goede en duidelijk service en kontakt met Saman en Personeel.

Correcte en vriendelijke service uitleg ondanks problemen met de Omnik Solar ontvanger. tot nu toe werkt alles goed. Van de werkzaamheden een goede Cheklist ontvangen.

Wij hebben grotendeels goede ervaringen met Saman Groep Zonnepanelen.

We hadden goede contacten, de vertegenwoordiger die de offerte maakte, de werklui die de panelen kwamen leggen: Prima. Wat jammer was, dat de offerte en de rekening niet dezelfde waren. Dat leverde nogal wat rekenwerk en email met de administratie. Uiteindelijk bleek het te kloppen. Over de kwaliteit van de technische installatie kan ik natuurlijk nog niets zeggen.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.

Super tevreden

Zeer vriendelijke en deskundige monteur

Ik ben super tevreden over deze firma !!!

Saman geeft een goede uitleg en weet waar ze over praten ( goed advies) . Niks is teveel en hun uitvoering en netheid is precies .

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

super blij dat ik voor Saman koos!!!!

Deskundige en vriendelijke mensen.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Firma die weet waar ze het over hebben

Perfect geholpen. Mooi gemonteerd. Personeel weet waar ze mee bezig zijn

BTW teruggave

Let op! BTW teruggave gaat niet op voor BTW plichtigen dus voor ondernemers ook als u ze privé koopt als ondernemer kunt u hier geen aanspraak op maken. Verder prima panelen, nette service, goede afwerking en oplevering zoals beloofd.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Van het eerste gesprek tot en met het aanbrengen etc. van de zonnepanelen duidelijke en heldere communicatie; afspraken zijn steeds goed nagekomen

Zeer Tevreden

Zeer tevreden over de levering en de service ondanks ik een kleine lekkage had omdat ze vergeten waren een paar pannen terug te schuiven is dat ook zeer netjes opgelost .

Heel goed snel.en klantvriendelijk

Bellen en uitleggen en snel gerepareerd

Niet de snelste, wel heel goed.

Nvt

Nette after service om gratis het dak te komen controleren

Vriendelijke monteur Heeft goed gekeken of er een lekkage waarneembaar was

prima geholpen voor zover dat ging

vriendelijke monteur en heeft het vochtprobleem door geschoven naar aannemer,omdat met warmtepomp niets mis was.

Goede service, teleurstellend resultaat

Storing werd door ons in het weekend geconstateerd. Contact met Samas was onmiddelijk. In eerste instantie door technicus getracht .e.a. telefonisch te analyseren/op te lossen. Toen dat niet lukte is hij op zaterdag langsgekomen en natuurlijk: als de dokter langskomt zijn de symptonen verdwenen. CV werkt weer. Service is dus prima en niet alleen deze keer want helaas hebben we sinds de installatie van de Remeha (ca 18 maanden geleden) vrijwel permanent problemen die niet geanalyseerd/opgelost kunnen worden. Kortom responsetijdenn en service altijd OK maar de geluiden/ storingen van de CV blijven blijven een mysterie dat Samas en Remeha tot op heden niet lijken te kunnen oplossen.

Prima personeel.

T.a.v mijn maandelijkse abonnement is het werk wel snel klaar. 24 maanden abonnement t.o.v 45 minuten arbeid vind ik niet in verhouding. Misschien eens naar kosten baten kijken?

goede service

monteur was snel ter plaatse en volgens mij heeft hij veel ervaring.

Monteren panelen en omvormer prima, aansluiten in meterkast dramatisch

Panelen zijn mooi op dak gelegd en omvormer is keurig gemonteerd. Aansluiten in de meterkast is echt fout gegaan. Kennis van aansluiten in de meterkast is een must bij het installeren, deze ontbrak volledig... Heeft vervolgens 4 weken geduurd voordat er (onder druk) een elektricien kwam die er wel verstand van had.

Prima voor elkaar

Dik voor elkaar

Prima gemaakt

Volgens eigen tekening gemaakt

Zeer vriendelijke en kundige monteur

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden met het uitgevoerd werk.

Goede ervaring

Blij met onze nieuwe cv-ketel, prima service.

deskundige monteurs

de montage was goed overleg met monteurs was goed contact met Adviseur DE was uitermate teleurstellend

Vriendelijk personeel

Installatie ging prima Er waren wat zaken die beter kunnen m.i - advies over waar de installatie kwam te hangen In een slaapkamer vind ik slecht. - we vertrouwen op een verkoper dat die weet wat een mooie plek is. - er was geen lift geregeld waardoor de monteurs Met de zware panelen op een ladder moesten klimmen. Daarbij was er ook iemand gewond geraakt. - we hebben een mail gestuurd 6 weken ongeveer Geleden met de opmerking dat we de installatie willen vervangen. Omdat hij op een hele lelijke plek hangt en bij verkoop van ons huis niet te verbloemen is. Er kwam iemand langs die aangaf dat we hem vrij simpel op een andere plek kunnen hangen. Tot nu wacht ik nog op reactie. Net weer contact opgenomen.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee