De plafonds zijn perfect aangelegd en het ziet er zeer strak uit. Met de service en garantie heb ik nog geen ervaring,dus niet ingevuld. Mijn inschatting is dat het daarmee wel goed zit.
prettige contacten en zeer kundige monteur die duidelijk gewend is bij partulieren te werken
In een woord schitterend
er is gedaan wat beloofd is. het werk is netjes uitgevoerd.
Kwaliteit voor een redelijke prijs.
Ik ben zeer tevreden met mijn plafond en verlichting, goede informatie van Piet. het werk van Marrie is werkelijk perfect een goed advies van Marrie wat betreft plaatsing spotjes. tot slot het kost wat maar het is het zeker waard. M.V.G. Martin.
Men was op tijd n ook de spots werden keurig opgehangen. Plafond zit strak te testen door er tegenaan te tikken.
mooi glad plafond, goede afwerking
correct klantvriendelijk vakbekwaam
Vakkundig en gemotiveerd personeel. Goed op elkaar ingespeeld montageteam, dat binnen gestelde tijd (1 dag) een fraai spanplafond in woonkamer en hal heeft opgeleverd. We zijn er blij mee. Bovendien geen enkele beschadiging aan meubilair en muren.
Zeer goed werk en netjes gemonteerd en volgens afspraak.
Goed werk van een man 24 die de lastige klus in zijn eentje heeft geklaard
netjes geholpen en mooi eindresultaat
Wij hebben goed advies gekregen over de mogelijkheden en de montage erna is zeer goed gedaan.
ondanks de problemen, hebben ze al het mogelijke gedaan om het tot een goed resultaat te brengen
Zowel de voorafgaande gesprekken als de mensen van de montage zeer correct, deskundig, vriendelijk, en het goed nakomen van de gemaakte afspraken. Zeer aan te bevelen. \
Ziet er echt prachtig uit
Alles, van begin tot de eind oplevering. In een woord: perfect!
Helaas bij installatie bleek er een vlek op het plafond te zitten, echter door monteurs en Plameco Ridderkerk zeer goed en professioneel opgelost
Prettig geholpen, aan huis langskomen was geen probleem. montage was zeer netjes, absoluut geen rommel in huis.
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.