DE ELECTRICITEIT IS GEDAAN DOOR WESLEY VAN WINGERDEN HIJ MAAKTHET ONMOGELIJKE MOGELIJK METHET STROOM TRAJECT DENKT VOLLEDIG MET DE KLANT MEE
| Bedrijfsnaam |
Wij hadden een geweldige vakman voor dit karwei. Top joor
| Bedrijfsnaam |
Beste mensen van Saman groep. service prima. monteur ook goed en aardige man.heeft alleen water bijgevuld.is een Half uur binnen geweest. en schrijfd op de werk bon 1uur werk. was stipt om 8 uur aanwezig en 8.30 klaar . vind het veel geld voor een c.v ketel van 1 jaar oud die nog in de garantie zit. dat is mijn mening. graag antwoord op mijn mening.
| Bedrijfsnaam |
Correcte, vriendelijke medewerker, die naar volle tevredenheid de werkzaamheden heeft verricht.
| Bedrijfsnaam |
Duidelijke offerte, goed bereikbaar en afspraak was snel gemaakt. Het verwijderen van de oude ketel en het plaatsen van de ketel door de monteur Richard ging snel. Hij heeft de werking van de ketel en de thermostaat goed uitgelegd, was netjes en professioneel. Alleen wel een paar plekken op de muur van het sjouwen van de ketel via de trap die er niet zo makkelijk af gaan.
| Bedrijfsnaam |
3 maanden oude airco voor de 2e keer zonder koel vloeistof, monteur die kwam kijken wat de storing was kon dit niet zelf oplossen, werd werd een storings melding van gemaakt, dus nu weer wachten tot men weer tijd heeft om monteurs langs te sturen voor reparatie.
| Bedrijfsnaam |
Saman heeft bij mij een Daikin warmtepomp. geïnstalleerd . Deze hebben zij netjes aangesloten, maar ze zijn wel een smoor/regelklep naar de hoofdleiding van mn oude radiatoren vergeten te plaatsen. Hierdoor was de waterflow door de vloerverwarming aanzienlijk lager en heb ik nu een flinke achterstand op mijn rendement. Vanwege een defecte netwerkmodule in de warmtepomp kan ik de nieuwe daikin app niet gebruiken, wat ik erg jammer vind. Hiervoor zijn twee verschillende monteurs langsgekomen, maar beide konden het probleem niet vinden. Vervolgens is een monteur van Daikin zelf langsgekomen die het probleem vond in de defecte netwerkmodule. Ik zou een nieuwe module ontvangen, maar ondertussen zijn we 1 jaar verder en heb ik na verschillende mail pogingen nog steeds geen nieuwe netwerkmodule ontvangen. Hierdoor kan ik mijn warmtepomp nog steeds niet op afstand bedienen. Qua afstellen en inregelen heb ik ook mijn twijfels omdat ze de verdeler van de vloerverwarming haast niet hebben aangeraakt. Het debiet per zone is essentieel voor het rendement en dit is nooit gecheckt. Het plaatsten van een warmtepomp kan Saman zeker uitvoeren, maar verdere specialisatie ontbreekt naar mijn mening. Zelf heb ik een koeltechnische achtergrond, maar ik ben bang dat mensen met minder technische kennis niets vermoedend dezelfde problemen hebben. Wat betreft de zonnepanelen ben ik heel tevreden, deze werken prima en zijn netjes geïnstalleerd.
| Bedrijfsnaam |
N.a.v. software update-fout in februarie keurig gecorrigeerd!
| Bedrijfsnaam |
Alle aandacht besteed aan het onderhoud ketel
| Bedrijfsnaam |
Contact goed, afspraak maken voor een datum, vond ik moeilijker, kan alleen via mail.
| Bedrijfsnaam | Nvt |
Beste R Nagelhout, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het contact goed is geweest. Uw feedback met betrekking tot uw ervaring voor het maken van de afspraak deel ik intern. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met zonnige groet, Saman Groep
| Bedrijfsnaam |
De installateur Kajokole was zeer vriendelijk en heeft netjes gewerkt.
| Bedrijfsnaam |
Goed werk geleverd en goed uitgelegd. (Overvollle) Meterkast netjes afgewerkt.
| Bedrijfsnaam |
Prima communicatie. Snelle reactie op vragen. Installatie gerealiseerd binnen acceptabele termijn. Eigenlijk helemaal goed
Beste Fred, Wat een positieve reactie, daar worden wij blij van. Fijn om te lezen dat alles naar verwachting verlopen is, waarbij u de communicatie als prettig ervaren heeft. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne avond! Met zonnige groet, Saman Groep
Absoluut blij dat ik de stap gezet heb om zonnepanelen te nemen en zéker blij dat ik daarvoor Saman ingeschakeld heb! Vlotte behandeling, goede, duidelijke offerte, plaatsing door vaklui (heel goed gevoel daarbij) en tot slot een mooie installatie. Dus: 'Prima service!
Beste Ed, Wat een mooie woorden, hartelijk bedankt. Fijn om te lezen dat alles naar verwachting verlopen is. Fijn dat u een goede ervaring gehad heeft met onze organisatie en het personeel als vakkundig en vriendelijk ervaren heeft. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne avond! Met energieke groet, Saman Groep
Prettig contact, duidlijke uitleg
Beste Teunie, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u het contact met ons als prettig ervaren heeft, en een duidelijk uitleg gekregen heeft. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne avond! Met energieke groet, Saman Groep
Het uitgevoerde werk door de monteur is prima, heel vriendelijk en netjes. Wij hebben een onderhoudscontract om in april onderhoud te doen. Helaas moesten wij in juni zelf bellen voor een afspraak die dan door Saman nog een keer verzet wordt en op de dag van de 2e afspraak komt er niemand opdagen en uituindelijk wordt er gebeld dat de afspraak weer niet doorgaat. Voor de volgende afspraak enkele maanden laten wordt er wederom een mail gestuurd dat de afspraak weer een week laten wordt... Dit lijkt een stuctureel probleem bij Saman en wij overwegen ook om een ander onderhoudsbedrijf te nemen.
Nvt
| Bedrijfsnaam |
Vanmorgen gebeld voor storing geen warm water. Vanmiddag kwam de monteur. Over een tijdje weer jaarlijks onderhoud. Zou Kevin dan mogen komen? Hij is hier al verschillende keren geweest en ben zeer tevreden over hem.
| Bedrijfsnaam |
Het enige issue was het heen en weer mailen voor de afspraak om de panelen te komen leggen. Saman kiest ervoor om alles te mailen. Ik heb de telefoon gepakt en toen was het zo geregeld. Levertijd was wat aan de lange kant, maar wel steeds helder gecommuniceerd. De mannen hebben goed werk geleverd. Panelen keurig gelegd, plezierig overleg over details. Klasse!
Beste WJ, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u onze monteurs als vakkundig ervaring heeft en een goede uitleg hierover gekregen heeft. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst! Een fijne avond! Met energieke groet, Saman Groep
Zeer snel en vakkundig geïnstalleerd door slechts 1 zeer professionele en vriendelijke monteur. Heb er de hele tijd bijgestaan en alles ging van de eerste keer goed. Vakwerk! En dat dan ook nog voor veruit de scherpste prijs in de omgeving.
| Bedrijfsnaam |
Het geheel goed en netjes geplaatst, duidelijke uitleg.
Beste Karel, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat alles naar verwachting verlopen is waarbij u ook een duidelijke uitleg gekregen heeft. We zijn u ook in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne avond! Met zonnige groet, Saman Groep
Hele traject goed gelopen. Saman kiest ervoor om de communicatie over de installatiedatum per mail te doen. Dat schoot niet op, maar toen ik ze belde was het in 1 keer geregeld. Tip van de week. 2 zeer vriendelijke mannen hebben de pomp geïnstalleerd. Goed overleg mogelijk over details. Het is nog te warm om te weten of de pomp echt werkt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
| Bedrijfsnaam |
Volledig pakket was aangeboden. Hoefde alleen maar te vragen wanneer e.e.a. geplaatst kon worden en verder werd alles uit handen genomen. Panelen konden binnen een week geplaats worde, ideaal!
Beste Lars, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat alles naar verwachting verlopen is en dat ze zonnepanelen zo snel geplaatst konden worden voor u. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee