Aardige monteur

Monteur was aardig en vriendelijk. Heeft in de meterkast duidelijk aangegeven op welke groep de zonnepanelen aangesloten zitten. Daarna de omvormer uitgelezen en buiten een kabel vastgezet die niet echt goed was weggewerkt. In de werkbon heeft hij aangegeven dat hij niet op het dak is geweest omdat het regent en toch heeft hij op werkbon aangegeven: - dat o.a.de ballast correct gemonteerd is, - de conditie van het bevestigingsmateriaal goed is, - dat alle boutverbindingen vast zitten (steekproef) - dat de conditie van de dakbedekking goed is enz, enz Knap dat je dat vanaf de grond kan beoordelen

Netjes en correct.

De installatie die gecontroleerd is, is vorig jaar door hem zelf geïnstalleerd. Dus een zelf controle ?! Maar we zijn blij dat de zelfde monteur kwam, een vertrouwd gezich werk prettig.

Onverwacht

De monteur stond onverwachts voor de deur en er was vooraf geen communicatie hierover geweest.

Vlotte service na melding

Na telefonische melding snel bezoek service monteur. Monteur Jaco Fluijt heeft het probleem snel opgelost!

prima monteur met de juiste attitude om in de particuliere sfeer te werken en met oog voor detail

Het offerte traject was prima en duidelijk. Het terugbellen om de installatie ingepland te krijgen was niet goed, had hier meer pro activiteit verwacht. Na het bellen werd snel ingepland Het werk van de monteur was uitstekend

Leveren goed werk

Leveren goed werk wij hebben nu Anthony gehad. Erg tevreden als je vragen heb legt hij goed uit neem ook de tijd geen haast werk

Super goede deal en professioneel geïnstalleerd.

Super goede deal en professioneel geïnstalleerd.

buiten gewoon goed

Vriendelijke monteur had op mijn vragen een tevreden antwoord

Monteur precies op afgesproken tijd. Binnen paar minuten probleem gelukkig opgelost. Zeer tevreden.

Hele proces duidelijk en overzichtelijk

Het hele proces van oriëntatie tot order is heel duidelijk omschreven. Verder niets dan lof over de installatie. De mensen werken netjes en laten alles schoon achter. Kan dit bedrijf 100% aanbevelen.

Snelle en vakkundige plaatsing

Komen de afspraken volgens offerte na. Vakkundige plaatsing door vriendelijke monteurs. Na afloop word je nog gebeld of alles naar wens is gegaan!

Prachtig geregeld

Alles netjes geregeld volgens afspraak.Leuk team die het geinstalleerd heeft.Toppie

Prima en snelle service!

Vandaag is de ketel vervangen. In de ochtend gebeld ter herinnering en daadwerkelijke tijd van aankomst (i.v.m. drukte en file). Snel van start en in één keer door, netjes afgewerkt en duidelijke uitleg achteraf. Al met al prima service!

Uitstekend zeer service gericht bedrijf

Prima bedrijf monteur zeer vriendelijk ze werken keurig netjes alles is naar onze mening prefect gemonteerd Huis is weer heerlijk warm

Verrassende uitkomst van de hybride-warmtepomp

Een hybride Remeha Elga Ace warmtepomp laten plaatsen, om ook te kunnen profiteren van een verminderd gasverbruik in huis. Dit is geplaatst naar onze tevredenheid door Saman installaties. Wij zijn verrast hoeveel minder gas wij percentagegewijs nu verbruiken na plaatsing van deze warmtepomp.

Snelle installatie door vakmensen.

Wij hebben zowel een airco-installatie als een warmtepomp laten plaatsen door de mannen van Saman Installaties. In goed overleg, hoe en waar de plaatsing kon gebeuren, is het naar onze volle tevredenheid gerealiseerd door hen.

Goed maar prijzig

Monteurs met 2 voor dakwerk, is nodig voor de veiligheid. Prima! Doch indien men komt met 3 of 4 krijg je dus een té dure rekening. Maandelijkse rapportering zonzeker plan na meer dan een jaar nog steeds niet bruikbaar. Interne communicatie tussen afdelingen kan beter.

super

Vriendelijk personeel,geweldig

ontzorging

zowel de front als back office en after sales werken prettig samen en zorgen voor een prettig gevoel. kennis van de monteurs en verkoper is goed. Wel doordachte keuze van ons om voor de " duurdere" zonnepanelen te kiezen

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Ik denk dat wij een goed product gekocht hebben maar vind het jammer dat dingen niet zijn nagekomen

Verder moet ik zeggen dat ik persoonlijk een hekel heb aan dit soort bevragingen temeer dat vraagstellingen zeer dwingend een bepaalde richting op kunnen gaan.

Vakkundig en vriendelijke monteurs

Zonnepanelen zeer vakkundig gelegd en vriendelijke monteurs door weersomstandigheden paar keer uitgesteld maar werd wel elke keer gebeld door de monteur.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Goed, maar enkele steekjes laten vallen

Op zich goed, maar: hoogstwaarschijnlijk door foute installatie van elektra stroomstoring gehad (kon inhoud vriezer weggooien); SAMAN zou elektriciën sturen bij tweede fase installatie (door storm moest plaatsing worden afgebroken), maar dat is niet gebeurd; gelukkig kon de monteur van de zonnepanelen het euvel verhelpen.

goede service

Alles naar wens verlopen.

waardeloos

wordt niet geluisterd met afspraken

Service gericht, vriendelijk en deskundig.

Xxx

Gouwepoort 1