De monteurs waren harde werkers, klantvriendelijk, deskundig, spontaan en respectvol in omgang

De plaatsing van onze nieuwe CV ketel is netjes en nauwkeurig uitgevoerd! Wij zijn super tevreden!

Aanbiedingsprijs en installatie tot volledige tevredenheid van de klant uitgevoerd.

Super vriendelijke en service gerichte monteur

Werkt netjes en verzorgd. Gaf een goed advies.

Installatie van de nieuwe CV ketel is prima verlopen

Komt vooral door het enthousiasme van de monteur. een vrolijke vakman.

Deskundige monteur, vlot geplaatst

Richard heeft de ketel zorgvuldig en netjes gemonteerd. Heel klantvriendelijk en bekwaam. Ketel is ook op korte termijn geplaatst, top service van Saman.

Netjes geholpen

Vriendelijke monteur.

Vlot, correct en vakkundig geplaatst

zeer correct, snel en goed geplaatst, alles netjes achtergelaten

Een zeer vriendelijke en vrolijke monteur heeft onze cv ketel deskundig geïnstalleerd!

Prettige, vakkundige monteur

Kevin heeft onderhoud cv-ketel gedaan. Komt over als vakkundige monteur die gaat voor z’n vak. Geeft toelichting bij hetgeen hij doet en legt duidelijk uit. Vriendelijke, beleefde vent bovendien.

Goed, planning oogt wat chaotisc

Informatie voorziening is goed werk ook goed. Planning is soms/vaak chaotisch

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Cv installateur was super deskundig, proffesioneler, netjes.

C.V. installatie jaarlijkse controle beurt uitgevoerd naar volle tevredenheid. Hele vriendelijke monteur.

Goede buitendienst en slechte binnendienst

De monteurs op locatie hebben het goed gedaan en alles netjes geïnstalleerd. De mensen op kantoor hebben er een zooitje van gemaakt. Wij zouden zelf de loze kabel van de schuur naar de meterkast leggen. Hiervoor hebben we de maat gevraagd, maar de verkeerde maat is doorgegeven. Omdat het niet paste zou Saman zelf een nieuwe kabel leggen, na diverse telefoontjes met de monteurs ter plaatse en onszelf. Een dag voor de nieuwe afspraak werd ik gebeld met de vraag of de kabel al vervangen was. Men was totaal niet op de hoogte dat was toegezegd dat zij dit zelf zouden vervangen.

SLECHT

De bedrading is zeer slordig verwerkt in de woning. De kabeldoos hangt los in de woning.

Kwaliteit

Goede kwaliteit en lage prijd

vlotte en goede afhandeling

vriendelijk personeel en snelle plaatsing

er is bij ons een cv ketel geinstalleerd. ik was verbaasd hoe snel dit gebeurt was (2,5 uur) Zeer duidelijke uitleg gekregen over thermostaat en ketel.

Uitvoering niet goed voorbereid

1ste dag niet voldoende spullen mee voor de monteurs om alles af te maken Telefoon op de zaak werd niet opgenomen. Hierna zijn ze boos om 12.00 uur naar de zaak gereden Uiteindelijk 2de dag afspraak gemaakt Alles afgewerkt maar geen zwarte afwerkstrip mee zoals afgesproken met verkoopadviseur Deze heb ik zelf geregeld via een groorhandel Vervolgens een aantal keren moeten bellen om de gegevens van de app te verkrijgen. Snel groeiend bedrijf kan denk ik groei in uitvoering niet bijhouden

zeer capabele sympathieke monteur

piep

Heel goed geholpen. Vriendelijke heren. Nette werk kleding.

vakkundig, en fijn , spontaan in de omgang

technisch vakbekwaam werk geleverd duidelijke uitleg

Ik vond hem perfect

Mijn ervaring met deze meneer was heel goed bevallen! Meneer heeft bij ons de verwarming geïnstalleerd, prima gewerkt en alles gedigitaliseerd. Aardig in de omgang en heel spontaan!

Probleem goed opgelost

Na de installering bleek er na 2 weken een technisch probleem in het systeem. Wij hebben geen standaard zonnepanelen en de combinatie van zonnepanelen, omvormer en optimizers werkten niet goed samen. Aanvankelijk was het onduidelijk wat het probleem was, maar toen dat was gevonden, werd het vakkundig en snel opgelost. Compliment voor de helpdesk en monteurs.

Prima, niets op aan te merken.

Afspraak maken is eenvoudig en snel. Werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd. Medewerkers zeer correct.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee