De CV ketel kon gelukkig snel worden geinstalleerd (binnen 2 weken). Vakkundige monteur die alles netjes aansluit met mooi materiaal en niet weg gaat voordat alles goed werkt.
Goede werk
Goede werk
Goede Werk
Prima!!!!!!!!!
| Bedrijfsnaam |
Qua prijs zitten ze goed. Installateurs ook prima! Verkoper heeft voorgelogen en afspraken zijn niet nagekomen. Ook een defect gemonteerd en dit zou de producent op moeten lossen na installatie. Uiteindelijk toch met Saman tot een oplossing gekomen en tevreden afgehandeld.
deskundig geadviseerd en tevrden
| Bedrijfsnaam |
De Saman groep heeft bij mij de installatie van de zonnepanelen keurig netjes conform opdracht en afspraken uitgevoerd. De monteurs waren zeer vakkundig, hebben netjes gewerkt en alles ook keurig opgeruimd.
Beste Eddie, We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de installatie. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Uitstekend werk geleverd! De 2 heren waren zeer vriendelijk, snel en professioneel. In het voortraject ook goed geholpen en geadviseerd.
netjes, vriendelijk, vakkundig gewerkt
| Bedrijfsnaam |
Net een nieuw huis gekocht en blijkt de ventilator van de CV ketel stuk! Werklui konden daardoor niet verder met hun werkzaamheden. Via een plaatselijke installateur het adres van Saman groep Service en onderhoud gekregen. Direct werden wij al keurig te woord gestaan en werd er meegedacht voor een oplossing. De monteur , Ramazan, was in een woord TOP! Hij wist het probleem deskundig op te lossen en gaf goede adviezen over de CV ketel. Alles werd keurig gecheckt. Kortom wij zijn heel blij dat ons probleem binnen 1 dag was opgelost. De Saman Groep heeft er een nieuwe klant bij.
| Bedrijfsnaam |
Afspraak met medewerker ingepland. Goed voorgelicht. Snel de offerte in huis tegen een concurrerende prijs. De dag van de plaatsing verliep ook prima. Personeel weet wat ze doen.
Beste Firma Saman Ik ben eigenlijk geschrokken van de noodzaak dat de omvormer moet worden vervangen. omdat de installatie nog geen 3jaar oud was toen de storing is opgetreden. De omvormer staat op zolder en ik kijk zo nu en dan en er staat op de omvormer als het lichtje rood brand is er een storing. Dit is nooit het geval geweest wel knipperde het groene lichtje de laatste maanden. Hier geen conclusies uitgetrokken dat het apparaat niet meer werkte maar via mijn energie overzicht zag ik dat het al minstens 4 maanden niet heeft gewerkt dit betekent dus 3 maanden totaal geen opbrengst ( Juli t/m heden) . Hoe kan het dat het rode lichtje dan niet brandde ? Dit kost me tamelijk veel geld plus de monteurs kosten waar ik ook nogeens 3 a 4 weken op moest wachten voor dat er een monteur beschikbaar is. Alles bij mekaar valt me dit enorm tegen. Was tot nu toe heel positief over Saman maar nu ik een jaar rendement verlies heb is dat naar beneden bijgesteld. Ook heb ik advies gevraagd om een airco te plaatsen bij Saman, maar hier moet ik 6 weken wachten voor er een adviseur kan komen. Je begrijpt met deze ervaringen dat ik moeite heb om de volgende installaties zoals de airco wat ik van plan ben om tegaan installeren die door Saman te laten plaatsen. Ook gezien het lange wachten op een monteur bij een storing. Stel dat de airco stuk gaat in een hete zomer en jullie kunnen pas komen als de hitte waarschijnlijk voorbij is als je minstens 3 weken moet wachten voordat het kan worden gerepareerd Ben enigszins teleurgesteld, ondanks de keurige,aardige monteurs die goed hun werk doen Mvgr Arie Schakel
| Bedrijfsnaam |
Wel factuur ontvangen, maar bij afhalen magazijn nergers te vinden
| Bedrijfsnaam |
Komen afspraken goed na , kundig personeel en werken netjes
Beste John, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Alle afspraken zijn nagekomen. Deskundig en keurig personeel. Alles netjes achtergelaten na de werkzaamheden.
Beste dhr. Mathon, Bedankt voor uw compliment aan de SamanGroep, wat fijn om te lezen dat u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Wij vinden het erg spijtig dat na circa tweejaar waarin de meeste onderdelen zijn vervangen aan onze boiler deze na behoren werkt.
| Bedrijfsnaam |
Monteur heeft de installatie correct en netjes uitgevoerd. Zeer over te spreken!
goed werk geleverd
Beste dhr. Consemulder, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over uw zonnepanelen Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
ter plaatse werd onze situatie beoordeeld; edaarna duidelijke offerte; na verloop van tijd kwamen de monteurs, die voorzover ik dat kan beoordelen vakbekwam waren. Alles werkt nu naar behoren
Beste Frank, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Professionele mensen,,, die weten waar ze mee bezig zijn !!!
| Bedrijfsnaam | Van Vuren |
Beste Geert en Anita, Bedankt voor uw compliment aan SamanGroep, wat fijn om dit te lezen! Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Snel, netjes, vriendelijk
| Bedrijfsnaam |
Duidelijke uitleg bij offerte en monteurs ook super! Kwamen ook met ideeën omdat het helaas niet kon zoals besproken tijdens offerte. Alles goed geïnstalleerd en duidelijke uitleg.
Beste Fam. Lammen, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de Saman Groep en onze monteurs! Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Bij melden storing werden de juiste vragen gesteld. En monteur Ramazan Ayaz heeft probleem snel en vakkundig verholpen. Ramazan is niet alleen monteur, maar ontpopt zich daarbij ook integer en behulpzaam mens.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee