Prima echter Wi-Fi slecht

WiFi werkt niet goed. Soms een week goed, daarna een dag of 10 weg. Nu alweer 7 dagen niets

• Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Deskundig advies wordt meer dan waar gemaakt

Na het 1ste (kennismaking)gesprek het juiste gevoel. Meedenken waar vooral de mogelijkheden liggen om kwalitatief een hoog waardig product te leveren. 2 uitstekende monteurs met goed uitleg. In een ontspannen sfeer gemonteerd met daarna tekst en uitleg. Ongedwongen zonder enkele dwang om verdere contracten af te sluiten.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

goed en gedegen onderhoud verricht

De uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden is netjes en solide uitgevoerd.

Een groot bedrijf dat toch persoonlijk aanvoelt.

Wij nemen een aantal producten bij Saman af . In de contacten die daarbij noodzakelijk zijn ontstaat het gevoel dat afspraken altijd worden nagekomen. Wanneer je eens door drukte niet doorverbonden kunt worden en de lijnen allemaal bezet zijn , dan wordt je in de loop van de dag toch teruggebeld.

Verwachting niet uitgevoerd

twee weken geleden had ik contact opgenomen dat de omvormer niet meer werkte. De vriendelijke medewerkster heeft samen met mij telefonisch een aantal stappen doorlopen. Daarbij kwam wij tot de conclusie dat de omvormer defect was. Deze moest besteld worden en ik zou automatisch een afspraak krijgen. Dat gebeurde ook en vandaag was de datum van afspraak. Verbaasd was ik dan ook dat deze vriendelijke meneer alleen kwam kijken of de omvormer nog in de garantie zit. Dus nu weer op een afspraak wachten en nog langer zonder werkende zonnepanelen. Ik moet hieronder aangeven aanbevelen of niet. Gezien de situatie zetnik het nog even op ja

keurig volgens afspraak geïnstalleerd

Snel een duidelijke offerte gekregen voor onze airco. Houden zich keurig aan afspraken vakkundig en snel gemonteerd

snel en goed geholpen

Vriendelijk vakman , die ons snel en vakkundig uit de kou hielp

Probleem nog steeds niet opgelost

De zonnepanelen zijn prima geplaatst echter na de werkzaamheden in de meterkast doet mijn bel het niet meer. Dit duurt nu al vanaf 22 oktober. Een CV-monteur, die voor de vloerverwarming kwam heeft ernaar gekeken en geconstateerd dat er geen stroom op de bel staat. Hij heeft er wel een werkbon van gemaakt. De CV/monteur die op 19-11 geweest is, was uitstekend maar de monteur die op 5-11 zou komen is niet eens op komen dagen. Ook lukt het mij niet om de inverter via internet aan te melden om zo inzicht te krijgen in de hoeveelheid opgewekte en verbruikte stroom. Van een vriendin gehoord dat de firma die bij hen zonnepanelen geplaatst dit voor hen geregeld heeft, ook een app op de telefoon. Ik krijg het niet voor elkaar op de site van Ginlong, technisch engels waar ik geen chocola van kan maken. Ik vind het heel teleurstellend dat dit geen onderdeel is van jullie service.

Gemotiveerd en deskundig!

Keurig volgens afspraak voor de deur en vervolgens was er alleen maar een gemotiveerd team deskundig bezig om ons cv probleem op te lossen: compliment!

Ik kan alleen een oordeel geven van het aanleggen daarna heb ik niemand meer gezien moet denk ik nog komen.

deskundige controle gedaan

De monteur was vriendelijk, accuraat en deskundig. Heeft de omvormers en aansluitingen zorgvuldig gecontroleerd.

Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is over het algemeen goed . Puntje van aandacht : Communicatie aangaande een afspraak maken kan beter.

klantvriendelijk

ik heb goeie ervaring met de medewerker gehad

Deskundige vervanging van de CV installatie

Onze CV ketel installatie is vandaag vervangen door een zeer deskundig medewerker van Saman, met veel ervaring op zijn vakgebied. Na installatie volgde een duidelijke uitleg van het nieuwe systeem. Met een groot vertrouwen kunnen we de toekomst warm en comfortabel tegemoet zien! Voor zijn leergierige en vriendelijke stagiaire zien wij ook een grote toekomst weggelegd. Dank voor de prettige installatie dag!

Vriendelijk

Mijn ervaring is goed vriendelijk en duidelijk geholpen

Geen opmerkingen

Slecht

De verkoper (Wesley) komt gewoon 2 keer niet opdagen neemt zijn telefoon niet op en reageert nergens op, dus echt professioneel zijn ze niet. Klacht bij Saman ingediend, gevoel dat daar ook niet echt naar gehoord werd en wilde weer dezelfde man inplannen nou ben blij dat ik er nu achter kom wil helemaal niets met hun te maken hebben.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Snelheid/levertijd* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?* N.v.t.

Uitstekende service

De medewerkers van Saman hebben ons prima geholpen om de onveilige situatie in ons huis op te lossen. Daar zijn we heel blij mee. Wij bevelen Saman van harte aan!

Zonnepanelen advies en installatie

Deze zomer via Saman advies ingewonnen voor het installeren van zonnepanelen. Na één huisbezoek en een goed advies heb ik 14 panelen met omvormer besteld. Deze set is eind september geïnstalleerd. Een team van 4 man begon iets voor 8h00 en rond 11h werd alles werkend opgeleverd. Nu, 2 maanden later, ben ik nog steeds tevreden met de installatie.

Snel voor elkaar

De monteur was op tijd, en heeft de opdracht snel gedaan

correcte monteur

tevreden klant, wat wilt u nog meer.

geweldig

nadat ik mijn cv ketel heb laten vervangen door Saman groep ben ik daar tevreden over nette afwerking en goede werking

Prima service!

Wat een deskundigheid. Bij plaatsing van de zonnepanelen bleek het dak niet helemaal zoals verwacht, maar ook dat werd opgelost. Voor elk probleemeen oplossing.. Dik tevreden!

Goed personeel die met je mee denken.

Na een begin met horten en stoten, zouden de zonnepanelen op ons dak geplaatst worden. Door advies personeel om slechte panlatten te vervangen werd dit een week later uitgevoerd. Daarna prima uitgevoerd.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee