keurig aangelegd

door middel van vakkundig en vriendelijk personeel liggen de zonnepanelen netjes op het dak.

Prima service,netjes gemonteerd!

De sunpower panelen(24 stuks) zitten er nu een flinke maand op en geniet iedere dag dat ze wat(t) opbrengen. Ben vanaf het begin prima geholpen. Communicatie ging vanaf offerte tot aflevering van een leien dakje. Afspraken die stonden werden stipt nagekomen. De montageploeg waren vriendelijke jonge mannen zonder poeha en werkten ondanks dat ik een glad dak met metalen sandwich dakpanprofiel heb veilig aangelijnd en doordacht. Het elektrisch aansluiten en de Wi-Fi aansluiten is netjes gebeurd en de monteur deed zelfs nog wat extra ( 380V) aansluiten in de betreffende schuur. Niets anders dan complimenten.

Alles in orde oké

vlugge behandeling en afwerking van het probleem

Geen

Zijn vergeten mijn melding door te geven aan de afdeling planning.

Teleurstellend

Bijna een maand zijn wij nu bezig om de vinger achter het enorm gestegen energieverbruik , na installatie van een warmtepomp, te krijgen. Vele emails later heeft uw bedrijf schoorvoetend toegegeven dat er wellicht iets mis is in de installatie, maar verdere actie is nog niet ondernomen. En zien wij de maandelijkse kosten stijgen. Zeer teleurstellend zijn sommige reacties van uw medewerkers, zoals bijv de opmerking dat "november best koud is geweest". Niets is minder waar, en dit soort drogredenatie wordt niet gewaardeerd

Goed.

Advies, offerte en montage is, zoals afgesproken, correct uitgevoerd. Het enige wat ik als klant heb gemist, is een stukje “after sales” nl: goede voorlichting en uitleg hoe het systeem werkt.

prima en nette installatie

na een online offerte werden wij goed te woord gestaan en al onze vragen naar tevredenheid beantwoord. installatie ging in 2 delen vanwege slecht weer en tijdsgebrek. uiteindelijk alles volgens afspraak geïnstalleerd!

Prima ervaring

Geen op- of aanmerkingen over de monteurs, alles is uitstekend verlopen.

goed verlopen

prima, alleen monitoring op gang brengen haperde, jullie medewerker uit Vrouwenpolder heeft dat uiteindelijk prima opgelost

Prima werk geleverd

De monteurs hebben prima werk afgeleverd.

prima service en vakmanschap

vakkundige medewerker, goede kennis van zaken

prima geholpen ondanks de fout bij mijn laag

snel op gelost de schakelaar verkeert om gedraaid

Alles goed verlopen

Afspraak was 's middags ze komen 's morgens. Ik had gevraagd {tel.} of er een kabelaansluiting op de omvormer zat, die zou er niet opzitten. Bij montage bleek dat hij er wel op te zat. Totaal geen info gekregen betreffende de mogelijkheden van het gebruik van de app.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Vlotte installatie van nieuwe cv-ketel

Vanmorgen is door 2 vriendelijke mannen van Saman een nieuwe cv-ketel geïnstalleerd. Er werd netjes gewerkt, goede gebruiks-instructie gegeven en al het oude materiaal werd netjes afgevoerd. Ik ben een tevreden klant!

Snelle afspraak geregeld

Snel afspraakkunnen maken, ervaren monteurs met voldoende kennis. Na het niet expliciet kunnen oplossen van het probleem werd goed doorgeschakeld naar de leverancier van de ketel. Door de eigen beslissing van Saman werd een regeling getroffen voor de betrokken leverancierskosten/garantie met de klant.

Prima goede service

Deskundig en vriendelijke monteur

Wij zijn heel tevreden over de monteur die op dinsdag 26 januari j.l. de nieuwe c.v. ketel bij ons heeft gemonteerd en geïnstalleerd. Door het niet meer nodig zijn van de huurboiler werd door hem op keurige wijze de noodzakelijke nieuwe leidingen aangebracht. Ook het meedenken over het ophalen/meenemen van de boiler waardeerden wij. Kortom: een heel positieve ervaring.

positief

afhandeling storing binnen redelijke termijn verricht. over deskundigheid installateur(s) kan ik niet oordelen. ervaring met servicemonteur, 2 x, is prima. vandaar mijn 5 sterren.

Goed team, mooie materialen, snel en efficient

Een middag en de zonnepanelen liggen op het dak. Alles ging goed, ookal waren er wel wat onverwachtte situaties. Alles is netjes opgelost. Snel en efficient gewerkt.

Vakkundig snel.

Voordat ik het wist lagen er 12 zonnepanelen op mijn dak en dat gedaan door een team aardige mannen. Ik heb de Algemene Voorwaarden van de Saman Groep vergeleken met een paar andere leveranciers van zonnepanelen en daaruit is mijn vertrouwen in de Saman Groep gegroeid. Mijn beoordeling wordt wel eentonig, maar ja, dat krijg je wel als je zaken doe met zo'n goede geoliede machine als de Saman Groep.

Prima kwaliteit

Duidelijke communicatie tijdens voorbereiding en tijdens de uitvoering. Kleine probleempjes tijdens de uitvoering werden snel en in goed overleg opgelost. Goede kwaliteit en veel snellere levertijd dan de concurrenten.

onderhoudsbeurt aan de late kant, maar precies op tijd

de afspraak voor jaarlijkse onderhoudsbeurt is op mijn initiatief vastgelegd; echter na vastlegging 2 weken verplaatst. 4 dagen voor de afspraak meld de CV zich met het onderhoudssleuteltje. De monteur heeft een stevige onderhoudsbeurt gegeven vanwege o.a. de kalkaanslag.

Correct, snel, netjes, vriendelijk en deskundig!

Jurgen en Mike 2 kundige, vriendelijke medewerkers, die vlot en netjes werken en daarnaast ook alles nog eens goed uitleggen! Hebben hart voor hun werk! CV-ketel en plaatsing tegen zeer scherpe prijs.

Vertrouwen in monteur

Lekkage aan cv ketel telefonisch gemeld om 10.00 uur zou teruggebeld worden maar om 13.30 uur opnieuw contact opgenomen omdat ik nog niet gebeld was (zou misschien iets sneller kunnen). Daarna ben ik direct teruggebeld en werd me meegedeeld dat monteur tussen 15,00 uur en 17.00 uur langs zou komen. Monteur was er om 16.30 uur en lekkage zo er het er nu naar uitzit verholpen.

Mijn ervaring tot nu toe = goed

Mijn ervaring tot nu toe = goed