geen.
nvt
Wat betekent" Ik ga bij het verzenden akkoord met de voorwaarden"? Ik verplicht me tot niets.
Kijk eens naar de prijsstelling voor service en onderhoud als het bezoek ca 45 minuten duurt. Tevens is het bad niet volledig gereinigd: bladeren zitten nog steeds in het water. De robotreiniger heeft dit niet weg kunnen zuigen.
Geachte heer Van Rosmalen, Wij danken u voor het invullen van de enquĂȘte en het geven van de feedback. Wij hebben aan de hand van de GPS gegevens van onze servicemonteur kunnen zien dat hij van 08:44 tot 09:57 uur bij u is geweest voor het verrichte van de service werkzaamheden aan uw zwembad. De werkzaamheden worden bij u op contract uitgevoerd. Volgens contract komen wij 2 x per jaar bij u langs waarbij de winterafsluiting meer tijd vergt. Het schoonmaken van zwembaden worden niet standaard meegenomen, dit is namelijk een aanvulling op het contract. U heeft hiervoor niet gekozen. Uiteraard nemen wij uw feedback als gewaardeerde klant serieus en zullen gaan bekijken hoe we de prijs / kwaliteit omhoog kunnen gaan brengen. Nogmaals dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Waterstijl Terry Opmeer directeur
Laat je haar eens groeien.
dank
De service/advies en garantie zijn zeer goed, de onderhoudsmonteurs werken zeer nauwkeurig.
Niet roken tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, ook al is het buiten. Dit komt op mij niet professioneel over en dit doet (in ieder geval bij mij) afbraak aan de reputatie van het bedrijf.
Aanvankelijk moeilijke start, mede door faillissement. Alleen issue gehad met niet controleren van de geschiktheid van de bodem van de betonbak, maar daarna alleen maar goede ervaringen. Snelle en goede service!
vriendelijk en snel ,als er problemen zijn worden ze zsm opgelost
Vriendelijk en vakkundig personeel! Afspraken worden nagekomen!