5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima vakmensen. Gezellige sfeer , geen gezeur als ze een uur langer moeten werken, het werk moet af. wij hebben alleen maar lof over deze mensen. Wij bevelen PLAMENCO Waddinxveen aan bij al onze kennissen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In ons geval plafond badkamer, slaapkamer, toilet en hal. Eigenlijk over de hele linie een 10, maar het is een 9 geworden omdat ik het best een grote uitgave/duur vind. En de kwaliteit kan ik nu nog niet over oordelen, maar het resultaat na montage is ronduit verbluffend mooi. Mooie overgang van bad- naar slaapkamer, goede aansluiting bij het trappengat etc. Montage was dik in orde, professioneel en prettig in de omgang. Advies en tussentijds contact was prima, alsook de communicatie. Kortom, daar kan geen stukadoor tegenop! Dikke pluim!

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle montage, het is schitterend geworden. Mooier nog als wij hadden verwacht. heel erg bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben diverse mensen aanbevolen, waaronder de fam. Rijlaarsdam in Schoonhoven. Volgens Fred hadden we een presentje tegoed, we zijn nog steeds benieuwd wat dat zal zijn.!! met vriendelijke groeten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede vakman .Ging professioneel om met tegenvaller.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is heel erg mooi en super strak

Snel netjes keurig afgewerkt

Bloemendaalseweg 2 C

2741LE Waddinxveen

Over PLAMECO systems B.V.

Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.