Goed werk verricht. En zo schoon opgeleverd! Top
Ik heb helaas geen goede ervaring met het eind resultante want het eind resultante is niet wat ik had verwacht.
Snelle werkzaamheden ipv 3 dagen in 2 gedaan
Geduldig geholpen en uitleg gegeven over de ramen en aanpassingen Bij plaatsen de 2 heren waren heel vriendelijk en legde alles uit en gaf advies vanwegens de verbouwing die wij nog later moet doen.
Goede service, goede kwaliteit. Heel tevreden.
Ik ben prima geholpen en er is naar mijn wensen geluisterd. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Kozijnen en schuifpui op de afgesproken datums geplaatst. Deskunig ingemeten. Plaatsing door vakmensen. Nette afwerking binnen en buiten. In de badkamer is een kozijn geplaatst op de plek waar 5 glasblokken vanuit de bouw boven elkaar zaten, lastige klus maar schitterend resultaat.
goed advies, snelle levering, flexibele planning, goede uitvoering, uitstekend materiaal
Het eind resultaat is boven verwachting. We zijn super blih met het resultaat van de nieuwe garagedeur, voordeuren het kozijn. Wat een mens ook goed doet zijn alle possitieve reacties die we van de buren hebben mogen ontvangen over jullie werk. Het is nog even sparen voor het volgende project aan ons huis maar we weten jullie te vinden.
Goed geolied bedrijf. Montageploeg die op fantastische wijze meedenken en op elkaar zijn ingespeeld. Werken zeer netjes en zijn spontaan. Mensen die plezier in hun werk hebben en niets teveel is. Ik kan deze firma iedereen aanraden.
Alles was naar wens🥇
Bijzonder plezierig gesprek gehad en werd geluisterd naar en aan onze wensen voldaan. Nameten thuis keurig op afspraak /tijd en alles nog eens nauwlettend besproken en door gelopen. Dag van plaatsing perfect op tijd ,vriendelijk ,beleefd en behulpzaam,aan alles was te merken dat Kozijn en Zo uitsluitend met vakmensen werkt. Kortom een tevreden klant en ik kan Kozijn en Zo dan ook van harte aanbevelen.
Een aantal jaren geleden een dakkapel laten plaatsen en naar aanleiding van die tevredenheid vorig jaar volledige zonwering binnen laten plaatsen en dit jaar onze derde bestelling een schuifpui met tekstra hor. Alles fantastisch geleverd en heel erg tevreden met al deze aanschaf.
Gewoon in 1 woord : geweldig, van begin tot eind duidelijke communicatie en afhandeling.
Goede voorlichting en zeer goede nazorg.8
Vriendelijke dame in de showroom die duidelijke uitleg geeft en meteen via computer modellen laatzien en mogelijkheden. Bij plaatsen snel en vakkundig en schoon opgeleverd en oude kozijn meegenomen.
Mooie showroom met een deskundige verkoper. Verkoper denkt mee wat er mogelijk is. Ervaren monteurs die vakkundig en snel de montage verzorgen. De uitstaande punten worden goed opgelost.
betrouwbaar, kwaliteit, aangenaam personeel, service
Ga het zelf uitproberen. Die 1 voor de prijs is mijn standaard antwoord ik vind n.l. alles overal te duur🤣🤣🤣
Fijn bedrijf , fijne mensen
Wij hebben de plaatsing & de communicatie als positief ervaren. Zijn alleen nog in afwachting van een strip die geplaatst moet worden onder de rolluiken.
Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer positief is de afwerking van de kozijnen. Dit is grandioos waardoor ik ook mijn andere kozijnen door kozijn en zo zal laten plaatsen.
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.