Het vervangen van het kastje was snel en netjes geregeld

Het karweitje was snel en netjes gebeurd. zelfs het boorgruis heeft de monteur meegenomen.

Gewoon heel goed

Omdat ik een melding had , en twee dagen later de monteur aan huis . Gewoon heel goed compliment .

Professioneel en kundig gemonteerd

Monteurs, waaronder Wijnand als ik me niet vergis, kwamen mooi op tijd en namen de tijd om mijn verhaal aan te horen. Hierdoor kwamen kwamen de panelen en omvormer zo te liggen en hangen zo ik het wenste. Ook de Solaredge app werd goed uitgelegd. Kon dezelfde dag al zien wat er aan Kw geleverd werd.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Dik tevreden over het algemeen

Servicegericht, klantvriendelijk en vlotte afhandeling van zowel de installatie als de nazorg (BTW teruggaaf).

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Zeer slechte planning en ondermaatse bereikbaarheid

Idee is dat er bij een kleine zonne installatie de service er bij de klant er niet toe doet. Monteurs worden gestuurd met de mededeling dat materiaal gebracht wordt, helaas wordt wachttijd een bron van inefficiënt en wordt er niet geleverd. Zeer slecht voor de motivatie van de gehele buitendienst. Door "Covid-19" werkdruk is alles mogelijk dus ook een start van installeren zonder het beschikbaar zijn van de panelen. Totaal vier afspraken en actueel nog steeds geen optimaal werkend systeem. 07072020

Goed werk geleverd

Heel goede ervaring

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

vakkundig personeel en geen gezeer

Klantvriendelijk

Prettig contact met adviseur. Duidelijke offerte. Vriendelijke klantenservice. Over de prijs/kwaliteit kan ik nog geen oordeel geven.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.

Uitstekend.

Vlug geplaatst en panelen doen hun werk zoals het hoort. Mooie afwerking door 3 vriendelijke en bekwame kerels. Tevreden klant.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Keurig, precies , netjes gewerkt in alle rust.

zie hierboven

Slechte communicatie,3keernog niet goed.

Drie keer reparatie ( etnagaskachel), en nog steeds niet in orde(moertjes zou besteld worden,maar is niet uitgevoerd??? Gaat nu voor de vierde maal, spoed doorgeven.(3week)u begrijp wel dat ,hiervoor de kosten niet door ons betaald worden (de fout ligt bij de monteur van de vorige keer. met vriendelijke groet fam r.warner camping duinrand oost pi pipowagen bospad 35 burghhaamstede.

Vriendelijke mensen met verstand van zaken en Werken netjes

Na bezoek van de monteur met medewerkster van telefooncentrale is de storing vooralsnog verholpen. Een software update zou het probleem moeten verhelpen.

heel prettig

de monteur nam de tijd om te zoeken naar de fout heeft het hopelijk gevonden voorlopig doet mijn kachel het weer ben tevreden

Reparatie/vervanging van optimizer uitgevoerd.

Gewoon goede service

Monteur verstaat zijn vak en werk netjes, heel tevreden.

Ben zeer tevreden over de monteur uit Middelburg. Saman mag trots zijn over zulke monteurs.

perfect!!!

keurig netjes geholpen.

snel geregeld

goed en vakkundig gewerkt tot op heden nog geen problemen gehad.

snel en vlot

we gaan zien wat het resultaat is van deze hybride installatie. over een jaar weten we meer.

Teleurstellend

Hoge verwachtingen, koude douche!

Goed, maar kan beter

Medewerker was keurig binnen de aangegeven tijd aanwezig. Op de begane grond alles gecontroleerd (incl. omvormer) en een aantal vragen gesteld over de installatie. Controle van de zonnepanelen op het dak vond hij niet nodig. Zijn argumentatie: "Ik kan zo op het oog wel zien of alles nog goed vastzit." Toen ik mijn twijfel daarover uitsprak is hij alsnog het dak opgegaan om deze controle uit te voeren. Over het algemeen ben ik wel tevreden over de geleverde service. Zoals mijn verslag laat zien is er altijd ruimte voor verbetering.

PRIMA

Zie boven

Goede snelle service

Vrij snel na aanmelden probleem geholpen, monteur netjes en behulpzaam. Kortom prima ervaring

Vriendelijke, behulpzame en naar mijn inzicht bekwame monteur

Zie boven: waren ze allemaal maar zo!

naar tevredenheid is bij mij alles goed af grond

ik kan de monteurs die bij ons de werkzaamheden hebben gedaan bedanken voor de netten manier zo ze alles hebben op gelost, ook heb ik veel waardering voor dannny de dakwerker ,die het alles netjes na de werkzaamheden heeft achtergelaten.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee