• Hoe waardeert u de kennis en kunde van de casemanager?
  • Hoe beoordeelt u de kwaliteit van zijn/haar communicatie in termen van duidelijkheid, openheid en betrokkenheid?
  • Hoe adequaat en bruikbaar vindt u het advies van de casemanager?
  • Hoe adequaat en bruikbaar vindt u het advies van de bedrijfsarts? N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Men is bezig te voldoen aan de regels, maar verdiept zich niet direct in de feiten

4 sterren: goede service, goed behandeld

De contacten met NLG Arbo Papendrecht en in het bijzonder met de betreffende casemanagers zijn goed en zeer prettig. Vragen worden altijd direct beantwoord en overleg over bepaalde aangelegenheden is altijd mogelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb tot op heden positieve ervaringen . Heb het gevoel dat ik altijd kan bellen met vragen en dat er geprobeerd wordt mij zo goed mogelijk te helpen/ondersteunen.

Zeer prettige samenwerking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Er werd goed naar me geluisterd. Alleen jammer van de zin "verricht hand en spandiensten voor de werkgever". Die is erg seksistisch, maar ik heb dit gelukkig kunnen bespreken met de arbo-arts en ze had er begrip voor. De zin is later niet meer gebruikt. Misschien een tip voor andere medewerkers binnen uw bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring. NLG Arbo beschikt over parate kennis en dient ons van advies en hulp bij zieke werknemers. Begeleid en handelt cases goed af.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie tussen werkgever en de bedrijfsarts kan beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie met dhr Euser verloopt heel soepel en snel. Wanneer er een vraag is krijgen wij direct dezelfde dag nog antwoord. Dhr Euser is zeer betrokken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ben medewerker pz, in die functie is deze beoordeling gemaakt. geen contact/verslag van artsen, maar 1 klacht van een medewerker of bedr.arts den haag. ze was iets te laat, mocht niet naar binnen, terwijl de arts op dat moment geen andere patienten. ook niemand wachtend gezien de 10 min erop volgend.

• Hoe adequaat en bruikbaar vindt u het advies van de casemanager?
  • Hoe adequaat en bruikbaar vindt u het advies van de bedrijfsarts? N.v.t.
  • Hoe evalueert u de verslaglegging van de bedrijfsarts? Was deze duidelijk, tijdig en compleet? N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verslaglegging/advies bedrijfsarts niet altijd even praktisch bruikbaar

De wederik 10

3355SK Papendrecht

Over NLG- arbo

NLG Arbo levert integraal gezondheidsmanagement. En dat met of zonder inkomensverzekering. We zoeken altijd naar oplossingen, zijn eerlijk en integer, reflecteren duidelijk en helder en we gaan voor het beste resultaat! Gezond groeien De afgelopen jaren hebben we onze meerwaarde voor werkgevers en werknemers bewezen. Inmiddels kunt u vanuit verschillende vestigingen rekenen op casemanagement van dezelfde kwaliteit. Wie biedt meer NLG Arbo heeft de ambitie om méér te bieden dan alleen de vertrouwde advisering bij arbeidsongeschiktheid. Integraal gezondheidsmanagement betekent ook: uw medewerkers gezond houden en uitval voorkomen. Onze arbodienstverlening is ISO 9001:2015 gecertificeerd.