Wij hebben door deze firma een vogelwering aan onze bestaande zonnepanelen laten monteren. Binnen een jaar hadden de vogels er een opening in gemaakt, dat snel, onder garantie, werd gerepareerd. Wat ons tegen valt is het feit dat er bij het melden van het gat, dat er gezegd werd dat het idd niet de meest geschikte wering is en dat er nu een ander, betere vogelwering wordt geïnstalleerd, wij niet een aanbieding kregen om deze betere te laten installeren, tegen een scherpe prijs.
| Bedrijfsnaam | Van der Maas |
Beste R., Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u dit met ons deelt. Graag kom ik nog even persoonlijk in contact met u om de huidige situatie betreft de vogelwering te bespreken. Hierover zal ik telefonisch contact met u opnemen. Ik wens u een fijne dag toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Proffesioneel en goed werk gelevered in een korte tijd. Enige kleine puntje is dat de verkoper een plan voor max. 10 panelen had getekend, terwijl er 12 op konden. De mannen van de uitvoering hadden het plan zelf aangepast en had daardoor de mogelijkheid om er nog 2 bij te laten plaatsen. Dit was heel snel geregeld.
Beste Andre, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het geleverde werk. Ook enorm prettig dat onze monteurs met u hebben meegedacht waardoor er nog extra panelen zijn bijgeplaatst. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw installatie en wensen u een fijne dag toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Plezierig contact over de mogelijkheden en de offerte. De installateurs waren heel professioneel en vakkundig.
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het contact en het plaatsen van de installatie goed is verlopen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw installatie en wensen u een mooie opbrengst toe. Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
Goede service van begin tot .... offerte, begeleiding, bereikbaarheid, installatie, altijd top
Beste Marianne, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat het proces van het offerte traject tot installatie goed is verlopen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de zonnepanelen en wensen u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Goede opvolging afspraken schoonmaken zonnepanelen.
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het reinigen van de zonnepanelen goed is verlopen. Wij wensen u een fijne dag toe! Met energieke groet, Saman Groep
Prima geregeld
Beste Toon, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het goed en snel voor u is geregeld! Wij hopen dat u veel plezier heeft van de geplaatste installatie en wensen u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Mijn omvormer is enkele weken gelden vervangen. Prima gedaan en heb tevens een nieuwe NL uitleg van Benjamin gekregen die door uw Poolse Lucas niet erg duidelijk was. Heb al verscheidene keren gevraagd om de Bol.com bon van 50 euro, voor zowel voor mijzelf alsook voor mijn overbuurman Ad Koenraads, die op mijn voorspraak ook bij U zonnepanelen heeft laten monteren.
| Bedrijfsnaam | n.v.t. |
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het werk goed voor u is uitgevoerd en dat mijn collega u uiteindelijk nog van goede informatie heeft voorzien. De bol.com kaart kunt u deze week verwachten. Wij wensen u veel plezier toe van de geplaatste installatie en hopen op een mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep
snelle en goede installatie
Beste Albert, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo een goede ervaring heeft gehad met de Saman Groep! Dit geeft ons energie. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de geplaatste installatie en wensen u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Fijne mensen die netjes en snel werken.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het werk netjes voor u is uitgevoerd. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw installatie en wensen u een mooie opbrengst toe! Met zonnige groet, Saman Groep
Alles ging zoals afgesproken. Of de panelen goed werken/zullen werken kan ik nog niet zeggen.
| Bedrijfsnaam | Kunstschouw Zeeland |
Beste Pim, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de installatie goed is verlopen en u tevreden bent over mijn collega's. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de geplaatste installatie en wensen u een mooie opbrengst toe! Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
Na een paar jaar kwam een ommissie van de installatie naar voren. Na afstemming met Saman, goed verholpen en prima service
Beste Martijn, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het goed voor u is opgepakt en is verholpen! Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
De werking en opbrengst van de panelen zijn boven verwachting.
Beste Els, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is en dat u geniet van een mooie opbrengst! Dit geeft ons energie. Wij wensen u veel plezier toe van uw zonnepanelen en wensen u een mooie opbrengst. Met zonnige groet, Saman Groep
Tevreden hoe het zonnepanelen traject is verlopen, keurig en netjes geïnstalleerd.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het traject prettig is verlopen en alles netjes is geinstalleerd. Wij wensen u veel plezier toe van de zonnepanelen en hopen op een mooie opbrengst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
snel en goed contact snelle levering
Beste Ronny, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk en dat u een goede ervaring heeft met de Saman Groep. Wij wensen u veel plezier toe van de installatie en hopen op een mooie opbrengst! Met energieke groet, Saman Groep
Op 16 november heeft Richard de nieuwe ketel geïnstalleerd. Wat een leuke monteur. We hebben veel plezier gehad. Hij legde alles goed uit. Het enige minpuntje is voeten vegen... De dag erop kwam melding F-5. Hij kwam terug en zocht net zo lang, tot hij de oplossing gevonden had. Niet de ketel, maar de afvoer van de vorige ketel moest alsnog vervangen. De nieuwe ketel maakt véél minder geluid en verwarmt heel gelijkmatig. Kortom, bedankt!
| Bedrijfsnaam |
Richard, de monteur. heeft prima werk geleverd. vriendelijk en deskundig.
| Bedrijfsnaam |
De installateur Richard kwam precies op tijd volgens afspraak en leverde uitstekend vakwerk. Heel vriendelijk persoon en er is goed mee te overleggen. Ik kreeg ook een duidelijke uitleg over de ketel, kortom voor herhaling vatbaar. Heel snel en goed vakwerk.
| Bedrijfsnaam |
kwam vakkundig en rustig over. Gaf nog twee tips waar wij zeker wat aan hadden en een is er inmiddels al opgelost.
| Bedrijfsnaam |
De aanloop naar de offerte was zeer matig. Dit heeft enkele weken gekost. Telkens goedwillende verschillende personen die mij te woord stonden of mij om info verzochten die ik al had verstrekt. Verkoop zo-zo. Op en top vriendelijk maar nog heel veel te leren. Mag de naam verkoper (nog) niet hebben vind ik. Ik ben in zee gegaan met Saman o.a. om reden van n aanbeveling door mijn neef dhr J.Groeneveld, Herkingen. Ik vertrouw op n verder goed verloop van product en contact met de Samangroep.
| Bedrijfsnaam | Groeneveld |
Beste K, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u overall positief bent over de Saman Groep. Wij gaan uw feedback intern opnemen met de teamleider van de desbetreffende afdeling. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Een fijne dag toegewenst! Met zonnige groet, Saman Groep
Zowel buiten- als binnendienst geven snelle en deskundige service en follow up. Alleen was er bij het airco onderhoud geen toelichting op de bevindingen en ontbrak, ondanks onze vraag of wij iets moesten aftekenen, de werk-bon. Achteraf op onze navraag de werk-bon als nog ontvangen waarin de gewerkte uren niet correct waren aangegeven. Aangegeven was 1 uur terwijl de monteur op 10 november jl. slechts van 11 tot 11.30 uur = 1/2 uur aanwezig is geweest. Bij het CV onderhoud en een CV storing was alles inclusief de werkbonnen prima in orde
| Bedrijfsnaam |
Fijn om een vertrouwd gezicht te zien, een monteur die de geschiedenis van onze verwarmingsketel en systeem kent. Het zijn echt de monteurs die het verschil maken.
| Bedrijfsnaam |
Prima / snel / deskundig en erg fijn geholpen!
| Bedrijfsnaam |
Richard heeft de ketel geïnstalleerd. Hij heeft het netjes gedaan en was erg vriendelijk. Ook gelachen bij de officiële “opening” van de nieuwe ketel
| Bedrijfsnaam |
Prima service en goede en vriendelijke monteur. Bedankt voor de snelle service.
| Bedrijfsnaam |
Super vriendelijke en professionele monteur, een fijn mens. Richard heel hartelijk bedankt! We zijn er heel blij met onze nieuwe cv-ketel.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee