Hebben eerder een schuifpui laten plaatsen door Kozijn en Zo, daar waren en zijn wij nog steeds zo positief over zodat wij de overige kozijnen ook hebben laten plaatsen zonder verdere offertes aan te vragen, het betreft van mooie kwaliteit en wordt vakkundig geplaatst. Er wordt ook met je meegedacht om tot een mooi resultaat te komen!
wij vonden het fijn dat zowel de kozijnen als de loodgieterswerkzaamheden bij 1 partij zitten. Verder geen voorwaarden waarin alle aansprakelijkheid wordt uitgesloten. Prijsstelling was ook in orde. Personeel weet van aanpakken. Ze werken hard door. Fijnste was dat alles volledig afgehandeld en afgewerkt wordt, zodat het ook echt klaar is. Bij een volgend project zullen we zeker weer aan Kozijn & Zo denken.
Zeer tevreden over de kwaliteit van het management en monteurs
Ik ben goed geholpen tijdens aankoop ik heb een gevoel van vertrouwen tijdens aankoop men weet waar men over praat nazorg goed bij mijn volgende aankoop ga ik zeker terug alles is goed verlopen volgens afspraak.. Een goede zaak om zaken te doen
Enkele jaren geleden schuifpui laten plaatsen naar volle tevredenheid. Nu de voordeur en nog een kozijn. Geen ervaringen met andere bedrijven wel met andere, goedkoper aanvoelende, producten die gevoelsmatig kwetsbaarder v.w.b. levensduur zullen zijn. Tijdens verkoop geen gezeur, verkooppraatjes o.i.d. Na de koop snel ingemeten en besteld. Vervolgens ook een snelle plaatsing.
Prettige samenwerking
Alles is netjes verlopen en de troep goed opgeruimd
Prima personeel, netjes gewerkt.
schitterende schuifpui, goed gemonteerd, netjes gewerkt. Goed overleg over miscommunicatie. Naar tevredenheid afgehandeld.
De eigenaar kennen wij van eerder dus toen wij hem middels een advertentie tegen kwamen zijn wij direct naar de showroom gegaan en daar. De spullen afgeregeld. Prima behandeling, niets was teveel, eigenlijk was alles naar behoren, ik voelde mij er goed bij.
Het gemak waarmee de 2 installateurs bij de ijzige kou doorwerkten, de snelheid, de afwerking in een woord Top. De kwaliteit van de kunstofkozijnen is uitermate, ik ga hier jaren plezier van hebben, dat is een ding wat zeker is!
Vriendelijk en kundige vakmannen die komen plaatsen
Goede uitvoering van het werk, alles prima opgeruimt na afloop.
een goeie voorlichting en snelle levering van schuifpui en ramen plus screen,zonnescherm,rolluien
SUPER !!
al jaren lang , ook als reckendrees, zeer goede ervaringen, bij ons oude en nieuwe huis in spijkenisse
vakmanschap,goeie kennis van zaken,en nette aflevering
Eigenaar heeft me het juiste advies gegeven en communicatie was heel goed.
Deskundig personeel, Dennis en Kees zijn vaklui !!! Bedankt jongens, keurig afgewerkt allemaal. Eind controle door Angelo zelf, is als zeer positief ervaren. Hij staat open voor verbe****** van het hele proces.
Vriendelijk personeel. Neemt de tijd voor je in de showroom. Levertijd wel lang maar in mijn geval niet van belang. Het plaatsen van de kozijnen was erg netjes en goed uitgevoerd.
Goede zaak. Schijnen wel aan de prijs te zijn maar voordeel hiervan is dat hun alleen kwalitatief goede kozijnen hebben en geen scherpe aanbieding maken met rotzooi wat ze er in prakken!! Let hier wel op als je je aan het orienteren bent voor nieuwe kozijnen! Goedkoper dan kozijn enzo is vaak ook kwalitatief stukken minder! Ook personeel verstaat hun vak.
De kozijnen en voordeur zijn mooi geplaatst. De afwerking is zowel aan de buitenkant als de binnenkant erg mooi gedaan.
werkt alles keurig af. Komt stipt afspraken na
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.