Super mooi gemonteerd alle lof na dennie die het gemaakt heeft. We zijn er erg blij mee.
Alles klopte bij Plameco vanaf de eerste kennismaking tot oplevering. Keurig gewerkt , prima vakman. Wil ik bij iedereen aanbevelen
Goed Perfect Zeer tevreden
we hebben naar aanleiding van TV reclame en advertentie in Berkelland nieuws een bezoek gebracht aan de showroom in Drempt. hier een zeer plezierig contact gehad met Walter. deze heeft ons na een week bezocht om de situatie ter plekke te bekijken en onze wensen kenbaar te maken, hierna werd ter plaatse een offerte gemaakt. we zijn hier mee accoord gegaan. na enkele dagen werden we per mail bericht wanneer het plafond geplaatst werd. het plafond is in week 16 geplaatst door 2 medewerkers van het bedrijf we hadden alle schilderijen etc al verwijderd er werd zeer accuraat gewerkt en er werden nog enkele praktische wijzigingen aangebracht hierna werd het plafond met de verlichting zeer vakkundig aangebracht en zijn we zeer tevreden over het resultaat, ook kwam walter de laatste dag nog even langs om te vragen of alles naar wens verliep, hetgeen wij bevestigden. kortom we zijn zeer blij met een prachtig en sfeervol plafond
heel aardige en correcte monteur. (Danny) netjes gewerkt en rommel opgeruimd.
Prachtig plafond, zonder veel gedoe van meubels verplaatsen, knap werk en beleefde behandeling!
Wat hebben deze mensen bij ons veel werk gedaan,en het resultaat mag er wezen, zowel in de kamer,woonkeuken,hal en slaapkamer. Dit is echt voor iedereen aan te raden Fam.Zwaga.
Alles prima verlopen, fijne ontspannen informatiegesprekken goede vriendelijke monteur kleine oneffenheden in het doek, op korte termijn en goed opgelost mooi strak eindresultaat.
Zeer prettig alles geregeld.
Als eerste maal klant bij Plameco zijn wij zeer tevreden met het product en met de uitzonderlijke goede en deskundige montage.
Dit is ons derde plafond en we zijn wederom enorm tevreden. Goed advies, mooi lichtplan en prettige communicatie met monteur.
Wat een vakbedrijf! Wij zullen het zeker aanraden en komen zelf ook zeker terug bij een volgende renovatie. Fijne mensen, zowel adviseur als monteurs. Kortom meer dan tevreden!
Het plafond is op uiterst correcte wijze geplaatst.De installateur was zeer gemotiveerd en behulpzaam.Het resultaat is verbluffend mooi.
Service en montage prima met een prachtig eindresultaat
Afspraken die zijn gemaakt prima uitgevoerd. Monteur werkte zeer netjes en professioneel. Ook op het laatste moment toen wij toch nog iets veranderd wilden hebben was dat geen probleem .
erg blij met het resultaat
Plameco is slechts een naam. Wel een naam die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De persoon achter het bedrijf moet het doen. Met Walter bijzonder goede ervaringen. Op informele wijze wordt vakkundig advies gegeven door een persoon met veel expertise. Zonder opdringerig te zijn worden de mogelijkheden besproken waarbij van tijdsdruk geen sprake is. Toezeggingen worden volledig nagekomen. Ook de ervaringen met de medewerker die de plaatsing heeft verzorgd zijn TOP. Vakman die met zorg voor het aanwezige meubilair de werkzaamheden vakkundig uitvoert. Kortom we schrijven wederom een goede ervaring met Plameco Achterhoek bij en, misschien wel belangrijker, we zijn weer een schitterend plafond rijker Hartelijk dank wederom!
Vakkundige vaklui Opmerking of advise : Bij eindafwerking of oplevering bij voorkeur bij daglicht
Ik heb diverse kamers een Plamenco plafond laten plaatsen. Het eind resultaat is schitterend. Het werk wat de monteur levert is zeer netjes. Wel dien je aandacht te hebben over wat je afspreekt met de vertegenwoordiger en hoe de monteur dit uitvoert. In de praktijk zijn zaken nog wel eens anders dan in theorie. De monteurs zijn erg goed in het maken van de juiste oplossing.
Gewoon goede ervaring, mooi plafond. (slaapkamer) Aanrader is echter wel een dimmer op de "sterretjes" te zetten. Liggend zijn de lampjes best fel, zittend geen probleem.
Mooi resultaat en prima vakwerk, en schoongewerkt.
Zeer deskundige en vriendelijke monteurs. Niet te beroerd om iets "extra's" te doen (bv. het afzagen van een stuk van de onderkant van een kast i.v.m. de hoogte). Het schoon opleveren van de werkplek: zeer gewaardeerd! Kortom: wij zullen een enthousiast verhaal kunnen vertellen aan familieleden, vrienden, kennissen en buren. In een woord: Chapeau!!!
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.