Keurig netjes wek afgekeverd

Kundige ,beleefd personeel dat zo netjes mogelijk probeert hun werk uit te voern

Snelle installatie door aardige mensen.

De installateurs waren keurig op tijd en werkten stug door. De cv-ketel werd keurig en snel geïnstalleerd. De medewerkers waren zeer beleefd en vriendelijk. De eerste ervaringen met de ketel zijn prima.

Afspraak nakomen

De koop en plaatsing van de zonnepanelen ging goed alleen de beloofde dat ik binnen 4 tot 5 werkdagen het wachtwoord zou krijgen om via de app de werking van de zonnepanelen te zien is niet goed gegaan heb zelf elke week moeten bellen hoe het er voor stond elke week beloofde ze dat ze terug zouden bellen hen helaas een maand geduurt. Ook voor een vraag voor het reinigen van de panelen of ze daarbij een steiger nodig hadden heb weken en weer na een telefoontje van mij geduurt voor dat ik het antwoord kreeg . Het personeel sta je wel vriendelijkte woord maar afspraken dat is een min punt. zou ook bij aanbeveling meschien geplaatst kunnen worden dan had ik dat gekozen

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Hele aardige man die creatief kon omgaan met wat hij aantrof en mijn geklets aan kon! Positieve kerel! En verheug me op de winter met goede temperaturen in de zaak!

Storing gemeld over zonnepanelen op 28-06-2021. Op 30-06-2021 omvormer vervangen. De werkzaamheden zijn tot tevredenheid uitgevoerd

Ervaren monteur, vriendelijk en klantgericht en professioneel.

Slecht

We hebben 2 airco’s laten plaatsen. De monteur gaf aan dat hij geen ervaring had. Airco intussentijd niet gebruikt. Vervolgens bleek op de warmste dag de airco niet te doen. Afspraak om vandaag monteur langs te komen tussen 10 en 12.30. Komt er iemand die aangeeft geen verstand te hebben van airco. De afstandsbediening laat zien dat er geen vloeistof in zit. En nu? Wel overigens al een werkbon ontvangen.

Prima onderhoud gedaan aan onze airco

Het jaarlijks onderhoud aan de airco laten doen en dit is gedaan zoals verwacht.

Goed geregeld

Ging even mis, verkeerde omvormer maar werd snel opgelost

deskundige service

goede uitleg gekregen over de werking van de hybride warmtepomp waarbij voor mij toch een paar dingen wat duidelijker werden. Onderhoudsbeurt en schoongemaakt. Duidelijk en nette uitvoering.

Onvolledige voorlichting en slepende afhandeling

In het verleden zeer positieve ervaringen. Nu echter teleurgesteld. 1. Onvolledige voorlichting waardoor wij ruim € 1.100,- subsidie mislopen, 2. Gebrekkige communicatie rondom de registratie bij Solar Edge en 3 al maanden aan het wachten op een beugel.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Wij een tevreden klant goed werk afgeleverd

Wij hebben groot probleem gehad met de verwarming lekkage is door hun toedoen verholpen en perfect werk afgeleverd wij ,ijn zeer tevreden

Werken nog niet naar behoren

Zonnepanelen werken nog niet naar behoren als je een mail stuurt krijg je iedere keer een mail van iemand anders je moet echt het mail adres hebben van diegene die er over gaat na 2 maanden werken de zonnepanelen nog niet goed wellicht na veel mail verkeer zou het aan een optimizer liggen

Dramatisch

Slechte communicatie, zonnepanelen niet goed geïnstalleerd, uiteindelijk waren er 4 bezoekjes van Saman nodig om alles correct op te leveren. Slechte service, klant moet overal zelf achteraan. Niet an te bevelen

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Vriendelijk, correct en vakkundig.

Monteur was vriendelijk en correct. Hij kwam vakkundig over, voor zoverre ik dat kan beoordelen. Werkte vlot en netjes. Na een eerste kennismaking met Saman kan ik zeggen dat deze monteur een visitekaartje is voor de firma. De eventuele mindere beoordeling op een paar punten heeft te maken dat dit op dit moment tevroeg is om te beoordelen.

Goed werk geleverd

Voor zover wij kunnen beoordelen prima gewerkt. Monteur was beleefd en stond open voor vragen

UIteindelijk goed gelukt!

De panelen zijn perfect geïnstalleerd en werken naar tevredenheid. Helaas was er in eerste instantie een bedradingsfout gemaakt, waardoor onze electrische auto niet opgeladen kon worden.

Zeer slecht

Ik bel SAMAS en vraag : installeren jullie ook in Eindhoven. Zeker meneer, natuurlijk was het antwoordt. Vervolgens zeg ik : ik wil graag een adviesgesprek voor een definitieve offerte, zegt Cristel: nee voor warmtepompen is er altijd een vragen formulier. Ok. Ingevuld, foto's erbij en vervolgens zegt dit bedrijf : Buiten onze regio, sorry. Nu vraag ik je. Ze kunnen wel een zelf doe pakket aanbieden. Ook dat nog

afspraak volgens planning en correct verlopen

vriendelijke monteur. komt professioneel over. verstand van zaken. kortom, prima service beurt.

Niet erg tevreden

De afspraak was gepland tussen 0800 en 1000. Monteur komt pas plm 1130. Tijdens montage is monteur veel aan de telefoon.

correct, vriendelijk en technisch prima

vakmanschap

Geweldig alles zoals besproken

Airco’s netjes en volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd Fijn dat je ook een onderhoud contract kan afsluiten Nu heerlijk genieten van de warme dagen

Buiten gewoon goed vakmanschap

Zeer klantgericht

Neemt goed de tijd ervoor, vriendelijk en gaat weg als het probleem is verholpen. Geeft tips en installeert voor de klant de app.

Vakkundig en aardig personeel. Informeert je goed en geeft advies.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee