Mega Tegel heeft voor onze nieuwbouwwoning het gehele sanitair geleverd alsmede de tegels voor alle vloeren. Daar zijn wij zeer over te spreken geweest. Mega denkt mee, doet goede suggesties en houdt functionaliteit zeker in de gaten. Bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Zeker een adres om te bezoeken.
Super goed geholpen aan een trendy badkamer die toch ook tijdloos is. Prachtige tegels en verdere benodigdheden. Ik ben een zeer tevreden klant!
Uitstekend geholpen bij het ontwerp in filiaal Soest door Dennis. Heel vriendelijk en geduldig. We kijken uit naar de realisatie.
Snelle levering van tegels en een mooi assortiment.
Vandaag prima advies gekregen bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer
Prima service & vriendelijk personeel!
Alleen maar een uitstekend ervaring bij het selecteren bij alles wat bij een badkamer hoort.Deskundig advies, soms met goede alternatieven en zeer bereid tijd en energie in de klant te stoppen.
Prima zaak goede service. Zijn er heel toevallig terecht gekomen.
professionele klachtafhandeling
Was prima!
Goede service en ruim assortiment.
Heb goed contact met medewerkers.
wat een top bedrijf!!! super leuke mensen die dr echt verstand van hebben
Het is een goed team. Erg behulpzaam en ik kan altiid op ze rekenen.
Goede ervaring met de winkel in Soest. De verkoper is geduldig en geeft alle informatie die nodig is en komt met goede adviezen. Ook de nazorg is prima. Een artikel was niet geleverd en werd direct nageleverd. Bij lekkage van een kraan werd diezelfde avond nog gekeken of deze gerepareerd kon worden. Eigenlijk verdient deze man wel een "warme douche". Minpunt is dat de kranen e.d. duur zijn. Inclusief de gegeven korting zijn deze bij een andere winkel nog steeds 50% goedkoper. Het badkamermeubel was wel scherp geprijst.
Ellis en Jan-Wouter dringen zich niet op aan de klanten, geven een duidelijk advies, 3D tekening voor de impressie erg belangrijk, is er eventueel een probleem wordt er niet voor weggelopen ook als het aan jullie kant zou zijn. Al met al top ook na verhalen van mijn klanten. Alleen de "korting zou hoger kunnen" :)
Staan graag voor je klaar en zijn flexibel👍🏼
Zeer tevreden met hoe ik geholpen ben en de snelheid waarmee de nieuwe badkamer geleverd kon worden. Al het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, ik kan deze vestiging aan iedereen aanbevelen.
Worden altijd netjes en goed geholpen. De medewerkers hebben kennis en verstand van de zaken en staan altijd open om dit te delen. Erg fijne ervaring!
Prettig en goed geholpen En mocht je probleempjes hebben zelfs dat wordt naar alle tevredenheid opgelost. kortom we zijn zeer tevreden en hopen nog lang plezier van onze badkamer te hebben.
We zijn nog steeds blij met onze nieuwe badkamer.
Bij Mega Badkamers, Keukens, Tegels & meer... kun je terecht voor een zeer uitgebreid aanbod badkamers, toiletten, keukens, tegels en vloeren. Wij zijn dé specialist op het gebied van badkamers, keukens en vloeren. Bij Mega krijg je het professionele advies en de service die je in een speciaalzaak kunt verwachten. Daarnaast wordt u van A tot Z volledig ontzorgd bij uw gehele verbouwing.