Netjes gewerkt
| Bedrijfsnaam |
Duidelijk antwoord op alle vragen en een prima afwerking van de plaatsing van de panelen en de doorvoer van kabels
Beste Adri, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de installatie van de zonnepanelen. Wij wensen u veel plezier van de zonnepanelen en een mooie opbrengst toe. Alvast fijne feest dagen gewenst! Met zonnige groet, Saman Groep
vriendelijke monteur
| Bedrijfsnaam |
Als ik aan de secretaresse door geef dat ik zelf niet aanwezig kan zijn bij de werkzaamheden, ik vraag aan haar of ze door wil geven aan de werkmannen waar het probleem zit vd lekkage en dat ik de poort open laat zo dat ze bij het dak kunnen, verneem ik later dat de werkmannen van niets wisten , er was totaal niks door gegeven door de secretaresse , dat vind ik een slechte zaak
Beste Yvonne, Bedankt voor uw review. Wij betreuren het om te horen dat uw bericht niet is doorgegeven. Dit gaan wij intern doorgeven zodat er volgende keer beter op gelet kan worden. Met energieke groeten, Saman Groep
Prettig en snel geholpen, monteur gaf goed aan wat hij ging doen. Uiteindelijk koste het beton weg halen meer tijd dan de daadwerkelijke lekkage te verhelpen. Maar monteur was niet beroerd om het toch opgelost te krijgen.
Deskundige monteur. En netjes
| Bedrijfsnaam |
De monteur was op tijd en controleerde alles goed.
Eindelijk goed opgelost!
| Bedrijfsnaam |
monteurs goed werk afgeleverd . goed team prima op elkander afgestemd
| Bedrijfsnaam | Bosschaart |
Beste Ko, Hartelijk dank voor uw mooie review, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het uitgevoerde werk van mijn collega's. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn, en wensen u een mooie opbrengst toe van de zonnepanelen. Met zonnige groet, Saman Groep
Voor 2 jaar zonzekerplan betaal ik in totaal € 145. Hiervoor komt 1 x per 2 jaar iemand een half uur langs om de aansluitingen te controleren. Is dus € 290 per uur. De kwaliteit van het geleverde werk kan ik niet beoordelen, omdat ik daar geen verstand van heb. Waarom wordt er niet gekeken of de zonnepanelen naar behoren functioneren? Ik heb bijvoorbeeld 1 paneel, dat veel later dan alle andere panelen een opbrengst geeft; nu ook weer geeft paneel nr. 2 een opbrengst van 0 kWh, terwijl alle andere panelen minimaal op 4 kWh staan. Een ander paneel blijft om onverklaarbare redenen qua opbrengst achter bij twee naastgelegen panelen.
| Bedrijfsnaam |
De monteur Randy heeft perfect werk geleverd met het plaatsen van onze zonnepanelen en de omvormer, hij had goede ideeen hierover en wij hebben zijn tips door laten voeren. Hij werkte snel en zeer precies. Het feit dat Saman duurder is dan een ander kan hij ook niets aan doen.
| Bedrijfsnaam | Imkerij Zeebijen |
Beste Meneer Nitz Hartelijk dank voor uw mooie review, fijn om te lezen dat het leveren/ monteren van de zonnepanelen goed bevallen is. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Wij wensen u een mooie opbrengst toe van de zonnepanelen. Met zonnige groet, Saman Groep
Monteur kwam snel en loste het probleem direct op. Legde ook duidelijk uit wat er aan de hand was.
| Bedrijfsnaam |
Veel afspraken gemaakt verschillende smoezen gehoord en afspraken zijn iedere keer weer afgezegd. Je betaalt de hoofdprijs voor 0 service en slechte communicatie
Beste Marion, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u een zeer slechte ervaring heeft gehad dat uw afspraken verschillende keren zijn afgezegd en dat de communicatie niet goed was. We nemen snel contact met u op. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, SamanGroep
Zonnepanelen laten plaatsen en meterkast vernieuwd. Naar tevredenheid uitgevoerd voor een nette prijs.
Beste Arnold, Hartelijk dank voor uw mooie review, fijn om te lezen dat het leveren/ monteren van de zonnepanelen goed bevallen is. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Wij wensen u een mooie opbrengst toe van de zonnepanelen. Met zonnige groet, Saman Groep
Offerte op afstand, basis identiek huis van de buren (copy-paste). Installatie door ingehuurde derde partij. Elektrisch prima, installatie op dak erg ruw met schades aan de goot. Deze monteur komt er niet meer in. Schade naderhand prima verholpen. Een kennis had ook interesse, zijn offerte bleek (met precies dezelfde installatie) een stuk duurder uit te komen. Hmmm..
Beste Martijn, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat er schades waren na installatie van de zonnepanelen. Fijn dat het naderhand verlopen kon worden. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Wij wensen u een mooie opbrengst toe van de zonnepanelen. Met zonnige groet, Saman Groep
monteur was netjes optijd en heeft heel netjes gewerkt goede uitleg gegeven en alles netjes achtergelaten. nog steeds bedankt voor de leuke oplevering richard :)
| Bedrijfsnaam |
Goede service, vriendelijke medewerker.
| Bedrijfsnaam |
Monteur was vriendelijk en voerde zijn werk goed uit, complimenten aan richard !
zie boven
| Bedrijfsnaam |
Werk aan de meterkast en de zonnepanelen was goed. Het werk aan de laadpaal was helaas veel minder en het is nog niet in orde. Ik houd dit hier even buiten de beoordeling
| Bedrijfsnaam | Meeuse |
Beste meneer Meeuse, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te zien dat het proces bij het laadstation minder is verlopen. Wel fijn om te zien dat de installatie van de meterkast en zonnepanelen wel goed is gegaan. Fijne dagen toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
| Bedrijfsnaam |
Afspraak gemaakt ong maand later kwam Richard onze ketel vervangen, hij heeft dit echt heel goed gedaan. Super werk geleverd duidelijk uitleg over de werking van de ketel. Ook was de werkruimte netjes achter gelaten, Netjes gedaan Richard dankjewel. Als je in de buurt bent thee staat klaar. Hulst.
| Bedrijfsnaam |
De panelen zijn heel netjes en snel geïnstalleerd. Wat wel jammer was, was dat het aantal berekende panelen uiteindelijk niet paste. Er was een paneel ingetekend over de afvoer van de cv-ketel.
Beste Maaike, Hartelijk dank voor uw mooie review. Onze excuses dat er een paneel ingetekend is over de afvoer van de cv-ketel. Wel fijn dat de panelen verder netjes geïnstalleerd zijn. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Fijne dagen toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Prima afspraken Goede prijs Goede en nette monteurs.
Beste meneer de Regt, Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar verwachting is verlopen, waarbij u onze monteurs als netjes ervaren heeft. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Fijne dagen toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Niet geleverd wat afgesproken is, maar redelijke compensatie gekregen.
Beste Wim, Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om een review te schrijven. Vervelend om te lezen dat er niet geleverd is wat afgesproken was, maar fijn dat u daar wel een compensatie voor ontvangen heeft. We wensen u hele fijne dagen toe! Met energieke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee