Correcte en vriendelijke service uitleg ondanks problemen met de Omnik Solar ontvanger. tot nu toe werkt alles goed. Van de werkzaamheden een goede Cheklist ontvangen.
| Bedrijfsnaam |
We hadden goede contacten, de vertegenwoordiger die de offerte maakte, de werklui die de panelen kwamen leggen: Prima. Wat jammer was, dat de offerte en de rekening niet dezelfde waren. Dat leverde nogal wat rekenwerk en email met de administratie. Uiteindelijk bleek het te kloppen. Over de kwaliteit van de technische installatie kan ik natuurlijk nog niets zeggen.
| Bedrijfsnaam | ? prive! Blom |
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de contacten met mijn collega's naar wens zijn verlopen. Ik hoop dat u er uiteindelijk uit bent gekomen betreft de factuur. Mocht u hier nog vragen over hebben, neemt u dan even contact met ons op! Wij wensen u een mooie opbrengst toe! Met zonnige groet, Saman Groep
Zeer vriendelijke en deskundige monteur
| Bedrijfsnaam |
Saman geeft een goede uitleg en weet waar ze over praten ( goed advies) . Niks is teveel en hun uitvoering en netheid is precies .
| Bedrijfsnaam | Pelos Hairstyling |
Beste Tanja, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden én de manier waarop deze uitgevoerd zijn! Dank u wel voor uw reactie. Heel veel plezier van uw zonnepanelen! Met energieke groet, Saman Groep
Deskundige en vriendelijke mensen.
Beste Riet, Hartstikke bedankt voor uw reactie! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent dat u voor ons gekozen hebt. Daar doen we ons best voor en geweldig om te horen! Heel veel plezier van uw zonnepanelen met een mooie opbrengst. Met energieke groet, Saman Groep
Perfect geholpen. Mooi gemonteerd. Personeel weet waar ze mee bezig zijn
| Bedrijfsnaam | Meneer |
Beste Roland, Bedankt voor uw reactie! Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de installatie van uw zonnepanelen en de vakkundigheid van ons personeel! Wij wensen u heel veel plezier van uw zonnepanelen met een zonnige opbrengst! Met energieke groet, Saman Groep
Let op! BTW teruggave gaat niet op voor BTW plichtigen dus voor ondernemers ook als u ze privé koopt als ondernemer kunt u hier geen aanspraak op maken. Verder prima panelen, nette service, goede afwerking en oplevering zoals beloofd.
Beste Mark, Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geplaatste panelen, de service, afwerking en oplevering van uw panelen. Vervelend dat het advies tegenviel, zo te horen was dit voornamelijk door de tegenvaller dat u de btw niet terug kunt vragen als ondernemer. Dit geven wij zeker terug aan de adviseur die uw offerte gemaakt heeft. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Van het eerste gesprek tot en met het aanbrengen etc. van de zonnepanelen duidelijke en heldere communicatie; afspraken zijn steeds goed nagekomen
| Bedrijfsnaam | E.J. Feyen-Plaating |
Beste Lisette, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele traject van advies tot plaatsing van uw zonnepanelen! Dank u wel voor uw reactie en goed om te horen dat de afspraken steeds nagekomen zijn. Daar streven we naar! We wensen u heel veel plezier van uw zonnepanelen met een mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep
Zeer tevreden over de levering en de service ondanks ik een kleine lekkage had omdat ze vergeten waren een paar pannen terug te schuiven is dat ook zeer netjes opgelost .
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering én de service! Goed om te horen dat u contact met ons opgenomen heeft voor de kleine lekkage en dat dit goed is opgelost. We wensen u heel veel plezier van uw zonnepanelen en een goede opbrengst! Met energieke groet, Saman Groep
Bellen en uitleggen en snel gerepareerd
Nvt
| Bedrijfsnaam |
Vriendelijke monteur Heeft goed gekeken of er een lekkage waarneembaar was
| Bedrijfsnaam |
vriendelijke monteur en heeft het vochtprobleem door geschoven naar aannemer,omdat met warmtepomp niets mis was.
| Bedrijfsnaam |
Storing werd door ons in het weekend geconstateerd. Contact met Samas was onmiddelijk. In eerste instantie door technicus getracht .e.a. telefonisch te analyseren/op te lossen. Toen dat niet lukte is hij op zaterdag langsgekomen en natuurlijk: als de dokter langskomt zijn de symptonen verdwenen. CV werkt weer. Service is dus prima en niet alleen deze keer want helaas hebben we sinds de installatie van de Remeha (ca 18 maanden geleden) vrijwel permanent problemen die niet geanalyseerd/opgelost kunnen worden. Kortom responsetijdenn en service altijd OK maar de geluiden/ storingen van de CV blijven blijven een mysterie dat Samas en Remeha tot op heden niet lijken te kunnen oplossen.
| Bedrijfsnaam |
T.a.v mijn maandelijkse abonnement is het werk wel snel klaar. 24 maanden abonnement t.o.v 45 minuten arbeid vind ik niet in verhouding. Misschien eens naar kosten baten kijken?
| Bedrijfsnaam |
monteur was snel ter plaatse en volgens mij heeft hij veel ervaring.
| Bedrijfsnaam |
Panelen zijn mooi op dak gelegd en omvormer is keurig gemonteerd. Aansluiten in de meterkast is echt fout gegaan. Kennis van aansluiten in de meterkast is een must bij het installeren, deze ontbrak volledig... Heeft vervolgens 4 weken geduurd voordat er (onder druk) een elektricien kwam die er wel verstand van had.
Prima voor elkaar
Dik voor elkaar
Volgens eigen tekening gemaakt
| Bedrijfsnaam |
Zeer vriendelijke en kundige monteur
| Bedrijfsnaam |
Ik ben tevreden met het uitgevoerd werk.
| Bedrijfsnaam |
Blij met onze nieuwe cv-ketel, prima service.
| Bedrijfsnaam |
de montage was goed overleg met monteurs was goed contact met Adviseur DE was uitermate teleurstellend
Beste J.P. Fijn om te lezen dat uw ervaring met onze monteurs zo positief is en dat alles naar uw wens opgelost is. Vervelend om te horen dat u minder tevreden bent over de adviseur. Dat is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Alsnog wensen wij u heel veel zonnig plezier van uw zonnepanelen. Wie weet tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Saman Groep
Installatie ging prima Er waren wat zaken die beter kunnen m.i - advies over waar de installatie kwam te hangen In een slaapkamer vind ik slecht. - we vertrouwen op een verkoper dat die weet wat een mooie plek is. - er was geen lift geregeld waardoor de monteurs Met de zware panelen op een ladder moesten klimmen. Daarbij was er ook iemand gewond geraakt. - we hebben een mail gestuurd 6 weken ongeveer Geleden met de opmerking dat we de installatie willen vervangen. Omdat hij op een hele lelijke plek hangt en bij verkoop van ons huis niet te verbloemen is. Er kwam iemand langs die aangaf dat we hem vrij simpel op een andere plek kunnen hangen. Tot nu wacht ik nog op reactie. Net weer contact opgenomen.
Beste Petra, Zoals ik begrepen heb is er inmiddels een afspraak gemaakt en hopen wij de installatie alsnog prettig met u af te ronden. Vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee