Er kwamen 2 monteurs die 2 airco's hebben bevestigd.
| Bedrijfsnaam |
Twee heren stonden voor de deur, leuke en gezellige mannen. Ze zijn op zolder aan de slag gegaan, bak koffie gegeven en alles verder prima afgehandeld.
| Bedrijfsnaam |
Wederom opdracht gegeven aan Saman voor het plaatsen van 14 extra zonnepanelen. Levering was prima in orde en kwaliteit van het materiaal en uitvoering was zeer goed
Beste Jan, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
De zonnepanelen zijn zeer bekwaam en netjes aangebracht. Wij zijn zeer tevreden, na het aanbrengen hebben wij een goede duidelijke uitleg gekregen hoe wij zelf alles kunnen controleren en bijhouden hoeveel wij terug leveren en wat wij eventueel nog kunnen besparen. Saman Groep; BEDANKT.
Beste Cor, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de zonnepanelen Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Keuring netjes opgebouwd Aan veilig kan nog wel wat worden verbeterd
Beste Johnny, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Het is al de tweede keer dat ze bij ins panelen leggen. En voor de tweede keer alles super gegaan.
| Bedrijfsnaam | Brouwers |
Beste Francois, Dank u wel voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de zonnepanelen Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen Met vriendelijke Groet, Saman Groep
| Bedrijfsnaam |
Jammer dat gemaakte afspraak nogal makkelijk verzet word. Afspraak was gemaakt op een dag dat ik vrij was en als je een dag van te voren een mail krijgt dat het een week verschoven word is dit niet prettig, uiteindelijk na telefonisch overleg netjes opgelost. Wel jammer dat de zonnepanelen 3 weken " werkeloos " geweest zijn , terwijl het vervangen van de omvormer 5 minuten werk was.
| Bedrijfsnaam |
Zeer professioneel advies gekregen en klopte volledig met hoe het is geïnstalleerd.
Beste Willem, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Prima werk geleverd.
| Bedrijfsnaam |
Na een goed adviesgesprek besloten om zonnepanelen bij Saman aan te schaffen. Op afgesproken datum later in de middag afgebeld. Nieuwe datum was een maand later, wat wij erg vervelend vonden. In onze ogen is dit, ondanks een volle planning, geen service naar klanten. Na een aantal telefoontjes en mails is de datum naar voren gehaald. Daarna is de montage nog twee keer afgebroken door onweer en een kapotte verdeler. Dit waren oorzaken waar Saman niks aan kan doen, maar wederom moesten we bijna twee weken wachten tot de monteurs weer tijd hadden. Voor ons voelde dit wederom erg vervelend. Planning en communicatie vanuit Saman kan dus zeker verbeterd worden. Op de monteurs niks aan te merken: vriendelijk en vakkundig!
Beste mevrouw de Nooijer, Wat vervelend om te horen dat uw het een lange tijd heeft geduurd voordat u uw installatie opgeleverd kreeg. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Wij gaan ons best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wij nemen nog contact op voor een oplossing hiervoor. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Voor zover wij dit kunnen nagaan, is de monteur een goede vakman. Hij is lovend over de warmtepomp. Wij hebben echter geen dermate technisch inzicht dat wij zijn werkzaamheden goed kunnen beoordelen.
| Bedrijfsnaam |
Helaas is de eerste afspraak helemaal mis gelopen. Saman had mij moeten bellen dat het die dag niet meer zou lukken. Nu heb ik na 2,5 u wachten zelf gebeld. Helaas was de eerder geleverde omvormer niet geschikt voor mijn panelen. De adviseur van een jaar geleden had te weinig kennis hiervan. Gelukkig heb ik een financiële tegemoetkoming van Saman ontvangen.
doen goed d'r best
| Bedrijfsnaam |
Firma heeft veel werk waardoor lange wachttijd. Installatie zelf in korte tijd werkbaar opgeleverd, halve dag. ARBO/veilig werken mag wat aandacht.
Beste Henk, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de installatietijd. Het aandachtspuntje over de levertijd en het veilig werken zal ik met mijn collega's bespreken, bedankt voor het doorgeven! Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
In het voortraject was sprake van duidelijke communicatie en op korte termijn kon de installatie plaatsvinden. Deze is m.i. perfect uitgevoerd en is flexibel ingespeeld op onze wensen. Prima werk!
| Bedrijfsnaam |
Prettig en kundig personeel Communicatie op kantoor zou wat beter kunnen. Ondanks dat ik geen onderhoudscontract wilde kreeg ik hem toch opgestuurd.
Beste Henk, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de zonnepanelen. Het aandachtspuntje zal ik met mijn collega's bespreken, bedankt voor het doorgeven! Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Op tijd, snel en gedegen.
Beste Gerrit, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Prettig personeel en deskundig
| Bedrijfsnaam |
De grote ervaring moet nog komen wanneer de nieuwe installatie in ons vakantiehuis wordt geinstalleerd. :-)
| Bedrijfsnaam |
Netjes geleverd. Airco werkt prima.
| Bedrijfsnaam |
Eenvoudig periodiek onderhoud aan de geiser van ons chalet. Monteur kijkt meer in zijn laptop dan dat hij aan de geiser werkt. Hij reinigt niets, want "de vlam brandt mooi blauw". Kosten voor dit onderhoud: 75 euro. Nog geen week later, na vervanging van de lege gasfles, is de geiser niet meer op te starten. Tweede monteur erbij, die alsnog de waakvlam -met een naald van mijn vrouw- reinigt. Geiser doet het weer. Ik ben in de overtuiging dat deze herstelwerkzaamheden nog vallen onder de dienstverlening van het eerste bezoek. Echter: na verloop van tijd komt een tweede factuur via de e-mail binnen: kosten voor het reinigen van de waakvlam door de tweede monteur: 61,71 euro. Twee keer betalen voor één onderhoudsbeurt. "Een slechte beurt", Saman!
| Bedrijfsnaam |
in verband regen kon de eerste ploeg niet op het dak , hebben alles goed voorbereid een andere ploeg heeft helaas twee weken later de panelen keurig gemonteerd (in extreme hitte) allen hebben goed de corona regels nageleefd.
Beste Piet, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de Saman Groep. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goed voorbereid en vakkundige uitvoering
| Bedrijfsnaam |
Alles goed voorbereid, vakkundige aanpak en goed de corona regels nageleefd
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee