Alles is goed en inwerking afgeleverd.

Na installatie van alles had ik moeite met de WiFi verbinding en mijn app op mijn smartphone. Na tel. Contact is er een afspraak gemaakt om dit te verhelpen. Ik heb nooit meer iets van hun gehoord. Is met behulp van een buitenstaander opgelost. Dat is het enige probleem

goede afspraak en uitleg

perfecte installatie zonepanelen ondanks het mindere weer

Perfecte informatie,offerte en uitvoering

Via gezamenlijke actie van het energieloket en de gemeente kregen wij te maken met Saman inzake zonnepanelen. Het hele traject om de zonnepanelen op het dak te krijgen was vanaf informatie tot en met de installatie SUBLIEM!

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Goed advies, Scherpe offerte, probleemloze installatie en hoge opbrengst

Problemen niet opgelost

Eerst kan de problemen op afstand opgelost worden.Kreeg dit op laatste moment te horen,waardoor ik voor niets vrij heb genomen. Daarna toch monteurs op locatie.Zij kwamen er niet uit.En moesten vervolgens snel naar andere klus. Vervolgens problemen bij ons niet verholpen. Ben teleurgesteld,omdat onze panelen al langere tijd niet functioneren naar behoren. Hoop dat t snel opgelost wordt.

Saman

Plaatsing zonnepanelen netjes en volgens afspraak. Kreeg zelfs credit van leiding meterkast naar zolder die ik zelf al aangelegd had. Compliment hiervoor.

Prima geregeld

Keurig volgens afspraak.

Alles prima verlopen. Aardig personeel. Zeer harde werkers

Prima!

Met Saman vooraf gekeken wat de mogelijkheden waren om zonnepanelen te gebruiken bij een monumentale woning. In de tuin is er ruimte gevonden wat geschikt was. Na opname is de afspraak gemaakt en werden de panelen vakkundig geplaatst. Nu maar hopen dat het zonnetje gaat schijnen!

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Prima geholpen met verhelpen storing door Dylan

Storing 3L agv een overgevoelige sensor in combinatie met wind in afvoerkanaal is prima verholpen

Goede offerte en hoge kwaliteit panelen

Fijn om een adviseur thuis te mogen ontvangen, die alle mogelijkheden met ons doornam. Offerte zeer vlot ontvangen en ook de plaatsing kon al redelijk snel plaatsvinden. Mooie panelen. Vriendelijke monteurs.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Het probleem was binnen no time opgelost.

Op 6 januari is onze warmwaterboiler, die op de CV-ketel werkte, vervangen door een elektrische boiler. We moeten van het gas af, nietwaar? Na een paar weken, waarin we heerlijke konden douchen, ging de temperatuur van het douchewater plotseling naar beneden na een minuut of vijf, terwijl het water uit de keukenkraan en de kraan bij de wasbak heet bleef. Dus: thermostaatkraan kapot? Dus een nieuwe gekocht en gemonteerd, maar het resultaat was hetzelfde. Dus Saman gebeld. "Ja", zei de monteur, "dat moet toch aan de thermostaat liggen". Hij demonteerde de kraan en wat bleek? Hoewel ik bij het monteren van onze nieuwe kraan het water een tijdje flink had laten spuiten, bleek er toch nog een hoop troep in de leiding te zitten. De monteur heeft het probleem opgelost. Dank daarvoor.

Nette uitvoering van de controle van de waterontharder

Nette uitvoering van de controle van de waterontharder.

Vakkundig, 'gezellig'

Het zou fijn zijn als duidelijk is hoelaat de monteur langs komt. Dus een minder ruim tijdvak vooraf aangeven.

goede service, vriendelijk, netjes gewerkt

goede service, vriendelijk, netjes gewerkt

Prettige vakkundige monteur

Prettig vakkundig personeel wat goede eerlijke adviezen geeft. Kortom "prima"

Uitstekend werk

Vakkundig ,zorgvuldig,klantvriendelijk optreden van deze service monteur.

Betrouwbare en vakkundige uitgevoerde

Betrouwbare vakkundige uitgevoerde

Komen afspraak niet na

Saman zou vandaag voor onderhoud van onze cv ketel komen. Daarvoor ruimte gemaakt en een halve dag vrijgenomen. Nu bellen ze doodleuk op het allerlaatste moment af, ze hebben t te druk dus graag andere afspraak. Nou nee dus, die andere afspraak komt er niet.

werk uitgevoerd conform aanmelding

Vanwege het moeizame traject vooraf gaat deze review alleen over de door Omar Wahid op 1 maart j.l. uitgevoerde werkzaamheden. De overige ervaringen zijn rechtstreeks met Klantenservice gedeeld.

Waardeloos

Zie mijn mail van vanmiddag aan Saman.

Wat een geduld.

Alleen al de opmerking ik ga niet weg voordat het is opgelost geeft veel vertrouwen.

Zeer goed werk geleverd.

De mensen waren snel, accuraat, deskundig en zeer service verlenend. Ze hebben bij mij een zeer goede indruk achter gelaten.

Snel en efficiënt geplaatst

Goed advies en snelle plaatsing.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Na enkele tegenslagen en een slechte recensie alles tot tevredenheid van beide kanten opgelost

Na een moeilijke start alles tot tevredenheid opgelost.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee