Alles prima geregeld!!! Alleen met de belasting terug gaven!!!
Beste K.H., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geplaatste zonnepanelen. Indien u nog vragen heeft betreft het terugvorderen van de BTW, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij wensen u veel plezier toe van uw zonnepanelen en hopen op een mooie opbrengst. Met zonnige groet, Saman Groep
Ondanks aanleggen van extra kabel, geen enkel probleem. Alles netjes afgewerkt
Beste Aart, Hartelijk dank voor uw review. Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het plaatsen van de zonnepanelen. Dit geeft ons energie! Wij wensen u veel plezier toe van uw zonnepanelen en hopen op een mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep
De monteur Patrick heeft de cv-installatie goed werkend binnen een dag geïnstalleerd en de werking van de installatie prima uitgelegd. Patrick is naast vakbekwaam ook vriendelijk in de omgang.
| Bedrijfsnaam |
Prima en vlotte installatie. De verkoopadviseur had een helder en duidelijke verhaal. De installatie ging vlot. Allen de wifi dongel zat er niet bij tijdens de installatie. Maar deze werd vlot er na geïnstalleerd. Alles werkt na behoren. En een mooie zonnige dag is nu een mooie zonnige dag met een financiële meevaller.
Beste heer van Soest, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent over het gehele traject. Wij wensen u veel zonuren toe! Met energieke groet, Saman Groep
Er
| Bedrijfsnaam |
Helaas tot 3x contact op moten nemen omdat bij het tweede gesprek naar voren kwam dat de panelen niet op de afgesproken datum gemonteerd zouden worden, helaas heeft Saman daarvoor geen contact met ons opgenomen. Pas na aandringen zij de panelen een dag later gemonteerd.
Beste B.J., Hartelijk dank voor uw review. Erg jammer om te lezen dat het maken van de afspraak niet fijn is verlopen. Hopelijk is de installatie nadien naar wens geplaatst en heeft u hier veel plezier van. Desondanks wensen wij u een mooie opbrengst toe. Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
Goede monteur verstand van zaken ,vind alleen t bedrag wat gerekend is voor t uitzuigen ventilatie systeem erg hoog !!! dat was een tegenvaller ,4 schroefjes los en uitzuigen ,maar daar kan monteur niks aan doen ,mooie dag gewenst Jose Gailliaert
| Bedrijfsnaam |
Eind mei 14 zonnepanelen laten plaatsen. Zeer snelle en vakkundige installatie. Alles werkt keurig. Mooie actie eerst drie maanden geen huur. Nu nog een mooie zomer!
Beste van den Berg, Hartelijk dank voor uw mooie review. Erg fijn om te lezen dat alles naar wens is geplaatst en alles goed werkt. Wij hopen op mooie maanden zodat u een mooie opbrengst heeft. Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
De plaatsing van de zonnepanelen werd geplaagd door overmacht: tot tweemaal toe zorgde een storm ervoor dat de werkzaamheden niet in zijn geheel konden worden uitgevoerd. Telkens kwam de installatieploeg wel volgens afspraak langs, en werd datgene gedaan wat gegeven de omstandigheden verantwoord en veilig kon worden uitgevoerd. De oplevering leidde als gevolg van de overmachtsituatie tot vertraging, maar de service en communicatie met Saman Groep Zonnepanelen bleef al die tijd goed.
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat de wind er voor gezorgd heeft dat de werkzaamheden niet in een keer konden worden uitgevoerd. Fijn dat uiteindelijk alles goed is uitgevoerd en u nu een werkend systeem heeft en u de communicatie en service als prettig heeft ervaren. Wij zijn u in de toekomst graag nogmaals van dienst en wensen u een mooie opbrengst toe. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Na de aanbieding gelezen te hebben direct afspraak gemaakt met Saman groep. Op de afgesproken datum was de monteur mooi op tijd en heeft de oude ketel gedemonteerd en de nieuwe ketel geplaatst. Er was een goede communicatie tussen ons en monteur over hoe en wat ! Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde kwaliteit.
| Bedrijfsnaam |
goede afspraak op tijd netjes werk gelevert
| Bedrijfsnaam |
Levering afspraken klantenservice is superslecht.... Wel n hele slimme medewerker die onder slechte reviews heel vriendelijk plaatst dat ze contact met je op gaan nemen wat ze vervolgens natuurlijk ook niet doen...... Maar ja die klant is natuurijk al verloren dus laat maar gaan :) slimmerikken.
Beste Heleen, Onze excuses dat er na de vorige review geen contact met u opgenomen is. Vervelend om te lezen dat niet alles naar verwachting is verlopen. Ik ga dit nogmaals onder de aandacht brengen bij mijn collega's. Een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Niks op aan te merken, de Soedanese Richard is een vakman, klantvriendelijk, vlot in omgang, kortom een aanbeveling waard.
A
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat ook deze opdracht weer naar wens is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons, dit geeft ons energie. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Gisteren een storing met verwijzing naar Installateur. bellen en teruggebeld worden concrete afspraak dezelfde dag. Vandaag weer een warme douche
| Bedrijfsnaam |
Saman denkt blijkbaar al klaar te zijn ik wij zitten na een maand nog steeds te wachten op de vervanging van een solenoid
| Bedrijfsnaam |
Een prima monteur. Klant gericht en uiterst bekwaam en vriendelijk. Deze man verdient opslag
| Bedrijfsnaam |
Heel tevreden over het technisch personeel maar niet over het personeel van de administratie en contact met de telefonische contacten
Beste Noël, Hartelijk dank voor uw positieve review. Vervelend dat uw ervaring met het personeel op kantoor niet naar wens was. Wel fijn om te lezen dat u onze monteurs als vakkundig en prettig hebt ervaren. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Alvast een fijn weekend. Met energieke groet, Saman Groep
Prima onderhoud gedaan en alles goed uitgelegd. Niks vergeten en ik heb hem graag bijgestaan net stofzuiger en compressor. Leuke vriendelijke man!
| Bedrijfsnaam |
Ondanks dat de installateurs later kwamen dan gepland, heb ik de werkuitvoering als positief ervaren.
| Bedrijfsnaam |
Goede service en duidelijke uitleg en afspraken.
nvt
| Bedrijfsnaam |
Richard Lado did a great job
| Bedrijfsnaam |
Een geweldige service hebben jullie gedaan goed afgewerkt duidelijke uitleg en schoon achtergelaten bij boren op zolder waar de omvormer hangt.
Beste J, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en de wijze waarop de installatie heeft plaats gevonden. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne opbrengst toe gewenst! Met zonnige groet, Saman Groep
goed tot zeer goed
Gouwepoort 1