Waarom niet meteen een goed werk afleveren in plaats van later wel goed oplossen.
| Bedrijfsnaam |
Er wordt een bestasnde cv ketel vervangen voor een nieuwe. De monteur loopt de hele dag te foeteren en gaat behoorlijk ruw aan het werk. Diverse beschadigingen aan de muren en radiators, en laat zijn gereedschap behoorlijk hard op de vloeren neer ploffen. De monteur klaagt voordurend tegen ons dat die rot kranen muurvast zitten. Ook nog klagen dat het allemaal lang duurt, aan al dat gedoe werden we daar niet vrolijk van. Heb nog de oude cv keten mee naar beneden gesjouwd met de monteur. Dan blijkt ook nog dat er, toen de monteur vertrokken was dat er vele koppelingen en kranen lekten en de afvoerpijp van de cv zat lag op 5 cm tegenschot. Daarna is die monteur de andere dag door jullie naar ons terug gestuurd om het te verhelpen. Dat is maar gedeeltelijk gelukt ook de verwarmingen aan de voorkant deden het ook nog niet. Daarna zijn er weer 2 man geweest om dat te verhelpen, wat ook niet heeft geholpen en ze hadden verkeerde ontluchters bij! Daarna zijn er weer 2 man gekomen en eindelijk alles is dicht.
| Bedrijfsnaam |
Ondanks de wachttijd welke wij hebben gehad om de storing opgelost te krijgen is deze netjes afgewikkeld. Wij stellen het ook zeer op prijs voor het toegestuurde boeket. De service is goed en ook de uitleg van medewerker en dames van de binnendienst. Met vriendelijke groet. Jan Kemmeren
| Bedrijfsnaam |
Mijn ervaring met de monteur w van der horst is zeer positief erg kundig netjes duidelijk
| Bedrijfsnaam |
De samenwerking van deze drie monteurs die de installatie hebben uitgevoerd verliep bewonderenswaardig soepel. Het geeft ons als klant een hele professionele en deskundige indruk. Het team, (om het zomaar te noemen), werkte bijzonder netjes dat maken we vaak anders mee. Ten alle tijden behielden ze een professionele en klantvriendelijke bejegening. Dat is iets waar we ook bijzonder aan hechten. De uitleg en instructie was ook helder en prettig. Kortom met zulke mensen maken jullie als Saman groep een hele goede reclame voor je product en service. Jeroen, JanWillem en Dion hartelijk dank!!!
| Bedrijfsnaam |
De aansluiting had netter gemogen is hier geen controle op vanuit Saman. En de gegevens van de opbrengst zijn nog steeds niet op te halen in de app op mijn telefoon.
Beste meneer Kanters, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen en dat u nog wacht op uw inlog gegevens. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. Ik heb uw review gedeeld met de manager van de afdeling zonnepanelen. We komen graag persoonlijk met u in contact en streven er naar om alles netjes voor u af te handelen Een fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Op een gedegen manier is de monteur aan de slag gegaan om het probleem van de druk verliezende cv ketel te onderzoeken. Snel en daadkrachtig werd de oorzaak gevonden. Keurige monteur, vriendelijk en vakbekwaam.
| Bedrijfsnaam |
Sept 2020 zijn bij mij zonnepanelen geplaatst op een platdak. De bekabeling naar de meterkast toe is vanaf het begin lelijk en niet deugdelijk geïnstalleerd (een rechtopstaande verbinding van een flexibele naar vaste PVC buis) waardoor regen naar binnen kon lopen. Hiervoor een klacht ingediend. Monteurs zijn teruggekomen en hebben de verbinding toen afgekit (!). Dit moest voldoende zijn. Enkele weken terug was het dus zover, het water liep recht mijn meterkast in na een hoosbui. Een levensgevaarlijke situatie. Wederom klacht gemeld, er is toen een servicemedewerker ter plaatse komen kijken. Duidelijke afspraken gemaakt over het herstellen van de lekkage en het netjes afwerken van de bedrading op de buitenmuur middels een kabelgoot (staat tevens op werkbon). De monteur die een week later op de stoep stond, had echter geen idee wat hij moest komen doen. En had dus ook geen geschikte materialen en een kabelgoot bij. Hierdoor is de buitenmuur nu afgewerkt met flexibele gele installatiebuis voor binnen en zwarte kit (!). Wederom klacht ingediend, maar volgens de serviceafdeling is de lekkage verholpen en hiermee de kous af. Volgens Saman zijn er geen afspraken gemaakt over de afwerking (terwijl dit toch echt op de werkbon staat). Gevraagd om een leidinggevende te spreken, deze zou mij al enkele dagen terug al bellen, maar helaas nog niet gebeurd. Het lijkt er op dat Saman gaat voor kwantiteit in plaats van kwaliteit. De interne communicatie tussen afdelingen en monteurs is niet op orde.
Beste Tom, Hatelijk dank voor uw review Jammer om te horen dat de communicatie niet goed verloopt. Uw review heb ik gedeeld met de leidinggevende van de afdeling hij zal zo snel mogelijk contact me u opnemen. Wij streven er uiteraard naar om alles netjes af te handelen voor u. Met vriendelijke groet, Saman Groep
De planning door Saman en de communicatie was waardeloos. Op de geplande datum en tijdstip van 29 juni tussen 10 en 12.30 uur verscheen er niemand. Communicatie vanuit Saman was nihil. Na zelf bellen bleek dat het schoonmaakbedrijf de planning op 1 dag later had staan. Factuur op 8 februari 2021 betaald. Tig keer moeten bellen voor de planning en nu pas uitgevoerd. Reden voor mij om dit schoonmaakcontract per 2022 op te gaan zeggen.
| Bedrijfsnaam |
Afspraak op tijd. Monteur vriendelijk en bekwaam. Goede adviezen.
| Bedrijfsnaam |
Het is een HEEL lang proces geweest dat wij "SAMEN" hebben doorploegd met veel ups and downs. De afronding, nu ruim een half jaar later, heeft na goed overleg hier thuis in Middelburg met de verantwoordelijke heren binnen de Saman groep naar volle tevredenheid plaats gevonden! Hoop dat een en ander ook voor de Saman groep een aantal goede (positieve) leermomenten heeft opgeleverd.
| Bedrijfsnaam |
Er is geen lekkage in de waterleiding! Nu de monteur de tapcomfort functie heeft uitgeschakeld blijft de warmwater vraag uit. We hebben gecontroleerd op een lek in waterleiding, en die is er niet. Ik vraag me af of de tapcomfort niet stuk is, omdat die constant blijft schakelen. De warmtewisselaar wordt nu niet warm gehouden. De monteur ging er niet vanuit dat de klacht aan de tapcomfort ligt maar dat de klacht ligt aan een lekkende waterleiding.
| Bedrijfsnaam |
Er verscheen een mededeling HL-12 geactiveerd op de App van Daikin. Nergens op website en/of handleiding van de installatie was iets terug te vinden over aard van de storing. Op de website van Saman is er geen zelfhulp voor Daikin. Wel voor veel andere merken. In de handleiding voor installateur staat “ contact opnemen met leverancier” . Op donderdag avond 24 juni om 22.15 heb ik de storingsdienst gebeld. Bovenstaande uitgelegd en aangegeven dat ik niet kon beoordelen hoe serieus de klacht was en of ik hiermee kon wachten tot de volgende dag. De dame aan de lijn kon dat ook niet en heeft de storingsmonteur ingeseind. Hij belde mij zo’n 10 minuten later. Nummer 0653620049. Het eerste wat hij mij zei was: Ik begrijp niet dat u nog ‘s avonds belt. Toen ik hem erop wees, dat op de website storingen verhelpen 24/7 wordt aangeboden, vernam ik dat hij al in bed lag. Hij vervolgde met een zin die begon met de woorden “ U moet”. Daarop heb ik hem medegedeeld, dat ik helemaal niets moest en heb hem gezegd, dat ik later nog wel eens terug zou bellen. Ik heb daarmee gewacht tot na het weekend. Op maandag 28 om 13.51 heb ik opnieuw via 085 6203100 de storing gemeld. Men bleek op de hoogte dat ik al eerder belde. Opnieuw werd e.e.a. Doorgeven. Die dag werd niet meer teruggebeld. Op dinsdag opnieuw gebeld om 9.08 en later die dag werd gemeld, dat de monteur pas de volgende dag aanwezig kon zijn. Dat is gebeurd. Reparatie naar alle tevredenheid verricht. Wel ontving ik daarjuist een reparatiebenodigdheden waarop mijn “ handtekening” stond. Zelf heb ik echter niets ondertekend. Valsheid in geschriften? Natuurlijk zou ik desgevraagd de bon hebben ondertekend. Maar deze handelswijze is op zijn minst vreemd te noemen. Aan u laat ik de keuze in welke categorie van dienstverlening ik de prestaties van de firma Saman moet plaatsten.
Nvt
| Bedrijfsnaam |
De monteurs hebben goed en netjes gewerkt. Vol begrip hebben ze onze aanwijzingen opgevolgd over het feit dat onze trappen recentelijk geschilderd waren.
| Bedrijfsnaam |
We zijn goed geholpen door de vriendelijke monteurs. Ze moesten wel een keer terug komen voor een kleine reperatie.
| Bedrijfsnaam |
14 panelen laten plaatsen, daarna de opbrengst gevolgd. Dit viel toch wel tegen, dus contact met Saman op genomen. Al snel gezien door de monteur dat de panelen ( 7 zuid en 7 west ) verkeerd waren verbonden met de omvormer. Nu nog even wachten op zon om de opbrengst te vergelijken met vorige zonnige dagen. Ben bang dat bovenstaand niet alleen bij ons is.
| Bedrijfsnaam |
Bij ons heeft Richard de cv ketel geplaatst. Vlotte plaatsing en alles netjes afgewerkt en opgeruimd. In één woord geweldig. Ga zo door Richard.
zie boven
| Bedrijfsnaam |
Vandaag kwam Rob van der Bijl onze airco's onderhouden. Hij arriveerde exact op tijd! Is een respectvolle, beleefde en heel aardige man. Maar de werkzaamheden, jeetje wat een perfectie streeft deze werknemer na! Rob is een hele harde werker en maakt echt alles tot in de kleinste details schoon. Het is bijna extreem te noemen, maar wij zijn ermee in onze nopjes! Als het kan en mag zouden wij graag ieder jaar het onderhoud door hem willen laten uitvoeren. Een absolute Saman topper is het! Hartelijk dank voor de top service van Rob! En hopelijk zien wij hem volgend jaar weer!
| Bedrijfsnaam |
Niet stil gestaan bij het aanschaffen van zonnepanelen wat dit zou kunnen opleveren alleen nog niet geheel duidelijk hoe de terug lever stroom verrekend wordt en wat het resultaat kan zijn .De warmte pomp samen met de zonnepanelen werkt in ieder geval ook geweldig. Ben zeer benieuwd wat deze investering in totaal aan aardgas gaat bezuinigen .Nog geen duidelijk inzicht hierin maar wel het volste vertrouwen.
| Bedrijfsnaam | Manni |
Beste Meneer/Mevrouw Manni, Bedankt voor de super positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mocht u nog vragen hebben over uw verbruik/opbrengst mag u altijd even contact opnemen met ons. Met Energieke Groet, Samangroep
De monteur kwam op afgesproken tijd, heeft zijn werk correct en netjes uitgevoerd. Hij gaf ook uitleg over de onderhoudsbeurt.
| Bedrijfsnaam |
Omdat je het weer nu eenmaal niet in de hand hebt kan het zoals in mijn geval wel eens voorkomen dat het niet mogelijk is om de werkzaamheden (buiten) uit te voeren en moet je helaas een nieuwe afspraak maken.
Beste meneer van der Ham, Hartelijk dank voor uw review wij waarderen u mening enorm. Vervelend dat het weer het niet toeliet om de werkzaamheden in één keer af te maken. Gelukkig is het op een ander moment afgerond. Hopelijk ervaart u veel plezier van uw zonnepanelen. Ik wens u een mooie opbrengst toe! Met energieke groet, Saman Groep
een intergas hr ketel gekozen in overleg met saman op de afgesproken tijd stond de monteur voor de deur zeer deskundige man, die weet waar hij het over heeft en klantvriendelijk ivm een krappe ruimte voor de cv aan te sluiten, heeft de monteur (Kajokole R.L.) dit super voor elkaar gekregen de monteur was zeer gedreven en werkt met passie voor zijn vak, en dat was te zien aan het eindreseltaat!!! helemaal happy met de service van saman en met de monteur die ze gestuurd hebben
| Bedrijfsnaam |
CV-ketel zonder problemen vervangen.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee