Slechte planning: De afspraak stond ingepland op “tussen 8.00 en 10:00 uur”. Om 10:20 uur nog niemand gezien of gehoord. Kantoor gebeld waar meegedeeld werd dat een afspraak was uitgelopen maar: “de monteur komt er aan”. Om 12:45 uur verscheen de monteur eindelijk. Dat iets uit kan lopen begrijp ik, maar om (vanaf) 8:00 uur afspreken en dan tegen enen komen vind ik een vorm van “klantonvriendelijkheid” inplannen!! Werkzaamheden: De benodigde werkzaamheden zijn vlot en deskundig uitgevoerd. Uiterst deskundige, behulpzame en klantvriendelijke medewerker !!
| Bedrijfsnaam |
De monteur had het euvel snel verholpen en kwam tot nog een ontdekking, open over gecommuniceerd, was top van hem. Zonnepanelen verkeerd aangesloten na 2 jaar ontdekt door hem
| Bedrijfsnaam |
alles goed nagekeken, updates geïnstalleerd en ook app op telefoon werkend gemaakt, wifi kastje vervangen
| Bedrijfsnaam |
Vriendelijke monteurs, nieuwe cvketel zeer snel en goed gemonteerd.
| Bedrijfsnaam |
De installatie van de dubbele airco is zeer netjes en vakkundig aangelegd. Je kunt merken dat saman zeer professionele monteurs in dienst heeft die ook nog zeer aardig overkomen.
| Bedrijfsnaam |
Ben met Saman in zee gegaan omdat ik via via had gehoord dat ze mooi werk afleverde. Had diverse offertes opgevraagd waaronder er een paar goedkoper waren. Na wat speurwerk blijken er toch veel cowboys in deze branche te werken. Sommige zetten je onder druk door om de dag te bellen of ik al beslissing had genomen. Nu ging het niet om een halfje brood dus heb ik er wat langer over die beslissing nagedacht dan normaal. Nu liggen ze 3 maanden netjes op ons dak, nog steeds erg tevreden. Bedankt voor fijne samenwerking. Tevens wil ik ook de monteurs die bij ons zijn geweest nog een compliment geven. Mijn dank is groot. Gr. Peter Gamelkoorn
Goedendag Peter, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de Saman Groep en onze monteurs! Wij zullen uw compliment zeker doorgeven. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Practisch, snel, ervaring, veilig werken, teamwork, uitstekende voorlichter. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zoals het hoort!
Goedendag, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de Saman Groep en onze superhelden! Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Duidelijke uitleg gekregen. Korte levertijd en vriendelijke monteurs die alles netjes gemonteerd hebben
Beste Ferdinand, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de Saman Groep. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Een luisterend oor en oplossing voor problemen van schoorsteen ,werden snel geboden
Deskundig, snel, goede service
Service Saman Groep slecht
| Bedrijfsnaam |
gebaseerd op coulance: een meer dan uitstekende service en utstekende monteur! Deskundig, netjes EN gezellig.
| Bedrijfsnaam |
Uitstekende service geleverd door de monteur.
| Bedrijfsnaam |
Er is tot onze uiterste tevredenheid afgelopen zomer een airco geplaatst en alles tip top !raden iedereen aan om met Saman Group in zee te gaan!
| Bedrijfsnaam |
De afspraak voor levering en montage van een airco systeem in woonkamer en slaapkamer was begin mei gemaakt voor 29 juli en werd op het laatste moment zelfs nog een dag vervroegd. De installatie is keurig en vakkundig gemonteerd en geheel volgens onze wensen, Er werd netjes gewerkt zonder rommel achter te laten. In augustus werd het wekenlang heel heet, waardoor we gelijk het systeem goed konden testen. Het heeft tot nu toe zonder storingen gefunctioneerd en de koelcapaciteit bleek ruim voldoende om zelfs bij 35+ graden buitentemperatuur de woning koel te houden.
| Bedrijfsnaam |
Toen onze oude ketel het begaf, zorgde de Samangroep er binnen enkel dagen voor dat er een nieuwe ketel geplaatst kon worden. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd, werkten netjes en vlot. Alles werd goed uitgelegd. Vriendelijke gasten, het was bijna jammer dat ze na een snelle bak koffie meteen weer op weg moesten naar de volgende kant. Maar ja, die zat natuurlijk ook in de kou op ze te wachten.
| Bedrijfsnaam |
Geweldige vakman jullie monteur Volkert = de juiste communicatie!
Goed.
| Bedrijfsnaam |
Online gevraagd of adviseur langs wou komen. Adviseur te laat en deskundigheid liet ook te wensen over. Bij installatie bleek er veel niet te kloppen en offerte liet ook veel te wensen over. Afspraken bij installatie werden ook niet nagekomen. Op zich wel een proffesionele organisatie maar service kan veer beter. Te groot geworden.
Beste Martin, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We gaan ons best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We komen graag persoonlijk met u in contact via de telefoon om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Mijn collega neemt binnen twee werkdagen contact met u op. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
door de corona werden onze zonnepanelen toch nog snel geregeld . Maar ook het zeer warme zomer weer was voor de mannen geen makkelijke klus om de panelen te plaatsen dit werd dan ook na zeer goed overleg een week opgeschoven al met al zeer tevreden over de werk wijze van de mannen . alles netjes afgewerkt panelen liggen ook allemaal mooi vlak op het dak .
Beste Ronald Pijcke, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de het werk wat de monteurs geleverd hebben! Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Klantgericht en een hoog oplossend vermogen is dat wat geleverd wordt. Het zat niet mee bij de installatie van de zonnepanelen en de periode daarna met de omvormer. Maar met kennis van zaken, geduld en een oplossend vermogen kom je als afdeling heel ver. Mijn welgemeende complimenten voor de afdeling Service en onderhoud.
| Bedrijfsnaam |
Half juli een warmtepomp geplaatst door Dion en Michiel. Zeer vakkundig, goede communicatie tijdens de werkzaamheden. Na afloop alles netjes achter gelaten. De administatieve afhandeling was slecht. Offerte was eerst kwijt (eerste contact september 2019) uiteindelijk in april een juiste offerte. Telefonische bereikbaarheid en doorgeven van boodschappen niet optimaal. Na plaatsing weken moeten wachten op de rekening die ook nog gecorrigeerd moest worden. Om de subsidie niet mis te lopen deze zelf succesvol aangevraagd.
Beste Lein, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat deze communicatie is gebeurd. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We gaan ons best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We komen graag persoonlijk met u in contact via de telefoon om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Mijn collega neemt binnen twee werkdagen contact met u op. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
nieuwbouwproject is met horten en stoten verlopen. De oorzaak hiervan is vooral de interne communicatie. Complimenten aan medewerker L. Leeraert. Hij is zeer betrokken en pro actief. Dat kan niet van iedereen gezegd worden, zeker niet van de afdeling zonnepanelen. Telefoonbeantwoording wekt ergernis op, Teveel vragen , moeizaam om doorverbonden te worden met de persoon die je wenst te spreken
| Bedrijfsnaam |
Het hele traject van onze nieuwbouwwoning is moeizaam verlopen. Er is binnen Saman voor wat betreft de communicatie en afstemming heel veel wat niet goed loopt. De medewerkers die op locatie komen werken zijn vakkundig en klantvriendelijk! Vooral de afdeling Zonnepanelen communiceert onder de maat.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee