De levertijd was extreem lang. De werkzaamheden zijn binnen een dag uitgevoerd met een goed resultaat.
Fijn team dat waar maakt wat ze beloven
Zeer tevreden over het plafond, vakkundig gemaakt. Werd goed meegedacht en gecommuniceerd.
Het enige jammere aan de ervaring met Plameco Ridderkerk, was dat we maanden moesten wachten voor ze tijd hadden om het plafond in de badkamer te plaatsen. Maar het plafond ziet er perfect uit!
Een aanrader vakkundig personeel aanleg netjes en zorgvuldig.
keurig en op tijd uitgevoerd
Nvt
In een dag een hele andere slaapkamer met verlichting. Op de gewenste plaatsen en een zeer strak uiterlijk met het nieuwe systeem waardoor je geen afwerkplintjes hebt Top product
Heel goed geluisterd naar de wensen en top uitgevoerd door een uitstekende vakman. Knap werk!
Prettige ervaring met dit bedrijf en hun product Top werk geleverd door heel vriendelijke monteurs Elke dag blij met ons spanplafond! Nogmaals dank daarvoor! Zeker een aanrader.
Suoer mooi werk afgeleverd
Goed geholpen en duidelijk. Netjes opgeleverd. Terplekke nog gekeken waar de spotjes kwamen.
Zowel ons bezoek aan de showroom, het gesprek bij ons thuis en de uiteindelijke plaatsing van ons plafond hebben wij zowel professioneel en vakkundig ervaren en dat alles in een ongedwongen sfeer. Mochten wij opnieuw een plafond willen laten plaatsen, zullen wij wederom kiezen voor deze vestiging van Plameco.
Men heeft erg zijn best gedaan, maar het zat behoorlijk tegen : verkeerd doek, gasleiding aan geboord, waardoor het een paar dagen langer heeft geduurd.
Professioneel, je wordt netjes behandeld en het plafond is heel netjes geplaatst. Super bedrijf
Het werk werd netjes, schoon en strak uitgevoerd. Bij een onduidelijkheid werd er overleg gepleegd wat de beste oplossing is. Wij zijn 100% tevreden over het resultaat,
Vriendelijke vakkundige monteur, netjes afgeleverd
Prima installatie, en vakkundig aan gebracht. Zeer professioneel.
Heel tevreden over het product en medewerkers, zowel in verkoop als montage.
We wilden een nieuw plafond, omdat door het verwijderen van de open haard er een groot gat in het plafond zat. Bij plameco een spanplafond besteld, snel geleverd en mooi strak geplaatst. Sommige kennissen dachten dat het gips glad gestuct was. De gordijnrails en lampen werden op dezelfde plek opgehangen, we hadden er geen omkijken naar.
heb hele goede ervaring met Plameco Ridderkerk goede afspraken en kan tot montage nog veranderingen regelen.en ook hele vakkundige monteurs
Monteur was vriendelijk en heeft mooi en goed werk afgeleverd. We zijn er heel blij mee.
Zeer te vreden en vakkundig werkafgeleverd
Het is een geweldig product en de mensen die het hebben geplaats zijn zeer kundig en professioneel.
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.