Kundig en snel

Keurig en snel geholpen.

Een fijn gesprek

Een persoon met kennis en goede beoordeling over of met de omstandigheden. Goede kennis van zaken en goed inzicht in de mogelijkheden en ook toe kunnen passen.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Snelheid/levertijd* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?* N.v.t.

Goed en fijn gesprek

Goede kennis van Zaken

vanaf het eerste contact t/m de installatie was perfect geregeld.

De offerte was duidelijk en scherp, de afspraken verliep volgens verwachtingen. de installatie, was snel en zeer correct en goed afgewerkt. bekwame monteurs uiterst snel en vakbekwaam. alles werd goed en schoon achtergelaten, na een duidelijke uitleg.

vriendelijk en behulpzaam

21 dec. gaf de warmtepomp storing en het werd ook kouder in huis. Via de vriendelijke telefoniste konden we het op afstand niet oplossen. 22 dec monteur. deze heeft zijn best gedaan maar constateerde dat er een onderdeel vervangen moet worden. Hij dacht dat de pomp het nu wel weer een tijdje zou doen. Maar legde mij uit als hij weer in storing zou gaan hoe ik hem in "noodbedrijf" zou kunnen schakelen. Het zou wel na nieuwjaar worden dat de pomp gerepareerd zou worden. Enkele ogenblikken nadat de monteur vertrokken was sprong de pomp weer in storing en heb ik hem in noodbedrijf geschakeld. Maar wij twijfelen of hij nu wel warmte geeft want de temperatuur blijft lager dan is ingesteld op de termostaat. Dan is het best lang voordat dit euvel opgelost kan worden. Hoewel we vriendelijk contact hebben gehad voelen we ons nu toch letterlijk en figuurlijk in de kou geraken. Vriendelijke groet J.A/. Nelis

topvent

sympathieke goede vent

Snel en accuraat.

Goede vakmensen die weten wat ze doen. Men denkt mee en adviseert goed. Kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen.

Doen wat afgesproken is.

Opties samen met een adviseurvan Saman doorgelicht. Advies afgestemd op de mogelijkheden van ons vrijstaande huis. Rapportage met verschillende mogelijkheden, beperkingen en prijzen. Verdere traject, keuze maken, opdracht geven, montage, inregelen verliep vlekkeloos.

Saman groep denkt mee en werkt effectief.

Zowel in ontwerpfase ala in de installatiefase steeds gericht op optimaal effect voor mij als klant. Ik ben zeer tevreden.

Uitstekende laadpaal geleverd

De monteur van Saman heeft uitstekend werk geleverd. Alles netjes gemonteerd van meterkast tot aan laadpunt toe. Prima uitleg en getest.

Correcte installatie

Nette mensen en snelle aansluiting. Goed overleg m.b.t. het aansluiten en afwerken van nieuwe wand.

Bij het aanpassen van de meterkast ontbrak het groepenkastje wat geplaatst moest worden. Was niet meegeleverd maar de elektricien heeft dat prima opgelost. De panelen liggen netjes. Er was nog een klein puntje wat opgelost moest worden en dat is een paar weken later prima geregeld.

prima service

Buitengewoon slecht in communicatie

Paar weken terug een nieuw voorstel gekregen voor het servicecontract van mijn cv ketel. Saman stelt voor nog maar een maal per twee jaar langs te komen ipv jaarlijks tegen een gereduceerd tarief wat neerkomt op 11 % reductie. Ik heb daarover telefonisch contact gehad en ik zou teruggebeld worden. Niets meer gehoord. Besloten om dan maar te mailen. Heb ik i.i.g. alles zwart op wit. Hierop wordt (nu twee weken verder) niet op gereageerd. Wellicht dat dit wel helpt. Nadat ik ook vond dat ze me verkeerd hebben voorgelicht over de zonnepanelen. hier op het dorp is een capaciteitsprobleem waarvan Saman op de hoogte was , zal ik nooit meer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Vroeger waren ze echt oké nu staat commercie boven klanttevredenheid. De slogan:"wij geven energie" jazeker negatieve.

redelijk

we hadden wat te hoge verwachtingen met het installeren is het wat fout gegaan maar alles is tot het laatste goed gekomen

klantgerichte monteur

klantgerichte monteur weet waar hij het over heeft en hoe de warmtepomp werkt. Hij luistert naar wat ik te vertellen heb en heeft tot 3 maal toe geprobeerd een lekkende radiator te repareren. Het lijkt erop dat het gelukt is. Ook nog even het water bijvullen omdat hij merkt dat dat niet mijn ding is.

Goed werk vakkundig en netjes

Goed werk geleverd op korte termijn. En netjes uitgevoerd.

Snel, vriendelijk en adequaat

Afspraak kon op redelijk korte termijn.onteer dacht echt met ons mee.

Voldeed helemaal aan de verwachtingen!

voor afspraken gaat het wel goed, onderhoud nog geen ervaring mee.

nvt

Mooie panelen, netjes gelegd.

De uitleg (horizontaal of verticaal leggen) en een duidelijk legplan hadden beter gemogen, verder prima en zeer tevreden.

Vakkundig en zorgzame installatie

Goede vakkundige lui, beleefd en begaan met hun werk. Laten alles keurig achter. Zeker aan te raden.

Zeer tevreden over het gepleegde onderhoud

Een zeer aardige en kundige monteur die keuring uitleg gaf van zijn werkzaamheden die hij verrichtte. Werkzaamheden netjes uitgevoerd zoals ik had aangegeven bij het maken van de afspraak

Ze waren vriendelijk en werkte goed door

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee