Prima werk verricht

Monteur zeer vakkundig, netjes en snel.

snel en uitstekend

snel en uitsteken

Heel klantvriendelijke servicegerichte monteur

Vakmanschap, alles heel netjes afgewerkt

Monteur Dos Santos vriendelijk en netjes gewerkt.

Moest wel twee keer langskomen, had verkeerde gegevens en verkeerde omvormer mee. Had info over 16 panelen met een omvormer daar bij. We hebben echter 10 panelen. Maar dezelfde dag opgelost en afgewerkt.

stipt en vriendelijk

stipt en vriendelijk

Profesioneel bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers

Vanaf mijn eerste telefonische contact met de Saman Groep tot de uiteindelijke plaatsing van mijn cv-ketel liep alles zeer vlot. Ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan, vragen werden vlug beantwoord en afspraken werden nagekomen. Kortom niets dan lof.

keurig volgens afspraak

Netjes, vakkundig en volgens afspraak. Werkplek werd keurig schoongemaakt achter gelaten.

Prima tevreden over offerte de plaatsing

Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak voor het opstellen van de offerte, met het tegelijkertijd bekijken van de situatie bij mij. De plaatsing van de panelen en de benodigde apparatuur verliep vlot en netjes. We zijn blij met het resultaat, bedankt. Groeten Cor

Had beter gekund

Monteur had onderdeel niet bij en ging die halen en kwam 2 uur later terug waardoor het niet klaar kwam op een dag. Afvoer condens niet netjes afgewerkt

prima offerte, montage ook uitstekend netjes gemonteerd

met behulp van laptop weet je in 1 uur of je dak geschikt is voor zonnepanelen, en wat voor rendement. montage is in halve of driekwart dag geregeld. via app kun je opbrengst en rendement volgen. teruggave btw, wordt geregeld hiervoor hoef je alleen zelf papieren in te vullen.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Vooraf juiste aandacht. Tijdens een na installatie te weinig

Vooraf vind ik de informatie goed en voldoende. Op de dag zelf 3 uur moeten wachten op de monteurs. Kantoor kon ook niet duidelijk zeggen waar ze bleven. Geen feedback of de panelen naar behoren werken. Ik zou dat wel willen weten. De app werkte ook pas na 5 werkdagen. Moest hier paar keer voor bellen. Installateur moest nog iets doen

Een zeer positieve ervaring

Netjes op tijd en zonder overlast alles geplaatst. Rommel opgeruimd en duidelijke uitleg gekregen. Vakmensen!

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Nette monteurs die hun vak verstaan

Op tijd aanwezig, nette monteurs die weten waar ze het over hebben. Alles netjes achter gelaten.

Oplossing verkocht die 3 maanden later helemaal niet geleverd kon worden

Begin april zonnepanelen besteld. We hebben een bitumen dak. Vertegenwoordiger van saman langsgekomen die dak bekeek en bevestigde dat met meerprijs daarop kon worden geplaatst. Op dag levering (2 maand later) meldt monteur na uur kijken en bellen dat plaatsing niet door kan gaan want ze dachten dat bitumen flappen los zouden zitten wat niet zo was (en dat had vertegenwoordiger kunnen zien bij bezichtiging). Daarna zou ander oplossing gezocht worden. Na 3 weken wachten en zelf nabellen uiteindelijk mededeling per mail dat als ik "per see" wil dat ze leveren dat ik dan moet tekenen voor vervallen garantie want ze stonden niet achter hun eigen standaard oplossing voor mijn dak. Zwaar teleurgesteld in de service en aandacht. Eerst bij maken aanbieding die niet kon en vervolgens na 3 maanden komen met een non oplossing. Heel seizoen zon gemist en meerdere vrije dagen opgenomen voor niets. Conclusie: niet naar dit bedrijf als je installatie ook maar enigszins niet standaard is want ze blazen het dan na 3 maanden alsnog af als blijkt dat het hen niet met standaard oplossing van henzelf lukt. En als je er op zou staan dat ze leveren wat belooft moet je garantie op lekkage wegtekenen... De medewerkers die langs kwamen waren wel vriendelijk als enig pluspunt maar daar koop ik verder weinig voor.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Gewoon goed en soepel verlopen. Alles volgens afspraak.

Vanaf het eerste contact goed verlopen ondanks Corona perikelen.

redelijk

cvgeplaatst rook gas af voer een min en het gaat over teveel schijven als je je verhaal doet

Positief

Vrij lange levertijd

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

De eerste elektro monteur waren we niet zo best over te spreken . De laatste krijgt van ons een pluimpje .

zeer tevreden

zeer tevreden

Het duurt even, maar het komt in orde.

Het plaatsen van de bestelling verliep niet geheel probleemloos. De 9 extra panelen werden goed geplaatst, maar niet in één keer goed aangesloten. Dat veroorzaakte ook een probleem met SolarEdge. Er waren 8 contactmomenten nodig om dat op te lossen. Een betere interne en externe communicatie had m.i. veel irritatie kunnen voorkomen.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Top werk van de monteurs

De kraan kwam veeel te laat waardoor het plaatsen van de panelen eigenlijk niet meer af zou komen. En pas op een veel later tijdstip ( ruim een maand) afgemaakt kon worden. Na het optrommelen van een paar collega's waaronder zelfs 1 die normaal op het kantoor werkt de klus toch nog afgemaakt op deze super hete dag. Chappeau voor deze mannen.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Volgens afspraak, wacht nog wel op monitoring gegevens

Montage volgens afspraak en het werkt naar verwachting. Er lagen wel wat dakpannen niet meer op hun plaats toen de monteurs klaar waren. Is later wel netjes opgelost. Ik wacht nu (meer dan een maand na installatie) nog steeds op de inlog gegevens van de monitoring van het systeem.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Professionele aanleg, alles volgens afspraak

Ervaren bedrijf met goede uitleg en advies.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Super nette levering en installatie

Van bestelling tot levering en installatie slechts 1 week. Gewoon super

Keurig geregeld

Na gesprek met vertegenwoordiger hebben we de 12 panelen 20 juli laten plaatsen. Alles is prima verlopen door 2 prima medewerkers. Systeem werkt goed.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee