Snelle service en vaktechnisch prima uitgevoerd.
| Bedrijfsnaam |
Deskundig, gezellig, gemakkelijk én uiteindelijk ook goedkoop!
| Bedrijfsnaam | ABMP |
Beste meneer Brouwer, Hartelijk dank voor uw review. Erg fijn dat u de onze service als deskundig, gezellig en gemakkelijk heeft ervaren! Wij hopen dat u nog lang plezier heeft van uw zonnepanelen en wensen u een mooie opbrengst toe. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Zeer goede ervaring, snelle reactie bij vragen, deskundige uitleg, betrouwbare afspraken. Kortom: een 10 met een griffel
| Bedrijfsnaam |
Saman groep komt beloftes na, is altijd bereid om aanvullende vragen te beantwoorden, is klantgericht en geeft mij ook na de installatie een goed gevoel
Beste Raymond, Hartelijk dank voor uw mooie review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geplaatste installatie en de voorbereiding hiervan. Wij wensen u veel plezier toe van uw installatie en hopen op een mooie opbrengst. Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
Na zelf de nodige informatie opgezocht te hebben, heeft Wesley aan de hand daar van onze vragen duidelijk beantwoord. Ook de mensen van de instalatie waren netjes en kundig. Tot nu toe hebben wij nog geen dag spijt gehad van onze zonnepanelen en de Saman Groep al vaak bij mensen aangeraden.
Beste Mylene, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u veel plezier heeft van de zonnepanelen. Ook erg leuk dat u ons al bij veel potentiele klanten heeft aangeraden. Wij wensen u heel veel plezier toe van uw installatie en hopen op een mooie opbrengst. Met zonnige groet, Saman Groep
De communicatie en interactie van de monteur is goed.
| Bedrijfsnaam |
Prettige rustige monteur, duidelijke uitleg
| Bedrijfsnaam |
Goede hulp bij het kiezen van de cv-ketel Vakkundig geïnstalleerd door vriendelijke monteur!
| Bedrijfsnaam |
Voor het plaatsen van de laadpaal op een vakantiepark gekozen voor SAMAN omdat SAMAN hier dagelijks over de vloer komt en dus rechtstreeks met beheerder van het park gemaakt kon worden. Ondanks dat vooraf afgesproken was dat de afspraak met de beheerder zou worden afgestemd, bleek na controle mijnerzijds, dat dit niet afgestemd was en dus ook niet paste. In het sales gesprek aangegeven dat voorafgaand aan de verzwaring van de aansluiting van 1 naar een 3-fasen aansluiting dat de laadpaal al op 1-fase beschikbaar zou komen. Dit bleek niet het geval/mogelijk te zijn, maar werd pas duidelijk in de 2e afspraak. Na de derde afspraak zou alles moeten werken, maar de registratie van de paal lukt niet. Het serienummer is onbekend, maar er is niemand beschikbaar bij Saman om me inhoudelijk te woord te zijn staan of verder te helpen. Bijgeleverde folder voor registratie verouderd (verkeerde website). Kortom; geen ontzorgd proces en niet conform afspraken, geen juiste informatie en vooral zelf alles/nogmaals controleren.
| Bedrijfsnaam |
Vakkundig werk, netjes Zelfs een beetje extra werk, geen probleem met kleine bijbetaling Prima werk
| Bedrijfsnaam |
Meedenkende monteurs, klus in jaren 30 huis met dakhelling van 58%, 2 ipv 3 monteurs want 1 ziek. Bij ons de 2e klus, de mannen waren toch keurig op tijd. Heel goed met ons samen oplossingen gezocht om het allemaal mogelijk te maken. Vervolgens werd er zorgvuldig en veilig gewerkt. Kortom zeer professioneel met een dikke plus voor service. Fam. Duvigneau
Beste meneer Devigneau, Hartelijk dank voor uw review. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de manier waarop wij werken. Dit geeft ons energie Wij hopen dat u nog lang plezier heeft van uw zonnepanelen en wensen u een mooie opbrengst toe laat de zon maar schijnen! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Vriendelijke monteur
| Bedrijfsnaam |
Vakkundige man. Goede uitleg over onze vragen.
Prima geholpen!
| Bedrijfsnaam |
Hele prettige ervaring inzake keuze CV maar ook tijdens de installatie. Leuke prettige medewerker die hard en netjes werkt. Je voelt je gelijk op je gemak, zo zou ik de werknemers willen beschrijven. In het geheel een hele fijne ervaring met de Saman Groep.
| Bedrijfsnaam |
heel goed ,goed werk geleverd en heel vriendelijk
| Bedrijfsnaam |
De monteur was vriendelijk en aardig. Loste de hulpvraag goed op en was zelfs niet beroerd om een en probleem te bestuderen aan een andere vraag. Zo moet je er meer hebben.
| Bedrijfsnaam |
Wij zijn in contact gekomen met Saman vanwege een infoavond van de gemeente over hybride CV ketels. Die bleek niet interessant voor ons, maar zonnepanelen wel. We kenden Saman al vanuit aanbevelingen door kennissen, maar dat voorkomt niet altijd dat de eigen ervaring anders kan zijn. Dat is namelijk bij ons gebeurd, maar wel met een goede afloop. Bij de 1ste kennismaking met de verkoper, zijn we uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. Contact, e-mails en offertes daarna allemaal goed verlopen. Ook vragen zijn snel beantwoord. We hebben ook niet lang hoeven wachten op installatie. De zonnepanelen zijn op halve dag geplaatst en werkte meteen goed. Maar, tijdens de installatie zijn wel een aantal zaken fout gegaan. Er waren drie monteurs, allemaal vriendelijk, maar helaas tijdens installatie schades ontstaan. Dat is vervelend voor ons, maar natuurlijk ook voor de monteur die het probleem had veroorzaakt. Niemand maakt fouten met opzet, en ook voor ons vervelend om te benoemen dat er dingen verkeerd zijn gegaan. Vervelend omdat de monteurs echt hun best doen en dit zelf ook heel erg vervelend vond dat er schade was ontstaan. We hebben de problemen wel gemeld bij Saman, en daarna waren wij benieuwd hoe Saman zou gaan reageren op de punten. Enerzijds naar ons toe, maar ook hoe pakken ze het verder preventief op. Daarover kan ik alleen maar positief zijn. Ten eerste naar de monteur in kwestie die de schades had veroorzaakt. Ik zou het heel vervelend gevonden hebben als men negatief had gereageerd naar de monteur. Wat ik heb terug gekoppeld gekregen is dat er overleg is gevoerd met de monteurs en dat men ondertussen een goede preventieve actie/afspraak heeft doorgevoerd, die voorkomt dat het probleem dat wij hebben gehad, zich niet meer hoeft voor te doen bij andere klanten. Ten tweede: naar ons toe heeft Saman het heel netjes en ook heel snel opgelost. Top! en Dank je wel.
Beste H, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over ons. Fijn dat ook de schade aan het dak is opgelost en daarin alles naar wens is verlopen. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
De betreffende dientdoende - (Monteur, van de Samangroep op Vr-11-Juni-'21) belde aan mijn voordeur, op afspraak ca- 10:40u aan. En kwam voor een eventuele Reparatie aan de Converter van de Zonnecellen !? / al gauw bleek; dat het inwendige van de middels nog hangende oude Converter !!! Vlinke SLUITING had gemaakt en dus niet meer te maken was!./ De Monteur, besliste; om een nieuwe Converter te plaatsen- ; door eerst de oude van zijn plaats te te halen. En binnen 1 uur was alles geklaard!! / De Monteur, heeft uitstekend zijn werk gedaan. Hij legde nog uit; waar ik als Huurder van dit pand; aan de F - Bollaan 18 4382 RC Te Vlissingen; op kon letten. Verder werkt alles weer 100% (Dank U wel "Samangroep" !! !!.
| Bedrijfsnaam |
Hebben administratie en klantenservice niet op orde. Na de aanvraag voor een offerte worden we gebeld hoe we de samenwerking ervaren hebben terwijl we meerdere keren moeten vragen of we aub een offerte mogen ontvangen. Het is nu maandag en a.s. donderdag zou de plaatsing van de zonnepanelen plaatsvinden. Om het de monteur gemakkelijk te maken een steiger laten plaatsen. Vandaag telefoontje ontvangen dat ze toch maar niet willen leveren omdat ons dak lastiger voor ze is. Dit terwijl onze electrische auto natuurlijk al op de stoep staat. Ze bellen niet terug en weten niet wie er met je dossier bezig is. We zijn er gewoon een beetje van slag van. Superslecht.
Beste mevrouw Kool, Wat vervelend om te horen dat uw aanvraag voor zonnepanelen zo is tegengevallen en dat u op het laatste moment afgebeld bent. Dit is niet de manier waarop wij willen werken. Vandaar dat de manager van de afdeling zonnepanelen binnen twee werkdagen telefonisch contact met u opneemt om deze gang van zaken te bespreken. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Offerte netjes en snel. Goede afspraken gemaakt. Een paar kleine administratieve foutjes waren netjes en snel verholpen. De monteurs hebben ook heel netjes gewerkt. Al met al helemaal niets aan te merken.
Beste Werner, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een hele goede opbrengst. Ik wens u nog een fijne dag. Met zonnige groet, SamanGroep
Datakabel perfect aangelegd, monteur is een topper.
| Bedrijfsnaam |
Ben zeer tevreden over advies tav aanschaf alsook de uitvoering van de werkzaamheden
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee