xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx

Beslist niet onverdeeld goed

Het melden van een storing heb ik een week over gedaan. Het 0111 nummer wordt bemand door thuiswerkers die niet meer kunnen doen dan doorgeven. Na een week het 035 nummer gebeld en een mailtje gestuurd. Dit kwam wel door. Na 2 dagen(volgens melding) een bericht en toen een afspraak voor over 10 dagen!!!!!. Al met al bezig geweest van 25-10 tot 12-11. De storing was deskundig en goed verholpen, maar de service bij jullie......is helaas voor veel verbetering vatbaar.

ALLES TOT NOG TOE POSITIEF ERVAREN

DE MONTEURS ( ER ZIJN 2 TEAMS GEWEEST WAREN VRIENDELIJK VAKBEKWAAM EN ERG BETROKKEN BIJ HUN WERK. DE LEVERTIJD EN PRIJS WAREN CONCUREREND. AANGEZIEN DIT DE EERSTE KEER IS DAT IK ZONNEPANELEN BEZIT, IS HET MOEILIJK OM DE KWALITEIT NU AL TE BEOORDELEN. BOVENDIEN WERKT HET SEIZOEN NU OOK NIET MEE.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Deze monteur heeft echt alles nagekeken en uitgelegd.

Ik had het idee dat mijn vloerverwarming niet goed functioneerde met de nieuwe cv-ketel. Volkert heeft echt alles nagekeken en uitgelegd, zodat het voor een leek te snappen is. Advies waar ik op moet letten en de verzekering dat ik altijd kan bellen en zelfs doorverbonden kan worden met hem omdat hij nu op de hoogte is van alles. Op 22 oktober zijn er zonnepanelen geplaatst. Daarbij is er in de meterkast iets gebeurd waardoor mijn bel niet meer werkt. Ondanks dat Volkert geen electromonteur is heeft hij alles doorgemeten en heeft geconstateerd dat er inderdaad geen stroom op de bel staat. Omdat hij dat niet kon oplossen heeft hij een vervolgafspraak gemaakt voor een electromonteur op zijn werkbon. Ik heb al een paar keer contact gehad met Saman over dit probleem maar de nazorg is wat dit betreft niet optimaal. Ik zit dus al bijna een maand zonder bel.

Ik heb even geduld moeten hebben maar uiteindelijk uitstekende service!

Na plaatsing van een glasmodem was de connectie tussen onze SE3500 omvormer van de zonnepanelen en de WiFi hier thuis verbroken. Ik slaagde er niet in om dit te herstellen (o.m. voor het functioneren van de app 'My SolarEdge'). De heer van de Kasteele, medewerker van Saman, heeft dit 'omdat hij toch in de buurt was' gratis en zeer deskundig opgelost en meteen de nieuwste software op het apparaat gezet.

Prima personeel, maar kantoor teveel management.

Na installatie van de cv ketel door een deskundige, vriendelijke monteur, bleek de schoorsteenafvoer condenswater te lekken. E-mail naar kantoor Saman werd beantwoord dat mijn e-mail naar de desbetreffende afdeling was doorgestuurd. Maar zeker 1 week nog niets gehoord. Na weer e-mail werd de afdeling planning dan ingeschakeld voor een monteur. Duurde ook weer een aantal dagen. Deze monteur, die werd gestuurd deed ook zijn best, een plaatste een afdichtings ring. Enige dagen later nog steeds lekkage bij de rookgas afvoer. Weer e-mail, die door gestuurd werd naar de afdeling. Na 1 week nog niets gehoord. Weer een e-mail met foto's van de situatie en literatuur over rookgas afvoer installaties. Toen werd er na enige dagen gereageerd, maar geen actie aangekondigd om dit euvel op te heffen. Weer een e-mail, waarop een antwoord kwam dat weer een monteur besteld was bij planning. Na ca 1 week belletje dat de monteur zo kwam. Een prime vakman aan de deur en deze jongeman had het euvel in 10 minuten opgelost. Er ontbrak nog een afdichtings ring. Tot op heden geen druppel meer gezien. Op een e-mail over het dure service contract, bij een 2 jarige garantie op de ketel, is nooit gereageerd. Kortom, op het KANTOOR ontbreekt nog veel klantvriendelijkheid. Wel prima personeel op de werkvloer!

Dhr. Omar is een fijn mens, voorkomend, beleefd en kundig.

Dhr. Omar neemt de tijd voor je en legt alles met veel geduld uit.

Uitstekend van begin tot eind.

Na online veel onderzoek gedaan te hebben, uiteindelijk door positieve ervaringen van bekende uitgekomen bij Saman. Het persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie was erg prettig. Waar andere online een offerte maken, heb je bij Saman direct een gezicht bij de organisatie. Een positief gesprek, duidelijke informatie over de kosten en mogelijkheden, aangepast op onze situatie. Na akkoord werd er bij ons een nieuwe ketel en 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Alles keurig volgens afspraak, ook de btw teruggave is geregeld. Al met al, perfect geholpen, en wij zijn blij met onze investering en keuze voor Saman.

Super vakkundig

Goede uitleg over de mogelijkheden en uitgewerkt plan om de nieuwe zonnepanelen te koppelen aan de bestaande. Uiteraard ook een zeer goede service.

Keurig afgeleverd!

Ben dik tevreden over monteurs!

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

betrokken en goed meedenkend in speciaalwerk

een mooi weervast kantelsysteem ontworpen en geproduceerd om onze proefopstelling met solarpanelen te monitoren

Echt zeer nette en goede levering

Bij ons heeft Saman Groep een laadpaal geïnstalleerd. De monteur heeft dit zeer netjes gedaan en dacht mee in het mooi maken van het geheel.

prima bedrijf

Saman is een betrouwbaar bedrijf

Dit is super verlichtend

Een prettige voorlichting over de panelen zorgde voor de keuze van Saman. De installatie verliep aardig vlot, de leiding vanuit de zolder komt alleen uit in het ventilatiegat in de wc maar die is met toestemming van mij weggewerkt en naar de meterkast geleidt. Duidelijke uitleg. En wat ook prettig is, is het korte contact met de administratie zodat ik al m'n vragen via de mail kan stellen. Jammer is dat de app op de telefoon niet in het Nederlands is.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd!

Zowel werkzaamheden als service van Saman Groep zijn uitstekend!

Perfect heel betrouwbaar volledige vakkennis energie zuinig

nog nooit zulke goede beslissing genomen het is nu november en de warmte is zalig in iedere hoek van de woonkamer en keuken mijn beste ervaring ooit en een betrouwbaarste keuze met de Saman Group indien ik nog wil uitbreiden met toestellen slechts een Groep ongetwijfeld zal het Saman Groep zijn

Uitstekende service

Wij hebben 14 zonnepanelen laten plaatsen en dit is geheel volgens afspraak afgehandeld. Panelen zijn in 1 morgen geplaatst door vriendelijk, vakkundig personeel. De stofzuiger is zelfs nog gebruikt :). Vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de (gratis!) geregelde teruggaaf van de btw is alles perfect gelopen.

Vakmanschap maar slechte communicatie

Installatie ligt een week en dit is op een nette manier gedaan. Heb 3 maal (2x telefonisch 1x per mail) gevraagd om een account voor Solar Edge Monitoring. Hier komt in het geheel geen reactie op. Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren. Gelukkig nog niet betaald.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Goede installatie en afspraken voor de juiste prijs

Offertetraject en het doornemen waren vlot verlopen. De installatie verliep vlekkeloos en binnen een ochtend waren de panelen al in bedrijf

keurig gehandeld

netjes te woord gestaan, of alles goed is gedaan weten we nog niet dat zal de tijd leren maar voor nu tevreden

Goed geregeld, nette monteurs

Prima geregeld,

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Na een mislukte poging alsnog een prima installatie

Tweede monteur werkte razendsnel en goed!

goed en netjes

zeer tevreden

We zitten er weer warmpjes bij.

Blij met monteur Jeroen die de puntjes op de i heeft gezet... we zitten er weer warmpjes bij met de nieuwe cv-ketel.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee