voor iedereen een aanrader
Op vrijdag 9 februari is bij ons het spanplafond geplaatst. De monteur was netjes vriendelijk en werkte keurig, een goed vakman. Het resultaat is prachtig !!! Hij heeft zelfs gestofzuigd en toen hij weg was kon je niet zien dat er gewerkt was, super. Wij zijn zeer content met ons plafond, de monteur en Plameco!
we zijn bijzonder tevreden over de correcte afwerking van de plafonds. vooral de aandacht die besteed is aan de hoekjes en gaatjes. vriendelijk en correct. m.vr.gr. Geert en Betsy Huisman, Enschede
Wij kenden de constructie etc. via kennissen en dat plafond zit daar al jaren zonder enkel probleem. Verder was de tijdsduur van plaatsen ook een overweging. Geheel tevreden tot nu toe.
Ongelofelijk hoe mooi de gang en de badkamer is geworden. Montage door geweldige vakmensen die heel precies zijn.
Zeer tevreden over de montage. Duidelijk een positief effect van het akoestich plafond. Ziet er heel mooi uit. Investering waard. Goed, vriendelijk en klantgericht team van vakmensen. Bedankt.
Ben erg tevreden over de in eerste instantie verstrekte informatie en de uitvoering is naar volle tevredenheid verlopen. Plafond ziet er heel strak en netjes uit! Zeer aan te bevelen.
In principe beveel ik nooit iets aan. Wat ik wel doe is onze ervaring vertellen en voor belangstellenden kan ik foto's laten zien gemaakt tijdens de montage. MN van de verwarmingsfolie.
Goede communicatie en bij het monteren heel goed werk geleverd. Aardige monteur en heel precies ! Vandaar een rapportcijfer van 10 !!!
We zijn super tevreden over het mooie. strakke plafond! Hulde aan de monteur.
Korte/bondige/overzichtelijke informatie en demonstratie, goede aan- en bijsturing, nagekomen afspraken, goed overleg ter plekke (per situatie), uitstekende plus snelle uitvoering en afwerking.
Ik ben heel tevreden over het goede advies en de nette montage. vind het wel slordig dat de factuur zodanig oud is dat er geen IBAN nummer op staat waardoor betalen eerst een hoop zoekwerk vraagt
Geachte familie Moord, bedankt voor jullie reactie en mooi dat jullie zo tevreden zijn. Helaas is er bij het sturen van de factuur digitaal de oude gegevens meegestuurd waar geen IBAN bij staat. Excuses voor dit ongemak, wij hadden graag de factuur aangepast of de juiste gegevens gemaild als u ons dit had laten weten. Veel plezier met het plafond.
Erg nette zorgvuldige monteur. Werkt super netjes en alles werd schoon opgeleverd.
Eindresultaat ziet er super uit, compliment voor de monteur.
Advies goed en plaatsing super👍
Na het kennismakingsgesprek hebben we de offerte gemaakt en zoals afgesproken netjes het plafond geleverd.. Top gedaan!
We zijn heel tevreden.
Prettig
Komt afspraken naar, ook verlichting terug geplaats die niet door hun geleverd was.
prima service en prima montage.
Goede ervaring maar zeg niet dat het geen stof veroorzaakt en dat alles kan blijven staan.
Prima advies aan huis. Zeer kundig en meedenkend in mogelijkheden. Prima montage door vriendelijke en goede monteurs. Zeer tevreden over het resultaat.
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.