Goed en deskundig, snelle levering, de montage had wat meer tijd nodig

Goed en deskundig, snelle levering, de montage had wat meer tijd nodig

erg prof en behulpzaam

ze waren netjes optijd en gingen ook gelijk aan de slag. ze hebben alles erg netjes afgewerkt en ook nog een gaslekje in de meterkast opgelost. Daarna alles netjes getest !

Goede service, snel gelegd.

Zonnepanelen werden een week na de rail gelegd, waardoor ze nu scheef liggen. Dit komt meer, omdat andere mannen de panelen hebben gelegd, dan degene die een week eerder de rail neer hadden gelegd.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Prijzig, maar deskundig en eerlijk

Heel deskundig. Weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Misschien door snelle groei, gaan er wel eens dingen mis. Kan lang duren voordat je aan de beurt bent of dat er iets wordt afgehandeld zoals in ons geval. Maar het gebeurt dus wel en naar tevredenheid.

Goede ervaring

Deskundig advies van zowel de adviseur als later ook van de monteurs. Ze zijn netjes en snel te werk gegaan en denken goed mee.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Degelijke montage en service.

Goede montage en uitleg en goede begeleiding i.v.m. de btw teruggaaf. Een ieder aan te bevelen om bij Saman je installatie te updaten . Groetjes Jan Zopfi.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Voorkomend en zich goed van zijn taak bewust.

Goed vakmanschap personeel . goed uitleg aan leken. samen spraak onderling uitstekend.

Frustratie

Kijk mijn dossier. Slechte communicatie naar jullie werknemers. Werknemers hebben geen onderdelen bij voor werkzaamheden. Na ruim een half jaar nog zaken die opgelost moeten worden

Een lange aanloop. Wel tevreden.

Aardige jongen. Goede monteur. Iemand die nadenkt. Ik heb het over Anthonie.

ik ben heel tevreden het plaatsen ging heel erg snel en netjes

het plaatsen ging netjes en snel. alles werkt heel erg goed

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Professionele Saman Groep, je voelt je als klant ook echt "Koning" .

Van begin tot eind kregen wij professioneel advies, gaf meteen een goed gevoel. Er werd geluisterd naar onze wensen en er vond juiste afstemming plaats.

Buitengewoon goed

Vlotte instalatie. Duidelijke uitleg. Laten alles netjes achter.

Is goed

Deskundig en vakkundig

Ze weten wat ze doen. Geven goed advies werken netjes en goed. Prijsopgave werd ter plaatse berekend en klopt precies

Prima reparatie

Monteur kwam en had veel ervaring met cv ketels. Lekkage van water via de rookuitlaat door condenswater. In 20 minuten alles gerepareerd.

had ik eerder moeten doen.

zeer vriendelijk personeel. Kan met mijn vragen goed terecht

Snel en vakkundig

op tijd aanwezig en goed en snel gewerkt

Dhr. Santos A.E. de Los komt vakkundig over en is plezierig in de

in de omgang tijdens zijn werkzaamheden.

Onderhoud goed, nazorg slecht

Het onderhoud door de monteur van Saman is als goed ervaren. Goed uitgelegd wat er fout was, en vragen over eventuele uitbreiding goed beantwoord. Nazorg slecht. 1 paneel werkt niet, en zou voor reparatie benaderd worden om afspraak te maken, heb hier nog niets over gehoord, en we zijn intussen anderhalve week verder. Heb geïnformeerd voor eventuele uitbreiding, kreeg hierop een goed antwoord, nadat hij contact gehad met een collega. Heb gevraagd of ik hier een offerte van zou kunnen ontvangen. Ook hier heb ik geen reactie eer op ontvangen. Ik vind dit erg jammer, want dit past niet bij de ervaringen die ik tot heden had met Saman. Ik hoop dan ook snel iets van jullie te horen. De onderstaande slechte reviews gelden voor het na traject, en niet voor de controle welke gedaan is door uw medewerker.

Op een snelle en nette manier werk afgeleverd.

De monteur die de elektrische installatie verzorgde dacht constructief mee in oplossing van kabel zolder naar meterkast, leverde net werk af oo de plaats waar deze in het zicht loopt. De heren die de panelen installeerden zijn snel en vakkundig, alleen jammer dat ze bij aanvang de panelen op de noordzijde wilden leggen omdat ze bij de buren ook daar liggen. Maar ja, aldaar liggen ze op 3 verschillende plekken. De werkbon niet bekeken? Verder niets dan lof.

Prima aflevering en montage

Netjes gemonteerd door vriendelijke en kundige vakmensen. Voor montage 2 dagdelen nodig gehad aangezien de monteurs de eerste afspraak erg laat aankwamen. Dit kwam doordat de vorige klus tegen zat. Netjes opgelost door binnen 2 weken de klus af te maken.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Goed geholpen. Aardige monteur .

Het werk dat afgeleverd wordt is altijd van goed kwaliteit.

Het werk is keurig afgewerkt'. Er zijn geen opmerkingen!!! Ik heb nog geen rekening gehad.

Gewoon goed

Gewoon goed