Zeer goede service en personeel is vakbewaam. De kwaliteit is perfect en boven verwachting
Personeel zeer deskundig. Degelijk product,ziet er ook nog goed uit. Zeer positieve ervaring
Fijne mensen. Zowel verkoop al montageploeg. Top vaklui die niet knoeien.
Perfect personeel.
Bij ons zijn alle kozijnen, deuren en rabatdelen vervangen. De monteurs hebben de werkzaamheden netjes en vakkundig uitgevoerd en waren ook nog eens prettig in de omgang. Bovendien werd er tijdens de uitvoering meegedacht over hoe het beste resultaat kon worden bereikt. De laatste kleine puntjes na oplevering werden snel, d.w.z. binnen een week, afgerond. Wij willen dit bedrijf bij iedereen aanraden.
1 x een deur en nu een raam besteld: erg netjes allemaal. Keurig te woord gestaan, mooie producten, wordt netjes geplaatst en netjes opgeruimd!
Zeer ervaren jongens die daarbij ook nog gezellig zijn
Bij het geven van de opdracht wordt er direct een vaste datum voor plaatsing afgesproken. Plaatsing gebeurt netjes en zorgvuldig, evt. problemen en bijzonderheden worden direct in goed overleg opgelost en toegepast. Rekening werd pas ingediend nadat ik had aangegeven dat alle restpunten naar wens waren uitgevoerd.
Kozijn ziet er mooi uit en is netjes geplaatst
Nette werkmensen, ook onderling een goed team. Proberen zo min mogelijk rommel te maken. Afwerking keurig.
Hebben eerder een schuifpui laten plaatsen door Kozijn en Zo, daar waren en zijn wij nog steeds zo positief over zodat wij de overige kozijnen ook hebben laten plaatsen zonder verdere offertes aan te vragen, het betreft van mooie kwaliteit en wordt vakkundig geplaatst. Er wordt ook met je meegedacht om tot een mooi resultaat te komen!
wij vonden het fijn dat zowel de kozijnen als de loodgieterswerkzaamheden bij 1 partij zitten. Verder geen voorwaarden waarin alle aansprakelijkheid wordt uitgesloten. Prijsstelling was ook in orde. Personeel weet van aanpakken. Ze werken hard door. Fijnste was dat alles volledig afgehandeld en afgewerkt wordt, zodat het ook echt klaar is. Bij een volgend project zullen we zeker weer aan Kozijn & Zo denken.
Zeer tevreden over de kwaliteit van het management en monteurs
Ik ben goed geholpen tijdens aankoop ik heb een gevoel van vertrouwen tijdens aankoop men weet waar men over praat nazorg goed bij mijn volgende aankoop ga ik zeker terug alles is goed verlopen volgens afspraak.. Een goede zaak om zaken te doen
Enkele jaren geleden schuifpui laten plaatsen naar volle tevredenheid. Nu de voordeur en nog een kozijn. Geen ervaringen met andere bedrijven wel met andere, goedkoper aanvoelende, producten die gevoelsmatig kwetsbaarder v.w.b. levensduur zullen zijn. Tijdens verkoop geen gezeur, verkooppraatjes o.i.d. Na de koop snel ingemeten en besteld. Vervolgens ook een snelle plaatsing.
Prettige samenwerking
Alles is netjes verlopen en de troep goed opgeruimd
Prima personeel, netjes gewerkt.
schitterende schuifpui, goed gemonteerd, netjes gewerkt. Goed overleg over miscommunicatie. Naar tevredenheid afgehandeld.
De eigenaar kennen wij van eerder dus toen wij hem middels een advertentie tegen kwamen zijn wij direct naar de showroom gegaan en daar. De spullen afgeregeld. Prima behandeling, niets was teveel, eigenlijk was alles naar behoren, ik voelde mij er goed bij.
Het gemak waarmee de 2 installateurs bij de ijzige kou doorwerkten, de snelheid, de afwerking in een woord Top. De kwaliteit van de kunstofkozijnen is uitermate, ik ga hier jaren plezier van hebben, dat is een ding wat zeker is!
Vriendelijk en kundige vakmannen die komen plaatsen
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.