Het na komen van gemaakte afspraak
Intern de monteur hierop aangesproken.
Wij zijn super blij met ons nieuwe plafond .We zouden het iedereen aanraden. De jongens die het plaatsen zijn echt vakmensen dikke duim daar voor.
prima bedrijf die doet wat ze zegt.
Klant bezocht, waarbij blijkt dat de klant écht tevreden is, maar daar waar mevrouw blij is met het nieuwe licht, moet meneer nog even wennen aan de overgang van het oude bescheiden licht naar de nieuwe situatie.
Prima communicatie en top eindresultaat
Het hele proces van bestellen tot installeren is een fijne ervaring geweest.
Uitstekende service en afspraken nagekomen. Ziet er weer geweldig uit.
goede voorlichting over de werzaamheden monteurs werken netjes zonder rommel achter te laten
Ik ga elke avond met plezier naar bed om vanuit hier nog even te genieten van mijn prachtige plafond voor ik mijn ogen sluit.
Het bezoek aan huis met de daarbij behorende uitleg was uitstekend. Daarnaast was de monteur ervaren en gaf zelfs tijdens montage advies aan ons (bijv) de juiste plek om de spotjes te monteren etc etc.
Zeer tevreden ,harde werkers
Heel professioneel en oplossing gericht
Goed geholpen in zowel de winkel als advies thuis. De montage mannen deden hun uiterste best en hadden een stukje vakwerk geleverd. De tegenvaller met het dimmen van het licht in de slaapkamer en het niet kunnen openen en sluiten van de luxaflex zijn super opgelost.
Zie boven, wat valt er te mopperen.
Conform de afspraken en alles keurig en netjes uitgevoerd
Keurig werk afgeleverd, zit er supermooi uit ! finishing tough van onze badkamer
Zeer goed ,helemaal tevreden.Echt een aanrader !
Goede voorlichting. Montage snel en vakkundig gedaan.
Goed en vakkundig behandeld
Goed en net werk. Mooi resultaat.
we zijn heel erg tevreden over hoe de werkzaamheden zijn verricht. we bevelen het zeker aan en hopen nog eens terug te komen leo en cora booij
Na eerst de badkamer, nu de woonkamer en keuken. Hetzelfde effect als de badkamer, kei strak plafond en het lijkt net of de kamer en keuken groter zijn geworden. Dit alles perfect gemonteerd door het installatie team. Jij zorgt voor koffie en zij voor vakwerk.
Fijn personeel, ze hebben keurig werk geleverd
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.