Personeel is deskundig en heeft het werk mooi afgeleverd.
Kan niet beter
| Bedrijfsnaam |
De vakkundigheid van zowel de "kantoormensen " alsook de installateur ( en zijn klantvriendelijkheid ) zijn zeer goed.
| Bedrijfsnaam |
Goed advies en goede afhandeling
| Bedrijfsnaam |
Duidelijke uitleg, snelle installatie. Ook de communicatie voirafgaand aan de afspraak was duidelijk.
| Bedrijfsnaam |
Voor nieuwe cv ketel offerte gekregen, had daar nog paar vragen over, keurig alles uitgelegd. Ook de installatie van de ketel is keurig gedaan. Ook zeer snel geleverd
| Bedrijfsnaam |
Wat een supervriendelijke monteur stond er vanmorgen op de stoep! Het probleem was minder snel opgelost dan wij dachten, maar het is heel goed voor elkaar gekomen. Hartelijk dank en complimenten aan de desbetreffende monteur!!!!
| Bedrijfsnaam |
Helemaal niks om over te klagen. Zowel Delta als Saman reageerden heel snel. En installateurs Roy en Mike kennen duidelijk hun vak; ketel, leidingen, aan- en afvoerbuizen en thermostaat zijn allemaal super netjes geplaatst. Ik ben uiterst tevreden.
| Bedrijfsnaam |
@e keer dat ik zonnepanelen heb laten leggen en de eerste keer ging perfect op een schoonheidsfoutje na wat direct op garantie is hersteld. De 2e keer voor het plaatsen van de panelen zou ik deze paneelmonteurs niet meer op mijn dak willen. Ik heb ze diverse malen verzocht om voorzichtiger te werk te gaan. Als opzichter kan ik dat wel zien denk ik. Als de rail is geplaatst op de panlat beugels en vastgeschroefd en de rail moet worden verplaatst is het niet verstandig op met grote klappen tegen de kop van de rail te slaan.(met de achterkant van een boortol) Schroef ze dan even los! Dat lukte niet dus werd er een stuk afgezaagd waardoor de rail natuurlijk aan de andere kant te kort werd. Koste mij 6 dakpannen. De Electra monteur was perfect. Jeroen Kodde
Beste meneer Kodde, Bedankt voor uw review, ik vind het bijzonder vervelend dat u niet algeheel tevreden bent over onze monteurs. Uw feedback geef ik dan ook zeker door aan de leidinggevende zodat dit niet meer zal gebeuren. Ik wens u nog een fijne dag. Met energieke groet, SamanGroep
Afstemming buitendienst binnendienst? Technische uitvoering is prima totdat je verzeild raakt in de chaos van de binnendienst. het duurt erg lang voordat er een antwoord op je vraag is, veel schijven! Het lijkt erop dat omzet en persoonlijke targets van medewerkers sales en binnendienst meer tellen dan inhoudelijke vakbekwaamheid en de tevredenheid van de klant. Groei is mooi maar te snelle groei kan funest zijn. de installatie prima maar daarna.......
| Bedrijfsnaam |
Vriendelijke man, mooi afgewerkt en alles werd nadien opgekuist.
| Bedrijfsnaam |
Na het ontvangen van offerte en akkoordbevestiging alles precies uitgevoerd zoals afgesproken. Zeer kundige, vriendelijke en behulpzame monteurs,
| Bedrijfsnaam |
Problemen met de passieve koeling unit van de warmtepomp konden niet direct worden gelokaliseerd. De monteur heeft de nodige activiteiten uitgevoerd om het Problem op te lossen. Op dit moment kan nog niet worden vastgesteld of het probleem daadwerkelijk is opgelost omdat de koelunit op dit moment gegeven de buitentemperatuur niet wordt geactiveerd. In geval de installatie niet werkt, zal opnieuw contact worden opgenomen met SAMAN. Waarschijnlijk hangt het probleem in dat geval samen met de regeltechniek. Fabian is op dit gebied de specialist van SAMAN.
| Bedrijfsnaam |
Echte hollandse vakmannen met kennis van zaken Alles zeer net en strak afgeleverd
Beste meneer Grootenboer, Vriendelijk bedank voor uw mooie review, wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en wensen u een mooie opbrengst. Ik wens u nog een fijne dag. Met zonnige groet, SamanGroep
vlotte instel en netjes alles geplaatst en opgeruimd.
Prima.
| Bedrijfsnaam |
Contact tot offerte in orde. Prijsstelling ook binnen de verwachtingen. Uitvoering werkzaamheden ook ok..
Beste Hans, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de plaatsing van uw zonnepanelen! Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen met een zonnige opbrengst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Installatie werd snel, vakkundig en netjes geplaatst. Werkt uitstekend dus heb ik er geen o.kijken naar.
Beste meneer Platel, Vriendelijk bedank voor uw mooie review, wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en wensen u een mooie opbrengst. Ik wens u nog een fijne dag. Met zonnige groet, SamanGroep
Het heeft wel langer geduurd dan de bedoeling was. Het is 2 X uitgesteld waarvan 1 X op de zelfde dag als afgesproken en dat vonden we jammer. Het werk dat afgeleverd is was prima en netjes alles opgeruimd door de monteurs.
Beste meneer Zuidweg, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat het langer heeft geduurd. Maar fijn om te horen dat u tevreden bent met het afgeleverde werk en onze monteurs. Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen met een zonnige opbrengst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gaat over mijn arco goed uitgelegd wat hij ging doen en de uitleg was prima te begrijpen
Jaren goede ervaring; Helaas doet 1 paneel niets - dit is pas nu geconstateerd
Beste meneer de Jong, Hartelijk dank voor uw review. Zoals zojuist besproken, gaan wij graag kijken wat de oorzaak is van het niet werkende paneel. Hiervan ontvangt u nog een terugkoppeling. Ik wens u een fijne dag toe. Met energieke groet, Saman Groep
Ik heb nog geenervaring met Saman.Onderhoud is de eerste keer.
| Bedrijfsnaam |
Plaatsing ging snel volgens planning en afspraak. Na 2 weken was de omvormer echter al kapot. Vervelend en dat kan wel eens gebeuren natuurlijk. Toen twee weken moeten wachten op een nieuwe omvormer. Dat was jammer want je wil er wel eigenlijk gelijk (of in dit geval sneller) mee verder. Maar tot op heden (nu een maand na de tweede omvormer) werkt alles weer naar wens.
Beste Michiel, Hartelijk dank voor uw review. Jammer om te lezen dat het begin wat moeilijk is verlopen. Gelukkig heeft u ondertussen een nieuwe omvormer en kunt u hopelijk genieten van uw opbrengst! Uw feedback deel ik met de teamleider van de afdeling Zonnepanelen, zij komt graag nog in contact met u. Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
zeer snel en professioneel geïnstalleerd. behoorlijk geruisloos, binnen en buiten!!
| Bedrijfsnaam |
Ik was verbaasd dat er gewerkt wordt met ladders i.p.v. stelling. Diegene die de panelen plaatste was die dag alleen voor dit werk: zijn collega had vrij. Desondanks werkte hij snel en verantwoord. Maar ik heb mijn bedenkingen bij de veiligheid voor de werknemers van Saman.
Beste Rita, Hartelijk dank voor uw review. Goed dat u dit met ons deelt. Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Ik zal dit dan ook delen met de teamleider van de afdeling Zonnepanelen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw installatie en wensen u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee