Aardige service monteur, kwam met goede tips, erg klantvriendelijk. Enige reden dat het geen 5 sterren zijn is omdat in de mail stond dat er in mei contact met ons opgenomen zou worden en dit half juni nog niet gedaan was, maar 1 belletje van onze kant was voldoende en daarna vlot een afspraak
Zeer positief
Goedemiddag Peter, Dank u wel voor uw positieve reactie! We zijn blij om te lezen dat u zeer positief bent. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Zelf ben ik zeer te vreden over de kennis en kunde van de 3 heren die ik over de vloer heb gehad om het werk uit te voeren (Airco instalatie). Zeer te waarderen was hun inzet en improvisatie vermogen om goed en zeer deugdelijk werk op te leveren, terwijl ze buiten hun schuld om, slecht voorbereid op pad zijn gestuurd. OA niet op de hoogte van de afspraken die gemaakt zijn, op welke hoogte er gewerkt moest worden .... Zeer slecht vind ik de verkoop en planning. Grotere projecten en maatwerk kunnen ze niet aan. De verkoop heb ik regelmatig moeten corrigeren omdat die met of onmogelijke voorstellen kwam of met niet optimale oplossingen. Afspraken op papier krijgen , lukte gewoonweg niet. Voor een instalatie datum ben je aan de goden overgeleverd, terwijl dat gelijk vastgelegd hoort te worden. De planning stuurt zijn mensen zeer slecht voorbereid op pad. Ik heb zelf weer moeten uitleggen wat er gedaan moest worden, wat de afspraken waren en hoe de uitvoerings-details waren overeengekomen. Ik vind dat de installateurs dat van te voren horen te weten. Hoe gaat mijn project? Mei 2020 zijn de Airco's geplaatst. De zonnepanelen, we gaan het zien wanneer. Sept 2020? Zonnecollectoren heb ik maar van afgezien. Het was de bedoeling dat alles in een keer zou gebeuren, maar door het inadequate handelen (of onkunde?) van verkoop is dit dus duidelijk niet gelukt. Zou ik Saman adviseren ? Gezien de kwaliteit en het vakmanschap van de installateurs, Ja! Maar weet wat je je te wachten staat met de verkoop en planning, zeker als je een groter project hebt en geen genoegen neemt met het standaard recept. mvg A&A 22 Juni 2020
Goedemiddag, Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze monteurs. Echter vinden vinden wij het ontzettend jammer om te horen dat het verkoop en plan traject niet is verlopen zoals gehoopt. Graag zouden wij hierover met u in contact komen. Onze collega Erik zal hierover contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Klantadvies
Fijn dat afspraken na gekomen worden en deskundige inzet wordt getoond. Positief punt is ook dat een vertrouwd gezicht het werk uitvoert en op de hoogte is van de locale situatie.
| Bedrijfsnaam |
medewerkers vriendelijk en vak bekwaam
| Bedrijfsnaam |
Na meerdere afspraken toch goed gekomen alleen een beetje prijzig
Goedemiddag Wim, Dank u wel voor uw positieve reactie! We zijn blij om te lezen dat het uiteindelijk goed is gekomen. Graag zien we het natuurlijk in 1x goed gaan. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
het verkoop traject is goed verlopen. bij de uitvoering minder. de wijze van aanleg en plaatsing was te voren niet duidelijk en moest tijdens het traject worden bedacht. er is schade ontstaan aan de waterleiding en de vloer. gelukkig heeft saman dit wel voor eigen rekening gerepareerd. het personeel lijkt zich niet goed te houden aan de veiligheidsvoorschriften waardoor 1 van de medewerkers van het dak is gevallen. bij vervolgacties komen afspraken wat moeilijk tot stand en worden vervolgens weer opnieuw verzet waardoor onze vloer nog steeds niet gerepareerd is. de installatie werkt tot op heden prima. Helaas is bij oplevering geen instructie gegeven.
Beste Rudolf, Bedankt voor de gegeven feedback. Dit is inderdaad niet gelopen zoals het het hoort te gaan. Onze excuses hiervoor. Onze collega Martine van de afdeling Zonnepanelen neemt hierover contact met u op. Mochten er voor die tijd nog vragen zijn, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Saman Groep
Vriendelijk en deskundig personeel, zowel voor het advies als voor de uitvoering.
| Bedrijfsnaam | Stevense-Boon. |
Goedemiddag, Dank u wel voor uw positieve reactie! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over Saman Groep. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Vooraf ZÓ goed meegedacht over aantal panelen, en waar en hoe, afspraken goed nagekomen, geweldig meedenken TIJDENS het leggen van de panelen, ook technisch gedeelte binnen mooi aangelegd, afgewerkt en opgeruimd, geen omkijken naar. Ook toen we na 1 dag ontdekten dat de vogelwering op 1 plekje niet helemaal aansloot: direct de volgende dag opgelost. Kan echt niet beter, dus héél tevreden!
| Bedrijfsnaam | Swartjes |
Beste familie Swartjes, Dank u wel voor uw positieve reactie! Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over Saman Groep. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Bereikbaarheid per telefoon laat wel eens re wensen over maar op locatie zijn de medewerkers zeer vakkundig en bereid tot goede uitleg.
| Bedrijfsnaam |
Goede en vriendelijke vakmensen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Maar telefonisch slecht te bereiken.
| Bedrijfsnaam |
Jammer dat 1 monteur niet zo handig was waardoor veel dakpannen kapot gegaan zijn. Andere jongens netjes gewerkt en werk afgemaakt.
Beste meneer Poppe, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen voor het schrijven van de review! Wat ontzettend jammer om te lezen dat er dakpannen kapot zijn gegaan tijdens de montage. Onze collega's van de afdeling zonnepanelen zullen hierover contact met u opnemen. Nogmaals bedankt en alvast een prettig weekend toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Klantadvies
Goede monteur zeer vriendelijk
idem als boven vermeld.
| Bedrijfsnaam | Rijpaard |
Goedendag Ger, Dank u wel voor uw positieve reactie! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de door ons geleverde installatie. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Op de site van de airco wordt gewezen op het doehetzelfpakket maar met de geleverde service en onderdelen valt dit niet mee! Hoe ging het? Zelf doorgegeven waar de binnen en de buitenunit moest komen en hoe ik de leidingen wilde laten lopen. Saman vroeg (heel goed bedoeld) een tekening met maatvoering en wat foto’s. Wat kon er beter: - offerte tot 4x toe niet compleet/foutief en verkeerd adres en zelfs nog weer verkeerd contactpersoon. - niet het dubbele aantal meters koperleiding leveren. - besturingskabel tussen bi. en bu. unit aanbieden/meeleveren - Afvoerleiding binnenunit meeleveren. - ik wist niet dat de koperaansluiting met flare aansluiting was en dat app. had ik niet. - Niet de airco installatie 2x leveren - Kijken of klantafhandeling niet via wat minder mensen kan. Wat wel goed ging: - keurige en vlotte eindmontage(de 4xflare koppeling. - keurig nette en vlotte vullen en testen van de airco.
Hij werkte netjes
| Bedrijfsnaam |
De monteur heeft zorgvuldig de oorzaken van de storing opgespoord. De lekkage in mijn kleine badkamer was lastig te verhelpen. De monteur heeft dit vakkundig aangepakt en op een keurige manier succesvol gerepareerd.
| Bedrijfsnaam |
Even een harde noot moeten krakken en daarna een duidelijk, mee denken en luisteren na ons verhaal. Tevens laten zien, via een kortte meting dat de airco goed werkte.
| Bedrijfsnaam |
Hij was snel en vakkundig de monteur
| Bedrijfsnaam |
15 zonnepanelen met solar edge omvormer op platte dak. Op tijd en volgens planning geleverd. Vriendelijke en hard werkende monteurs die helaas de installatie niet compleet hebben opgeleverd. (2 panelen bleken niet aangesloten en nog wat losse/missende bouten) Na een weekje van telefoontjes en mailtjes de doortastende nazorg van garantieafdeling en het werkte als een zonnetje. Jammer van net die puntjes op de I. Verder niets dan lof.
Goedendag heer Wehrmeijer, Dank u wel voor uw positieve reactie! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze monteurs, wij excuseren ons voor het probleem met de twee panelen. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Het werk naar behoren.
| Bedrijfsnaam | Grinwis |
Goedendag Huib, Dank u wel voor uw positieve reactie! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de door ons geïnstalleerde installatie.. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Omdat onze CV ketel aan vervanging toe was ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die dat voor ons kon realiseren. Ik hoorde al vrij snel de ervaring van een kennis die recent een CV ketel had laten plaatsen door Samen, zodoende zijn we terecht gekomen. De offerte hadden we snel binnen, de prijs paste keurig binnen ons budget dus het was zo gerealiseerd. Uiteindelijk hangt de ketel, werkt perfect en is keurig gemonteerd door professionele monteurs!
| Bedrijfsnaam |
Wij hebben onze zonnepanelen laten de- en verminderen ivm nieuwe dakbedekking. Het contact via kantoor om de afspraken te maken verliep vlot en prettig. Alles sas helder. De monteurs hebben keurig werk geleverd, panelen gedemonteerd, veilig weg gezet en op een later tijdstip weer gemonteerd. Kundige, vriendelijke mannen.
Goedendag Marc, Dank u wel voor uw positieve reactie! Wij zijn blij om te horen dat tevreden bent over onze monteurs en het werk wat zij verricht hebben! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Alles was goed voorbereid, snelle plaatsing en duidelijke uitleg. We zijn zeer tevreden!
| Bedrijfsnaam | Geen |
Goedendag Georg, Dank u wel voor uw positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden over de geleverde installatie! We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee