Zorgeloos eenvoudig om vertrouwen te krijgen in de vakmensen die oplossings gericht de installatie netjes hebben aangelegd, inclusief aanpassing , naar de laatste normen, van de meterkast. Resultaat. Een overzichtelijk geheel dater prima uitziet. Voor mij, als oud scheepsWTK, een streling voor het oog. Ik beveel de Samangroep dan ook van harte aan als partner en leverancier van uw zonnepaneleninstallatie.
| Bedrijfsnaam | Particulier |
Fantastisch als altijd!
Top werk geleverd
| Bedrijfsnaam | Camping Olmenveld BV |
Wel lastig bereikbaar voor vragen of serviceissues achteraf. Daar ligt een verbeterpunt voor Saman.
Beste Pieter, Bedankt voor je Review, wij nemen dit zeker mee als verbeterpunt! wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen helpen. met Energieke Groet, Saman Groep.
Gaf me van bij de het begin een betrouwbaar gevoel.
Beste A. Madou, bedankt voor je review. wij vinden het erg fijn om te horen dat u al direct een goed gevoel had bij ons bedrijf. Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Aardig en kundig personeel.
Beste Raillyn, bedankt voor de positieve review! Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Veel ellende met de cv ketel gehad na heel veel telefoontjes en mailtjes kwam er geen oplossing uiteindelijk bij een persoon uitgekomen die wel met een oplossing kwam dmv een tapwaterpomp maar deze kosten had ik uiteraard niet verwacht. Monteur netjes werk geleverd! Helaas maar had liever mijn vorige installatiebedrijf gebeld en zal dit ook in het vervolg doen.
| Bedrijfsnaam |
Vanaf het eerste contact voelde het direct goed. Het maken van de afspraak. Het bezoek van de account manager. Heldere uitleg met kennis van zaken. Na het gunnen van de order nog een aantal wijzigingen besproken en doorgegeven. Prima opgepakt en uitgevoerd. Ook het installeren verliep bijzonder vlot. Vriendelijke monteurs , hebben het werk prima gedaan. wij zijn dik tevreden.
| Bedrijfsnaam | Tussen Stad en Strand |
Beste Rinus, bedankt voor je positieve review! wij vinden het erg fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft met ons bedrijf. Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Snel en kundig geïnstalleerd.
| Bedrijfsnaam |
De aardige mensen van Saman hebben vakkundig en met doorzettingsvermogen mijn zonnepanelen geinstalleerd, en de kabel naar de meterkast praktisch onzichtbaar weggewerkt. Wat een heel gedoe was, want ze konden er moeilijk bij. Top!
Beste Arnoud, dankjewel voor de positieve review. het doet ons goed om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Vlot en degelijk werk, meedenken van de monteur en perfect eindresultaat.
| Bedrijfsnaam |
Prettig geholpen. Goed intakegesprek, in 4 uur tijd prima werkend systeem geinstalleerd.
Beste Kees, bedankt voor je review. het doet ons goed om te lezen dat u zo positief bent over ons bedrijf. Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Goed advies, zeer te spreken over de monteurs die de installatie geplaatst hebben.
Beste Fred, Bedankt voor je review. wat fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad met ons bedrijf en dan met name de monteurs! Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Prima contact , goed en vakkundig geinstaleerd en duidelijke uitleg !
| Bedrijfsnaam |
De eerste keer is een gaslek niet helemaal goed gedicht. Het is de tweede keer goed verholpen.
| Bedrijfsnaam |
Goed advies en snelle en vakkundige installatie
beste Pieter, Bedankt voor je positieve review. Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Aanleg: het binnenwerk keurig netjes: het buitenwerk netjes maar een schade niet aangeven en codes niet genoteerd zodat niet aangemeld kon worden bij solaredge. Zijn 2x terug geweest... Backup kantoor uiterst netjes, begripvol en vriendelijk zodat uiteindelijk (2 maanden) na aanleg alles naar behoren functioneerde.
| Bedrijfsnaam | van Belzen |
Beste CW, Bedankt voor uw review. wij nemen deze feedback zeker mee in de toekomstige afspraken dank hiervoor. wij hopen dat u uiteindelijk wel een positief gevoel heeft overgehouden aan ons bedrijf? Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag. Energieke Groet, Saman Groep
Allesvriendelijke monteur die keurig alles checkte en netjes achter liet!
| Bedrijfsnaam |
Na het doorgeven van de storing redelijk vlug een monteur gekomen en het verholpen.
| Bedrijfsnaam |
Goed geholpen vooraf, nemen de moeite om even langs te komen. Ook naderhand goede support gekregen om de app te installeren. Alles netjes opgeleverd en geen onvoorziene kosten naderhand. Top!
Beste Joey, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de manier waarop het gehele proces verlopen is. Dit geeft ons energie! Wij wensen heel veel plezier toe van uw nieuwe zonnepanelen en wensen u een mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep
zie hierboven
Beste mevrouw Siereveld, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad met mijn collega's! Wij wensen u veel plezier toe van uw installatie en een mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep
leuke jongens netjes en keurig aangelegd
| Bedrijfsnaam |
Prima service, snel gereageerd op een storing.
| Bedrijfsnaam |
Vriendelijke en behulpzame die Monteur , die ook netjes en duidelijk antwoord gaf op mijn vragen en ook de storing uitlegde. Kan ik waarderen. Factuur nog niet ontvangen, dus daarover geen oordeel :-).
| Bedrijfsnaam |
Bleek achteraf niet een storing te zijn. Maar een normaal gedrag van het systeem. Was duidelijk te vergelijken met gelijke systemen in de wijk.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee