vriendelijk en vakbekwaam personeel
fijn en betrouwbaar bedrijf
Snelle levering en goede service
Mooi product, service en vakmanschap zeer goed. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Alles was positief! Zeer kundig personeel, goede kwaliteit ramen/kozijnen, netjes afgewerkt, alle afval netjes opgeruimd. Een echte aanrader!
Goede afspraken te maken die allemaal worden nagekomen. Laagdrempelig en vertrouwd aanvoelend. Goede kennis van zaken en meedenken van de eigenaar Angelo Olierhoek. Goede nazorg en service. Kortom erg tevreden met de aankoop en komen zeker dit jaar nog terug voor overige kozijnen in de woning en wellicht de schuifpui.
plaatsing werd gedaan met redelijke zorg voor rest van het interieur
Goede informatie en voorlichting Attent personeel bij plaatsing
alles wordt keurig netjes opgeruimd. kompliment
Ik ben zeer tevreden, alles is netjes geplaatst, zelfs het dierenluikje dat te groot is voor de ruimte waar het in geplaatst is, is netjes afgewerkt. Verder is de nazorg die gedaan is op een in het verleden geplaatst kozijn perfect gedaan. Ik kan niets anders dan iedereen die het aan mij vraagt aanbevelen bij Konijn&Zo
Eerste kennismaking in de showroom was al positief, geen verkooppraatje maar de feiten, gaf een betrouwbaar gevoel. Afspraken zijn netjes, op tijd, nagekomen. Monteurs waren prettige mensen, werken netjes en beheerst geen 'rauwdouwers'. Het inmeten ook vakkundig gedaan, eindresultaat sluit netjes op de muren/gevel aan.
Betrouwbaar. Vriendelijk. Bereid tot samen zoeken naar juiste oplossing. Afwerking zeer perfect. Laat geen rommel achter, ruimt alles netjes op. Zeer geinteresseerd in onze reactie na afloop
vakkundige plaatsing keurige afwerking rustig en vakkundig personeel ter plekke; geen gehaast na oplevering dezelfde/volgende dag actie door Kozijn & Zo na vragen en opmerkingen service
netjes geplaatst, goede afwerking vriendelijk geholpen in de showroom
Een bedrijf wat waarmaakt wat ze zeggen. Plaatsing is door deskundige mensen gedaan. Het afval werd afgevoerd en bezemschoon opgeleverd.
Vanaf het moment dat we voor de eerste maal de showroom bezochten tot en met de oplevering heb ik een goed gevoel gehad. In het bijzonder de plaatsing. Hier is niets op aan te merken. Er is zeer omzichtig gewerkt. Aan de afwerking is veel aandacht besteed. Problemen/uitdagingen zijn proactief opgelost.
Alles is goed gegaan op de afgesproken tijd netjes gewerkt. Vriendelijk personeel vakwerk. Wij bevelen ze zeker aan.
tot nu toe goed
De vriendelijke benadering bij het betreden van de showroom door dhr en mw Olierhoek. De werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en er wordt geen rommel achter gelaten. Het personeel is vriendelijk en beleefd.
Het ziet er perfect uit en het is mooi!!!
Vorige maand in de slaapkamer kunststof kozijnen laten plaatsen. Snel en goed geregeld. Personeel was netjes en vriendelijk. 1 is er zelfs nog 's avonds terug gekomen nadat mijn man het raam niet meer dicht bleek te krijgen. Is perfect uitgelegd en opgelost.
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.