten werken om dit te verbeteren. succes daarmee, bij een volgend zonnepanelenproject kijk ik toch eerst ergens anders.
Goedemorgen heer Izeboud, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de aansluiting en communicatie. Dat is niet de manier waarop wij willen werken. Mijn collega van de afdeling zonnepanelen heeft contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goed bedrijf komt afspraken na en heeft deskundig personeel
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en onze collega's. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Wat later dan gedacht, maar prima geregeld.
Vlot en prima
Goedemorgen Jacques, We zijn blij om te horen dat we u goed van dienst konden zijn. Fijn dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee