zeer klantvriendelijke vakman

Monteur Richard was heel erg vriendelijk, heeft vakwerk geleverd, was zeer klantvriendelijk en heeft heel duidelijk uitgelegd hoe de nieuwe cv ketel werkt. Wij zijn heel erg tevreden

Vriendelijke mensen

Ze hebben laatst bij mij een nieuwe ketel gehangen prima werk geleverd aardige mensen maar heb 1 probleem nu er is waarschijnlijk water onder m’n laminaat gekomen nu staat m’n laminaat bol

Net kontakt en normale prijs. De montwur was zeer vriendelijk en had merkbaar plezier in zijn werk. Was vakman.

Zeer klantvriendelijk en snelle afhandeling van offerteaanvraag tot installatie

Alles werd vlot en adequaat afgehandeld. Vanaf het eerste contact t/m de installatie van de CV door Richard. Die laatste mag vaker langskomen!

Door drukte kan het zijn dat de wachttijd op een antwoord wat langer duurt en je zelf even moet bellen. Vriendelijke en meedenkende medewerkers

Kwaliteit, service en vakmanschap top.

Bij het wisselen van de cv ketel en reparatie van de groepsverdeler kregen wij bezoek van Roy en Mike. Ze arriveerden ruim voor de afgesproken tijd en dat geeft al vertrouwen. En hup aan de slag. Zeer vakkundig, vriendelijk snel. Chapeau. Hierbij opgemerkt dat de voorbereiding ook goed is geweest want alles klopte. Toen ze klaar waren hebben ze ook de wasmachine nog terug gezet en aangesloten dat is service van de bovenste plank. Roy en Mike bedankt. Zij bepalen het gezicht van de Saman groep uit Zierikzee Succes met het bedrijf Leo en Marian

Snelle service, goed contact

Goede ervaringen aan de telefoon, makkelijk met de planning van het plaatsen van nieuwe cv ketel. En super vriendelijke leuke monteur die kwam installeren, bedankt Richard.

Vakkundig geïnstalleerd door Richard

Al vanaf het aanbellen door Richard een positieve ervaring opgedaan met de installatie. Richard is vakkundig en werkt heel netjes. Heel tevreden hiermee

Goede uitleg bij de werkzaamheden

Mooi op tijd, fijn!

Na mindere ervaring de aller eerste keer: onderhoudsafspraak werd 1 uur van te voren afgezegd, vandaag dan de eerste afspraak met Saman. Kevin deed onderhoud. Zeer positief en informatief. Gaf goede uitleg en nog wat tips !

Klantgericht

Snel en vriendelijk contact de kachel is snel en vakkundig geplaatst

Vakwerk geleverd door monteur Richard!!

Alle werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd, alsmede ook het afvoeren van de oude materialen. Bedankt Richard!

Jammer dat de afspraak voor de montage een dag ervoor afgebeld werd, maar nieuwe afspraak helemaal goed gegaan. Supper monteurs die het naar eigen inzicht keurig strak hebben gemonteerd . Netter als bij anderen in de straat. Mogen jullie trots op zijn .

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Prima service en zeer snel

Probleempje met WTW, Gaf piep geluid. 's Ochtends gebeld en in de middag een monteur aan de deur. Konden helaas het probleem niet gelijk vinden.

Goede informatie vooraf, vakkundige installatie en instructies

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Vriendelijk,vlot,behulpzaam en kundig,prima service !!

Na contact met Saman groep ivm lekkage oude cv installatie bleek deze totaal versleten.In overleg besloten nieuwe ketel te laten plaatsen. De mensen van Saman groep hebben alles in het werk gesteld om dit zo spoedig mogelijk te realiseren.Binnen een week kon de nieuwe ketel geplaatst worden.Monteur Richard heeft dit naar volle tevredenheid uitgevoerd,vriendelijk,netjes en kundig.

goed, niet uitstekend

communicatie tussen sales en uitvoering hapert

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Nieuwe CV ketel plaatsen rommelig verlopen, niet alle onderdelen meegekomen.

De monteur werkte snel maar had niet alle onderdelen mee gekregen. Geen mengventiel en de nodige sensor voor het aansluiten van de zonneboiler. De zonneboiler direct op de huisleiding aangesloten zonder tussenkomst van de CV ketel, douch water was 80 graden heet. Zo duurde de plaatsing 3 dagen voor alles compleet was.

monteur was erg behupzaak

Het begin traject met Saman was moeizaam. Iedere keer iemand anders aan de telefoon en het was lastig om een goede afspraak te maken. probeer dit beter op orde te krijgen. De monteur van het laadstation heeft veel goedgemaakt!! Prima begeleiding in het aanmelden bij e-flux. Eerder was door Saman de zonnepanelen geplaatst, zonder verdere begeleiding. De monteur van het laadstation geeft alles geregeld om de Solar Edge app werkzaam te maken. Nogmaals dank aan Johan voor alle hulp!!

Producten zoals omschreven

Na gesprek en aanbevelingen van de SAMAN adviseur panelen laten plaatsen volgens zijn advies . Alles werkt goed , plaatsen en wegwerken van kabels zeer netjes gedaan .

Prima korrekt adequaat netjes

Uitstekende

Goede ervaring met een uitstekend klantcontact

Er was een duidelijke uitleg bij de voorbereiding en de aankoop. Correcte handelwijze. Bij de verhouding prijs kwaliteit betrek ik ook de service verlening en uitleg alsmede de wijze waarop de constructie als geheel tot stand is gekomen en uitgevoerd. dat in aanmerking nemende is die verhouding goed

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Ik ben tevreden over de geleverde producten en diensten

servicegericht goede prijs/kwaliteit verhouding vriendelijke deskundige monteurs behulpzaam

Zeer netjes en vakkundig

Monteur was zeer netjes en vakkundig.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee